Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii

Hering sub o haină de blană sau „hering sub o haină de blană“ - cel mai popular fel de mâncare în România pentru o vacanță! Pentru a obține salata corectă și delicioase, aveți nevoie de toate straturile în ordine, pus pe o placă într-o ordine strictă. Să ne întoarcem la rețeta clasică (foto atașat).Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii

Strat după strat - hering clasic rețetă în trepte sub haină

Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii
ordinea straturilor

Hering sub o haină de blană straturi în ordine, pas cu pas fotografii:

Conform rețetei clasice stabilite inițial primul strat de hering. Dar mai târziu am ajuns la aceeași opinie - primul este mai bine pentru a pune pe partea de jos a cartofilor. Deoarece cartofi moale pește înmuiate. Și ea ar fi hering între straturile de legume - ca și în cazul în care „într-o haină de blană.“

Toate legumele ar trebui să fie frecat pe o răzătoare grosier. Și nu o dată, toate într-un rând, dar în mod constant. Pregătirea unui strat cu strat și trei fiecare produs.

Apropo, mai bine să păstreze răzătoarea dreapta peste capacitate, care va umple salata. Deci, blana își găsește splendoarea sa naturală.

Alegeți hering proaspete (sfat: nu ar trebui să dureze mai mult în Split - cum ar fi produsele alimentare conservate în magazine, cel mai natural). Și sărare picant. Fat va da un gust distinctiv al vasului.

Ceea ce este necesar pentru un hering sub o haină de blană?

Ingrediente (8 persoane):

Cum de a găti un hering delicios sub o reteta clasica haină de blană? Toate straturile în pas cu pas fotografie

Procesul de preparare a acestei salata clasic nu este rapid. Dar merită. Orice fel de mâncare în cazul în care este gătit cu dragoste și dorință, poate deveni o capodopera de pe masă. Oaspeții și prietenii vor aprecia cu creația culinară.

Acum, să începem:

Aici este nostru „Hering imbracate“ in reteta clasica este gata. Poftă bună!

Mulți la „strat“ transformat distribuie luxuriant mai multe straturi subțiri se repetă alternativ fiecare strat din nou. Puteți selecta această opțiune și prescripție medicală.

Hering sub o haină de blană: salata calorii 100 grame de-a gata

Pentru „stroynyashek“ și pentru cei care ii pasa de silueta ei ne pe le prompt „cum să stea în grame“ - mese gata de calorii.

Desigur, nu ar trebui să overeat această salată, iar stomacul nu este „înțeleg“ tu. Dar proprietăți încă utile în „strat“ include: vitaminele A, B, E, PP, potasiu, magneziu, fibre, acid folic, iod, fier, aminoacizi și altele.

Băutură ajută la eliminarea toxinelor, curata vasele de sânge și de a îmbunătăți digestia. Precum și ajutând la construirea hemoglobinei.

De ce se numește o salată „Hering sub o haină de blană,“ și asta înseamnă „haina“? Se pare că în anii revoluționari, în 1918, a trăit comerciant foarte bine-cunoscut-Anastas Bogomil. El a deținut un lanț de restaurante.

Și în ele, după cum știți, voi „buntarny“ oameni. Și astfel, să-i calmeze, ne-am decis să hrana strânsă. Dar gustare neobișnuit, dar cu o poftă de mâncare.Abrevierea „SH.U.B.A.“ înseamnă atât „șovinismului și declinul - Boicotul și Anathema.“

Și de ce aceasta salata a devenit un clasic și de Anul Nou? Prima sa a fost servit în Anul Nou 1919. „Tu trăiești - și să învețe ...“

«Hering sub o haină de blană“ cu mere

salata de minunat se obține atunci când o compoziție clasică majoră adăugați un mar si ceapa murate.

Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii

Care au nevoie de produse (pentru 6-8 persoane):

Prepararea hering sub o haină de blană, cu un mar ca o reteta clasica. Singura diferență este că, înainte de a pune unele strat cu strat, aveți nevoie pentru a pregăti ceapa murate și grătarul de mere.

cuburi mici ceapa tocata. Stropit cu otet, se adaugă sare și piper. Se adaugă apă un pic. Totul se amestecă, astfel încât ceapa marinata inmuiat. Dă timp să se ridice în picioare.

«Hering sub o haină de blană“ rola

Într-un format neobișnuit, puteți găti de sărbători noastre preferate (de multe ori pe Anul Nou) salata „Hering sub o haină de blană“, sub forma unui rulou.

Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii

5 persoane dispărute (ingrediente):

Procesul de preparare „hering sub strat de“ rola constă în principal în faptul că fibrele răspândit într-o ordine inversă, în contrast cu rețeta clasică. Și încă un lucru - toate legumele ar trebui să fie ostuzhennoy. Deci, nu rola se destrame, și este ușor de a găti.

Și totuși, la sfeclă nu este împrăștiată, este în valoare de a stoarce de umiditate. Și pentru a da o formă dreptunghiulară „pastilă“ sfeclă de ambele părți (de sus și de jos) acoperă cling film - stratul dens astfel format și prima rola dreapta.

Nu uita că straturile ar trebui să fie subțire - a făcut în „haina de blană“.

hering Reteta sub o haină de blană într-o pita

Chiar mai mult reteta originala, dar foarte similar cu rola. De data aceasta, în loc de film trebuie să folosească o lipie reală.

Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii

Ceea ce este necesar pentru aceasta reteta (pentru 6 persoane):

Cum de a găti gustări neobișnuite „apretare Hering“ într-o pita?

Procesul este similar cu cel clasic. Deci, puteți rula în sus și citește în mai multe detalii despre prepararea de gătit. Și acum se repetă pe scurt:

Totul. Nostru „Hering Dressed“ în lipie este gata. Poftă bună!

Hering sub o haină de blană într-o pâine cu un pas cu pas reteta fotografii

Ai ghicit? De data aceasta, în loc de straturi, vom folosi o pâine adevărată. „Necesitatea este mama invenției“, așa cum proverbul înțelept. Și oamenii au decis să încerce ceva diferit și să fie original pe masa de sărbătoare.

Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii

Salata gustare se transformă într-o gustare cu drepturi depline - foarte consistent și picant.

Ca întotdeauna, avem nevoie de ingrediente (pentru 4-5 persoane):

Procesul de preparare de hering sub haină o bucată:

Mai bine să lase să se înmoaie peste noapte.

Ce este un „hering leneș sub o haină de blană?“ Rețeta în ou

Multe reteta clasica obosit sau acestea sunt deja destul de lent. vă prezentăm hering leneș sub o haină de blană în ouă. Deși există o altă rețetă, atunci când în loc de strat cu strat, toate ingredientele sunt amestecate - mod leneș. Se pare aceeași salata.

Hering sub o reteta clasica haină de blană toate straturile cu fotografii

Hering sub o haină de blană în ou leneș pas cu pas reteta:

Aici este o gustare gustos, simplu și apetisant pentru a ajunge la masa de vacanță, cum ar fi Anul Nou.

Ne uităm există o mulțime de alte retete si variante ale acestei salata diferite. Din ce în ce, oamenii au început să „meargă“ din rețeta clasică și adăuga produse neobișnuite în. Reteta poate fi găsit cu adaos de vițel sau de orice alt pește (cum ar fi somonul). Și adaugă fructe sau fructe de pădure, cum ar fi rodie.

În general, „copilul nu ar juca ...“

Verificați nu a reușit