gag reflex cum să scape de cauze - este popular asupra sănătății

Această boală se caracterizează prin faptul că oamenii se simt în mod constant sau foarte des greata, rezultatul care vomita. Greata poate dura mai multe ore. Focare de greață și vărsături apar, de obicei, în același timp, aproape în același timp, intensitatea. De asemenea, blițul se poate produce dacă spălatul pe dinți, la primirea anumitor produse, atunci când vizitează un medic dentist sau la examinarea gurii, gâtului.Cel mai adesea, reflexul faringian la copii cu vârsta de 3-7 ani, dar poate apărea și la adulți. La orice varsta, simptomele pot fi atât de intensă, de severă încât pacientul trebuie să rămână în pat timp de mai multe zile.

Cum reflexul faringian este de a scăpa de cauzele acestei boli - toate acestea și vom vorbi astăzi:

Gag reflex - Cauze

Nimeni nu poate spune exact cât de mulți oameni suferă de vărsături reflex. Studiile au arătat că persoanele care suferă de afișează mult mai mult decât cred oamenii.

Deoarece bolile asociate cu greață prelungită, vărsături mult, este descris pentru a diagnostica patologia este destul de dificil.

În centrul reflex de mare gag de multe ori sunt motive psihologice sau fiziologice. De exemplu, o cauza foarte frecvente ar putea fi o infecție.

Unii pacienți au greață, vărsături poate fi declanșat de răceli sau gripă. Uneori cauza poate fi o problemă cu sinusurile, manifestări alergice. Adesea, patologia asociată cu prezența migrenei.

Motivul pentru reflexul faringian la copii poate fi o mare emotie, frica sau stres emoțional. De multe ori, reflexul faringian are loc fără nici un motiv aparent.Principalele simptome includ disconfort gastric, greață, vărsături. Adesea, există diaree. Cel mai adesea simptome apar seara, sau vărsături începe în dimineața. Astfel, greață poate dura de la câteva minute (în formă de atac) la douăsprezece ore.

Aceste simptome pot apărea pe tot parcursul săptămânii, sau chiar mai mult. Atacuri epuizante om. El arată pielea sfrijit, slab, palid. Pacientul nu poate mânca în mod normal, și să trăiască o viață normală, ea devine apatic. Ea se plânge de sensibilitate la lumină, la febră, dureri de cap, diaree, dureri de stomac, amețeli.

Uneori, starea poate fi atat de grave, care duce la pierderea conștienței. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă de multe ori.

După încheierea următorului atac, însoțite de greață, vărsături, trebuie să restabilească echilibrul de apă și sare în organism. Pacientul da să bea de multe ori, dar încetul cu încetul, astfel încât să nu provoace un alt atac. Apa curată reduce aciditatea și reduce durerile gastrice. În cazul în care chiar și o cantitate mică de apă beți cauze vărsături, este necesar să se consulte un medic pentru a pune un picurător.

Cum să scapi de ea?

- Uneori, la etapa inițială de manifestare a reflexul faringian poate fi preveni complet vărsături. De exemplu, dacă ați început durerea caracteristică în stomac și intestine - precursorul de greață și vărsături, puteți lua un comprimat de ibuprofen. Ajută la prevenirea agenților vărsăturile, cum ar fi Zantac sau omeprazol (Prilosec). Aceste medicamente vor calma stomacul, reduce aciditatea. Care medicament va fi cel mai eficient pentru tine, spune medicul.

- Pentru a reduce sensibilitatea palatului moale este posibil să se utilizeze medicamente anestezice utilizate în tratamentul dinților - soluție ledokaina, novocaină, spray-uri, geluri. Utilizarea lor va ajuta la prevenirea greață atunci când vizitați un medic dentist sau un alt medic, să examineze cavitatea orală. Ungeți palatului moale de droguri, chiar înainte de apusul soarelui, la cabinetul medicului.

- Pentru a face față cu greață, gargară apă-soluție salină (1 h. L. de sare în 200 ml de apă caldă).

Și chiar dacă gag reflex apare de obicei atunci când vă spălați pe dinți, spălarea feței sau cabine de duș, vizitați un alergolog. Poate că sunteți alergic la orice ingredient în pasta de dinți sau gel pentru curățarea pielii.

În orice caz, cu accese constante de greață, vărsături, nu cred despre motivul pentru aspectul lor, să caute ajutor medical profesionist. Rămâi sănătos!