Dog rase cu o descriere a

Nu mai devotat prieten decât un câine! Aceste animale drăguț, inteligent nu va arunca un om și sunt întotdeauna fericit să-l ajute. Descrierea natura rasei de câine va ajuta să decideți ce este cel mai bine pentru a avea un prieten.Să înțelegem ce rasa de caine pentru a alege un apartament și care sunt rasele de câini pentru o casă privată!

Cat de rase nu sunt subiect mai puțin interesante, pe care le găsiți pe site-ul nostru. Există situații în care pisicile și câinii se inteleg bine, iar această imagine arata foarte frumos.

Dog rase cu o descriere a

Dacă sunteți în căutarea rasa de caini de protectie, Giant Schnauzer este un adevărat luptător. Dacă el vrea să atace pe cineva, poate și nu ucide. Este caine foarte inteligent și inteligent, care va fi întotdeauna în măsură să se ridice în picioare pentru propriul său proprietar. O persoană cu un astfel de câine ar trebui să fie foarte atenți, pentru că nu ai să meargă, și el te. Schnauzer uriaș trageți exact unde a vrut sa. Dacă nu-l sprijine în ceva, poate ryknut, arătând cine e șeful. Acesti caini dau hoții pentru a ajunge la curtea ta, dar apoi brusc atacat din spate. Ei sunt curajoși și fără teamă, să ia întotdeauna cazul pe cont propriu, fără o comandă de la gazdă. El nu-i pasa cât de mulți oameni sau câini să-l atace, pentru a opri acest caine nu este posibil, prin urmare, la alegerea sa, fie extrem de atent.

Dog rase cu o descriere a

Husky sunt caini foarte blajin, care se adaptează la condițiile de viață. Ei au admirat întotdeauna stăpânul său, și sa bucurat de fiecare detaliu primit de la el. Aceasta rasa nu este absolut touchy și să se adapteze la condițiile de viață. Ea se potrivesc ca locuiesc intr-un apartament, și viața pe stradă. Caracterul lor ușor, cum ar fi adulți și copii.

Dog rase cu o descriere a

câine credincios și inițiativă - un taxi. Ei aleg propria lor gazdă. Dacă nu-ți place, nu va funcționa și prietenia cu ea. Aceasta rasa de caini adus special pentru a vâna vulpi. Datorită corpului său lung, rata urca la orice gaura și devine stăpânul ei deja cu o vulpe. Basset are o aderență puternică și arătând autocontrolul la vânătoare, ei sunt chiar dispuși să sacrifice. Aceasta rasa de caini are încredere stăpânului său și întotdeauna vrea să fie sigur că el va scoate din orice gaura.

Dog rase cu o descriere a

Caucazian -, urs moale, mare blajin, care este dispus să ierte multe de stăpânul său. El este puternic punct de vedere fizic, dar, în ciuda acestui fapt, foarte bine. Aceasta rasa nu este un apartament zavedesh, avea nevoie de o incintă mare separat pentru o ședere peste noapte și o mulțime de plimbări în natură toată ziua. Pentru a Caucazian a demonstrat calitatea sa de putere înnăscută, el trebuie să sari pe iarbă, mersul pe jos în zăpadă, o mulțime de funcționare. Acest caine se simte bine fără prea multă atenție și companiile zgomotoase. Caucazian, de regulă, se află în tăcere și face cu răbdare orice trucuri pentru copii. Centru de echitatie? Vă rog! Principalul lucru pe care câinele folosit pentru tine și cu tine în avans a fost un semn bun, în caz contrar acesta poate fi plină de tragedie.

Dog rase cu o descriere a

câine Restrained cu demnitate. Dacă ea vrea să-și exprime încîntarea, acesta va pur și simplu povilivat coada, dar ar putea să nu sară și în jurul valorii de gazdă merge foarte repede. Chow Chow - rasa foarte discret care nu latra fara motiv. Ea este gata să nu se clinti, dar nu va interfera cu stăpânul său du-te despre afacerea lor. Rasa este foarte atent, pentru că ea vede tot în jur și spune, cu toate acestea, aparent arată indiferenți. De dragul stăpânului său fără frică se angajează cu orice câine. Pentru străini nu sunt mangaie, îi place să-și petreacă timpul numai cu ea. În vis Chow sforăie, ca și cum undeva, am ascuns și dormit om sănătos. Pentru acest lucru trebuie să fie utilizate pentru ea.

Dog rase cu o descriere a


Această fiară nu toată lumea îndrăznește să aibă o casă. Ei sunt supărați și, uneori, dezechilibrată. Dacă aveți copii, apoi de la un astfel de câine, mai ales, ar trebui să stai departe. Ciobanesc german trebuie să tren cu încredere și corect. Un astfel de câine nu are suficientă loialitate față de proprietar, pentru o bucată de carne va servi cu ușurință o alta. Dar, dacă gestionați pentru a obține o mărturisire de la ea, atunci pentru ei maestru ciobănesc german luptă pentru a lupta. Setați încrederea ei și ea va deveni adevarata ta prieten si de companie.

Dog rase cu o descriere a

Activ, frumos, rasa de vânătoare credincios. Russells cum ar fi obraznic, distractiv, a alerga și să se joace fără sfârșit. Aceasta rasa este ușor să se obișnuiască cu apartamentul și va juca cu tine și copiii tăi. Câinele de stradă nu poate să prindă rădăcini, în ciuda predispozitia sale de vânătoare. Dzhek Rassel Terrier - o mare de emoții pozitive, bucuria și activitatea constantă. Ele nu sunt doar o mare companie pe termen dimineață cu proprietarul, dar, de asemenea, paza excelent. Tu este ușor de a aduce, educa echipe și au devenit prieteni rapid. Dacă nu vă place să ducă o viață activă, leneș și au un caracter foarte blând, aceasta rasa nu este pentru tine.

Dog rase cu o descriere a

Dog rase cu o descriere a

rasa de vanatoare - un muncitor real! Spaniel nu se teme de dificultăți, și capabil să vâneze pentru a găsi rață ajunge oriunde. În ceea ce privește stăpânul său este foarte afectuos, sentimental și blajin. Ii place sa se joace cu copiii si se intelege bine cu toate. Aceasta rasa are nevoie de natură permanentă plimbări, astfel încât so lase în pace la domiciliu nu este recomandată.

Dog rase cu o descriere a

Labradorii suflete bune incredibile. Aceasta rasa de caine este un caracter liniștit.
câine mare, frumos și credincios nu aduce probleme inutile, fie în apartament sau casă. Ei au nevoie în fiecare zi să meargă pe stradă, dar în lungi ore de plimbări zilnice nu sunt necesare. Labrador se adaptează ușor la ritmul vieții stăpânului său și se simt confortabil peste tot. Rasa nu-i place să atragă atenția de tine și nu necesită nimic de la stăpânul său.

Dog rase cu o descriere a

Superbi și agil atlet câine face parte din rasele de vânătoare. Aceasta ajută proprietarul pentru a obține nu numai joc mic, dar dacă aveți nevoie de ajutor pentru a obține un cerb. Câine energetic, prietenos se teme de nimic și îi place să latre. Acest caine are nevoie să comunice în mod activ și iubește petrece timp cu stăpânul său. Ea sare de mare, a alerga și chiar îi place să înoate. Kurzhaar - născut luptător, sportiv și vânător. El este foarte inteligent, învață repede, și execută comenzile stăpânului său.

Dog rase cu o descriere a

Beagle este un personaj extrem de prietenos și primitor. Calm și deschis un caine este un companion mare. Este proiectat pentru vânătoare, dar poate să prindă rădăcini și în apartament, sub rezerva de mers pe jos regulate. Beagle funcționează bine în vânătoarea într-un pachet, transporta devotata echipa si poate merge chiar și în tufișuri cresc prea mult, doar pentru a lua prada. Rasa are nevoie de o îngrijire specială, și solicitante pentru a curăța.

Dog rase cu o descriere a

Irish Water Spaniel

Hunter activă și un prieten de încredere. Rasa este cea mai mare dintre toate spanieli. Excelent vânătoare păsări timide. Water Spaniel nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a merge în natură și înot mai bine cu el rezervoare. Zburda în apă - ocupația preferată a rasei. Pentru a rămâne în apartament nu este absolut destinat. Rasa neîncrezător de străini, dar foarte atașat de stăpânul său și nu ar strica un copil.

Dog rase cu o descriere a

Afectuos, simpatic și prietenos caine de companie. Unii reprezentanți ai rasei servesc chiar și pentru binele oamenilor și de a ajuta pentru a găsi medicamente (două pudeli de jucărie a intrat deja în rândurile poliției japoneze). Acesti caini înoată bine, așa că înainte de a fi fost folosite la vânătoare pentru a prinde păsările de apă. Poodles sunt gelos și nu doresc să împartă cu altcineva proprietarul său, în ciuda faptului că se inteleg bine cu alte animale. Rasa este bine aclimatizate în apartament, dar necesită o îngrijire specială pentru parul lor. Poodle important pentru tăierea în mod stabil și intermitent pieptene.

Dog rase cu o descriere a

În ciuda existenței unui număr mare de rase de câini fine, mutts nu sunt mai rele decât ei, și, uneori, sunt mai inteligente. Ele sunt la fel de dedicat și chiar educabil. În funcție de mărimea mutts, este posibil pentru a obține în casă și apartament. Acesta este un mare prieten și un agent de pază care nu va trăda.

Dog rase cu o descriere a

Va prezentat o rasa de câine inteligent, cățeluși, Dobryakov dezvăluit de la care mai bine să stai departe, și veți înțelege cu siguranță exact cine va deveni prieteni! Pentru a vă asigura că noul prieten nu a fost bolnav, nu uita de timp pentru a se vaccineze animalele de companie. să-l iubească și să aibă grijă de, ca și în cazul în care pentru ei înșiși. Și noi, la rândul său, va spune o mulțime de interesant despre animale de companie si va prezentam un nu mai puțin dulci si frumoase rase de câini.