exerciții de Bodyflex pentru fata si gat, sfaturi cu privire la modul de a face comentarii - femei revista individualcare

exerciții de Bodyflex pentru fata si gat, sfaturi cu privire la modul de a face comentarii - femei revista individualcare
Dacă doriți întotdeauna să arate atractiv și tineresc, ar trebui să acorde o atenție specială exerciții Bodyflex pentru față. Aceasta este o descoperire adevărată pentru fiecare femeie, pentru că acest lucru este de exerciții într-adevăr inactiv ajută într-adevăr, în câteva zile, vă puteți arde excesul de grasime, vindeca corpul tau, intarirea sistemului imunitar, și cel mai important - rapid și eficient a scăpa de ridurile urâți. Să discutăm mai în detaliu ceea ce Bodyflex feței și a gâtului, ce tipuri de exerciții există, ia în considerare cele mai eficiente metode și mărturii de la cei care au experimentat prima mana sala de sport pentru față.Ce este Bodyflex, și ce tipuri există

Multe fete și femei știu sau cel puțin o dată în viața sa auzit despre corpul curbeze corpului, dar este de remarcat faptul că există, de asemenea, exerciții speciale ale acestui program, care vizează în mod direct față și gât. Este datorită acestui simplu, dar în același timp exerciții foarte eficiente, puteți obține rapid scăpa de riduri și strângeți pielea feței și gâtului. La urma urmei, cea mai mare parte este aceasta zona ofera vârsta femeii, este important nu numai să aibă o cifră inteligent și subțire, dar, de asemenea, o tanara fata frumoasa, asa ca vei arata 30, chiar 60 de ani.

Organismul flex este diferit de toate celelalte prin faptul că aceasta este îndreptată nu numai la figura unei femei, dar, de asemenea, pe fata si gat. Acesta funcționează acest program datorită faptului că exercițiile pentru față ajută la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul feței și gâtului, respectiv, în sânge vine mai mult oxigen, iar acest lucru, la rândul său, ajută la o mai bună nutrienți ajunge direct pe piele.

exerciții de Bodyflex pentru fata si gat, sfaturi cu privire la modul de a face comentarii - femei revista individualcare

Aceeași oxigen adaugă vitalitatea pielii, elasticitate și o anumită usturime. De asemenea, această sală de gimnastică ajută pentru a strânge pielea de pe gât, în timp ce formarea muschilor care implica femeile foarte rar. Review-uri spun că exercițiile Bodyflex pentru fata si gat sunt foarte eficiente, dar trebuie să le facă în mod regulat.

Dar merită să ne amintim că există în sala de gimnastică și unele contraindicații, și anume femeile cu nave subțiri, probleme de insuficiență venoasă înainte de a proceda la punerea în aplicare o astfel de taxă, ar trebui să se consulte cu siguranta un medic.

Există două tipuri de gimnastica pentru fata si gat, si anume respirator si fizic. Cel mai bine este de a folosi două dintre aceste specii, în același timp, deoarece cu respirație corectă vă poate stabili circulația sângelui, pentru a îmbunătăți-l, și posvezheet direct culoarea feței. Dar, dacă totuși doriți să dispară ridurile, și înăsprit în mod semnificativ pielea de pe gât, apoi cea mai bună utilizare de exerciții concepute pentru a lucra mușchii feței și gâtului.

Cât de des și cât de mult timp pentru a efectua exerciții?

exerciții de Bodyflex sunt destul de simple în performanță pentru fata si gat, iar timpul va dura destul de un pic de fapt. Este suficient să se angajeze în 15 minute pe zi, chiar și într-un timp scurt, rezultatele sunt cu adevărat uimitoare. De asemenea, nu ar trebui să crească numărul de repetiții este suficient de 2-3 repetiție, iar rezultatul nu va dura mult.

exerciții de Bodyflex pentru fata si gat, sfaturi cu privire la modul de a face comentarii - femei revista individualcareDacă într-adevăr doriți să vedeți primele rezultate, sau aveți nevoie pentru a scapa de riduri foarte profunde, în acest caz, primele două sau trei săptămâni, puteți efectua exerciții de două ori pe zi, dar, în viitor, pentru a consolida rezultatele și de a lucra în continuare este de ajuns și o dată pe zi .

Cel mai important lucru pentru a face exerciții în mod regulat, fără a uita sau sărind peste clase, doar astfel încât să puteți obține rezultatul dorit. Cel mai bine este să se angajeze și să instruiască în mod constant și să-l modul lor de viață. Dacă renunțăm în totalitate, rezultatul într-un timp scurt, se poate ajunge la zero, iar pielea va deveni din nou saggy si zbarcita.

exerciții de bază pentru față și gât

După aceea, picioarele destul de un pic de cot în zona genunchiului, dar mâinile ar trebui să fie poziționate pe coapse deasupra genunchiului. Prin gura expiri încet, ar trebui să se facă foarte lent, într-adevăr, de la plamani pentru a fi eliberat aproape tot aerul care este acolo.

Odată ce îți dai seama că aerul nu are un pic îndoiți în spate, după ce respira prin nas brusc. Apoi se repetă din nou, amintiți-vă că primele respirații poate fi dat la tine în serios, durerea poate chiar puțin, este destul de normal după aproximativ trei zile, ele dispar complet.

exerciții de Bodyflex pentru fata si gat, sfaturi cu privire la modul de a face comentarii - femei revista individualcare

  • Continua gimnastica necesare pentru a exercita sub numele de „leu“.

Multe femei care au încercat să-și imagineze acest program, rețineți că acest exercițiu le-a plăcut cel mai mult. Deja în prima dată când îl pune în aplicare, puteți simți cum mușchii feței și gâtului. Cu aceasta, va fi capabil pentru a strânge pielea, a scăpa de riduri faciale, precum și bărbia dublă, dacă este cazul.

În primul rând, trebuie să se ridice în picioare drept, îndoiți genunchii și de a efectua primul exercițiu descris mai sus, după ce-l termini, ai nevoie de o întindere bun gât, folosind un oval forma de buze. Este foarte importantă secvență de mișcări diferite depinde de rezultatul în sine și exerciții de eficiență. Apoi, aveți nevoie pentru a trage limba cât mai mult posibil, rețineți că, cu toate acestea, mușchii buzelor și gâtului ar trebui să fie într-o stare foarte stresat.

Dar el a extins limba va exacerba doar toată extinderea gâtului. După aceea, deschide ochii larg și un pic le ridica în sus, ar arăta ca în cazul în care doriți să vedeți propria frunte. Dacă efectuați corect exerciții, veți simți tensiunea musculară, rămâne în această poziție timp de aproximativ 10 secunde, apoi expirați și relaxați-vă complet fața.

Repeta acest exercitiu de 3 ori. Încercați și run-time nu șifoneze frunte, aceasta poate contribui la aparitia ridurilor faciale, în viitor, și, de fapt, nu vrem, așa că încercați să faceți unele dintre Bodyflex gânditor și încet.

  • Exercițiul următor se numește „urâțenie“, într-adevăr se pare o parte a acestui exercițiu nu este foarte atractiv, așa că încercați să-l facă în fața unei oglinzi.

În plus, o oglindă va ajuta să facă față cu aceste sau alte erori în performanță, astfel încât să puteți vedea mai bine ceea ce faci greșit și fixați-l. Dacă aveți o bărbie dublă, această lecție va avea doar de modul în care, pentru că este special conceput pentru a vă salva de la aceste probleme pline de ură.

Pentru a începe, se ridice în picioare în poziția de pornire, apoi maxilarul inferior să încerce cât mai mult posibil băț afară înainte, toate în același timp, cât mai mult posibil, trageți de buze, ar trebui să arate ca și în cazul în care sunteți pe cineva acum sărut. Acum este timpul să se întindă buzele până la tavan, mâinile în același timp trebuie să fie pliate, se va adăuga la gât de tensiune corespunzătoare.

Amintiți-vă că, pentru prima dată, pot exista durere, iar a doua zi te vei simti durere severă în gât, dar va trece în curând, și în cele din urmă, care este bărbia dublă începe să plece. Dacă efectuați aceste exerciții simple, bătrânețea nu se va apropia de foarte mult timp.

Bodyflex pentru începători. Sfaturi de la Marina Korpan

cititori Guest

„La vârsta mea, ridurile sunt suficient de adânc, pielea de pe gâtul lui un pic mai moale, și dă vârsta mea, deși figura în ordine. Sunt destul de subțire, astfel încât o cifră nimeni nu ar spune că sunt în vârstă de 47 de ani, dar fata si gat dă perfid vârstă. Am decis acest lucru este ceva de făcut, dar pentru a merge la cutit pentru a avea o intervenție chirurgicală, nu vreau să, și speriat într-un fel, așa că am decis să lupte pe cont propriu. Destul de accident am dat peste un articol care a descris Bodyflex, și anume exerciții pentru fata si gat cu Marina Korpan, mi-a plăcut faptul că acestea sunt simple, și să le facă au nevoie doar de 10-15 minute pe zi. Desigur, am fost un pic cam greu de crezut că acest lucru este posibil, iar rezultatele sunt într-adevăr, dar pot spune cu siguranță că am greșit, pentru că eficiența este dovedit de mine. Soțul meu sa întors dintr-o călătorie de două săptămâni și pur și simplu nu mă cunoștea, aceasta este cea mai bună recompensă pentru mine. "

Cum face gimnastica persoane

Astăzi, am vorbit despre ce exercitii Bodyflex pentru fata si gat, si a examinat rezultatele înainte și după fotografii la acest martor. Este demn de amintit faptul că, în toate exercițiile și lecții de coerență este important, este important să nu uitați să aloce aproximativ 15 de minute pe zi pentru o sală de gimnastică.

Începe să faci aceste exerciții la orice vârstă, în viitor, vă va ajuta doar, pentru ca pielea ta va arata tineri, în stare proaspătă și fără riduri și flexiune diferite. Multe femei spun ca Bodyflex au ajutat cu adevărat să facă față cu ridurile, pungile de sub ochi și alte probleme de pe fata, și încercați, rezultatul nu va aștepta mult timp.