formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

Decizia de a studia la domiciliu, mulți sportivi se pune întrebarea, în cazul în care pentru a obține echipamente sportive pentru antrenamentele de acasă. Primul lucru care vine în minte este, desigur, pentru a merge la magazin și să cumpere tot ce ai nevoie acolo, dar așa se întâmplă că, uneori, prețurile sunt destul de ridicate, dar echipamentul de antrenament foarte, de obicei, nu îndeplinește cerințele de utilizare în casă.A doua și mai sensibilă soluție pentru majoritatea este de a cumpăra echipamente sportive folosesc prima. Pentru astfel de echipamente, de obicei, vă pentru a economisi 70% - 80% din valoarea în cazul în care echipamente sportive noi cumpărate în magazinul de articole sportive.

În cele din urmă, oa treia opțiune este de a colecta toate echipamentele de sport în sine nu este numai opțiunea de buget, dar cu toate acestea este destul de simplu și nu consumatoare de timp în care s-ar putea părea la prima vedere pentru acest lucru este și trebuie să aibă un cap și mâini ...

Cel mai important și de bază muniție pentru orice versiune de formare este, desigur, gantere și haltere.

Cum de a asambla o halteră și halteră acasă?

Astăzi, subiectul nostru va fi axat pe modul de a colecta rapid și ieftin gantere și mreana păstrând în același timp cu cel puțin un set, și anume instrumente utile pe care le puteți găsi și de a folosi cu ușurință.

Mai jos voi da câteva opțiuni simple pentru a putea începe să faci azi ...

Opțiunea №1 «face halteră și halteră din sticle de plastic“
Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o sticlă goală, ia 3-4 sticle goale pot fi mai totul depinde de tine, le umple cu apă, dar cel mai bun nisip, fac o grămadă de ei și înfășurat cu bandă adezivă și atașați la bar, pe care o vom oferi o țeavă de metal simplu sau accesorii.

Și tot sub forma unei tije de self-made este gata de utilizare ...

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

Cred că fiecare dintre voi, este ușor cu acest lucru se poate descurca!

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

În scopul de a ridica, de asemenea, ganterele din sticle de plastic va fi nevoie de două sticle goale, se taie o parte din sticla la gantere dvs. nebyli prea mult timp, apoi le umple cu nisip și se înfășoară cu bandă unul de altul!

Iată un astfel de exemple simple:

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

Puteți, de asemenea, la fel ca în versiunea anterioară pentru a face unele dintre ligamentele sticle goale cu nisip, ca gantere dvs. de cântărire în mare măsură. Sau puteți în loc de nisip, ele se toarnă în mojar, inserarea de pre-prindere o conductă sau accesorii. Atunci când soluția este uscată, va fi posibil să se utilizeze. Sau puteți încerca să adăugați metal rulmenți, cuie, etc. nisip sau ciment, pentru a crește greutatea totală a viitoarelor cochilii tale de casă.

Varianta №2 «Utilizarea de ciment“
Folosind următoarea metodă puteți face gantere, care va cântări mult mai mult decât haltera de sticle. Dacă aveți nevoie de gantere mari și grele - puteți lua cutii de vopsea, care există în diferite dimensiuni, o bucată de țeavă de metal (aproximativ 20 cm), mortar, nisip și pietriș pentru cea mai mare putere și greutatea totală. Unii, de asemenea, pentru un efect de durată mai lungă, se adaugă un pic de lipici, dar asta nu neapărat ...Primul lucru de făcut - este să înșurubați șuruburile sau șuruburi la marginea conductei. Apoi se toarnă soluția într-un borcan și să introduceți tija metalică, după uscare și, de asemenea, face o a doua parte a halteră.

Iată un astfel de exemplu:

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

În acest mod simplu, va fi posibil să se facă nu numai anumite gantere dimensiunea, dar, de asemenea, bara

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

Variantele de care pot servi ca agenți de ponderare o mulțime de ea poate fi roțile de pe vehicul cu nisip sau ciment în interior, sau poate fi de două cutii de conserve atașate la dispozitivul de fixare sau ceva mai mult pe placul dumneavoastră.

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

Aici totul va depinde numai de calificare și, desigur, o fantezie ...

Iată câteva sfaturi destul de bază cu privire la modul de a ridica mreana sau în sine halteră, dar, de asemenea, doresc să se constate că toate exemplele de realizare descrise mai sus sunt doar bune la etapa inițială.

Pe viitor, puteți construi un bar sau halteră are un metal care va dura mult mai mult și de formare va fi mai eficient cu ei decât toate versiunile anterioare puse împreună ...

Opțiunea №3 «face un post și o gantera de metal“
Pentru a colecta dumbbell sau mreana primul lucru pe care va trebui să găsească un gât potrivit pentru tija poate fi o consolidare sau o bară groasă sau puteți cumpăra unele sau gât (bar) a fost utilizarea sau cumpărarea unui nou post, și apoi fă-te clătite cu diametre diferite și, prin urmare, greutatea totul depinde de abilitățile și nevoile tale ...

De asemenea, pentru a ridica ganterele nu avem nevoie de mânerul gantera pe care le puteți cumpăra în orice magazin de articole sportive, sau cumpăra un gantere pliabil fost utilizat sau comanda-le de la strungar pe care le va lăsa mult mai ieftin.

Dar a face clatite metalice pentru tija, iar pentru ganterele recomandă să se facă de dorit ca diametrul meciului de deschidere atât la bar și greutăți, va salvați de la locul de muncă inutile. Adică, diametrul tijei și mânere pentru greutăți de mână ar trebui să fie aceeași pentru a fi în măsură să poarte clătite de casă, atât mreana și dumbbell pe ...

Clătite pot fi tăiate de la diferite grosimi ale tablei de oțel, și, mai gros foaia, cu atât mai greu va fi clătite.

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

Odată ce ați le va tăia și tăiați pot fi curățate și vopsite în orice culoare ...

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

În acest mod simplu, puteți reduce absolut clatite de dimensiuni diferite și, prin urmare, diferită de greutatea totală a cea mai mică și mai mare. Aceste clatite de casă vă va costa de multe ori mai ieftin decât cumpărate.

În plus, în aceste clatite de casă este un plus imens, el este tăiat astfel încât chiar și o foaie subțire de clătite, de exemplu, 0.5cm o clătită va cântări destul de mult, la toate, în ciuda faptului că este foarte subțire, care permite, la rândul său, să stea pe același mreana sau gantera pe un număr foarte mare de clătite ...

Când apoi prietenul meu de casă au fost Mai multe gantere pliabili sovietice, el ar putea atârna pe de o halteră de peste 100 kg, în timp ce erau încă un loc pentru ...

au uitat cam așa:

formare acasă - colecta gantere și halteră cu mâinile, Alexander Grafchikov

Aceste gantere tine pentru sigur va dura o viață și mai mulți copii și nepoții vor face cu ei ...

Notă: Cerința obligatorie pentru gantere este că acestea sunt pliabile, și puteți întotdeauna rapid și adăugați sau eliminați clătite suplimentare fără dificultate.

P.S. Doriți să aflați mai multe? Apoi, uita-te la articolele mele.