Document forma concept, structura, speciile

Fiecare dintre documentele fiind purtătoare de informații cuprinde elementele informatio complexului. Scopul acestor elemente nu este unic. Elemente s Unele informatio conțin informații care caracterizează fenomenul în care este redactat documentul de confirmare. -elemente s Alte informații sunt informații despre documentul în sine, fiind atributele sale esențiale.Informatio primul element de andocare este documentul de caractere-D în sine, scopul acestuia sau locul pe care îl ocupă în spațiu și timp este numit recuzită.

Colectarea de detalii, amplasarea lor specifică în document este o formă de document.

forma de document - un set de detalii ale unui document oficial scris, aranjate într-o anumită succesiune.

Cu alte cuvinte, forma documentului - o diagramă a construcției sale. Acesta definește trăsăturile oricărui document epocă istoric specific, sistem de documentare, un tip de document separat.

sub formă de diagramă de construcție o formă de documentare și de sistem are o stabilitate anumită specificitate. În același timp, formează un document dintr-o etapă istorică de dezvoltare ar putea avea, pe de o parte, caracteristicile lor specifice inerente în perioada dată, pe de altă parte, este cea mai comună schema de construire a întregului document, epocă sub formă de document mediu sau tipic.Fiecare cală atribuit documentului locul său, care este fixat pe formă eșantion - matrice singur exemplar original, care cuprinde o concentrație de proprietăți și calități ale unui anumit set de documente organizatorice și administrative.

Dispunerea documentului - model de forme de construcție de andocare, care de stabilire a domeniului de aplicare, formatul, marjele, cerințe pentru construcția rețelei structurale și rechizitele de bază. Aspect OSA include nu numai detalii cu privire la aspectul, dar, de asemenea, dimensiunea lor.

În pregătirea documentelor specifice nu a folosit întregul set de detalii înregistrate în cheia de aspect. Fiecare tip de document corespunde numărului optim de elemente necesare. Set detalii separat obiectivele documentului definit de a crea un document, scopul său, o cerință de a forma și conținutul acestui document, o metodă de documentare.

propriul set de detalii caracteristice diferitelor tipuri de documente. Acest lucru dă motive să individualizeze un un formular standard și individuale. Model de formular - această formă, caracteristică unui anumit tip de document. Formularul individual - Forma unui anumit document.

Toate detaliile sunt împărțite în fixe și variabile. elemente de recuzită în picioare - popi este cauzată de producția de unificare a doua formă de andocare sau un gol doc-ta. recuzită variabilă - popi este cauzată atunci când se elaborează un document specific.