Hrănirea chiulasa cu propriile sale mâini

broșat Anterior cap cilindru este o trebuie mai întâi MOT, apoi situația sa schimbat. Chiar și motoarele VAZ relativ moderne. Hrănirea capul cilindrului, în principal, este acum necesar pentru modelele mai vechi de motoare VAZ, UAZ, Moskvich, etc.Hrănirea chiulasa cu propriile sale mâini

Motivul principal pentru care împinge proprietarul mașinii să se gândească la necesitatea de a pune in discutie cap cilindru sunt „spută“ la intersecția a capului și a blocului. Acest lucru indică scurgeri de ulei curent.

Hrănirea chiulasa cu propriile sale mâini

Pot exista mai multe. Cele mai tradiționale: eșecul garniturii chiulasei. urzirea capul cilindrului, ca urmare a te nedetectate o supraîncălzire a motorului, sau șuruburile inițial strânse incorect ale capului cilindrului. Dacă faci „kapitalku“ la stația de serviciu.

De fapt, mulți maeștri recomandăm renovate cap cilindru. o mie de kilometri. urmări un cuplu de aliniere.

Cum cilindrul broșare șuruburile cu cap

Cu studiu. Este prin studierea Ghidul pentru a repara masina ta, de preferință originalul. A fost acolo că producătorul ukazhyvaet tot ce este necesar pentru a strânge capul cilindrului. Și trebuie să vă anunțăm:

  • Procedura (schema) strângerea șuruburilor chiulasei;
  • Care este forța necesară de cuplu;
  • care șuruburile sunt folosite pentru a strânge capul cilindrului.

Șuruburi de strângere chiulasă - un subiect special. Faptul este că motoarele moderne sunt folosite pentru șuruburile chiulasei cu caracteristici speciale. Așa-numitele „șuruburi de primăvară“, care, datorită proprietăților lor după ce inițial trăgând din fabrică, nu necesită suplimentare.Hrănirea chiulasa cu propriile sale mâini

Mai mult decât atât, atunci când se încearcă să facă șuruburi cu cap cilindru broșă, din cauza „producția“ de metal, acestea se vor întinde. Ca rezultat, puteți obține diferența de șurub.

În timpul cilindru de reparații garnitură de cap ar trebui să fie plasate, care nu se contracta. Acest lucru elimină necesitatea pentru tragerea de șuruburile chiulasei.

Hrănirea chiulasa cu propriile sale mâini

Dar dacă v-ați decis că broșat șuruburile chiulasei absolut necesare pentru a face acest lucru pentru a fi cu „un manual“ de pe producător și cu o cheie de cuplu. Mișcarea în mișcare, figură în figură. Inițiativa se bazează „în rezervă“, nu este necesară.

Controlul de strângere cap cilindru

Că sufletul tău a fost calmă, și de îndată ce vă decideți să abordez capetele șuruburilor, există o metodă de control al cuplului șuruburile chiulasei. În mod natural, cu ajutorul unei chei dinamometrice.

Până când se aplică șurubul, egal cu timpul șurubului de împingere. După începerea rândul său, este necesar să se controleze cuplul de pornire. În cazul în care nu este crescut, e în regulă, Bolt a început să se întindă.

Dacă punctul începe să crească, aceasta înseamnă că șurubul nu a atins punctul de randament. Aici trebuie să facă șuruburi cu cap cilindru puf pentru a stabiliza cuplul.

Hrănirea chiulasa cu propriile sale mâini

Atunci când controlul strângerea șuruburilor de chiulasa, să acorde o atenție la două caracteristici. Dacă șurubul este atașat la momentul 20kGsm, dar în momentul în care randamentul nu a fost atins, șurubul trebuie să fie înlocuit, deoarece are o rezistență ridicată.

Dacă în momentul strângerii șurubului, vezi că timpul este redus, aceasta înseamnă distrugerea șurubului, și el are nevoie cu siguranță să fie înlocuit.

Astfel de cerințe pentru șuruburile chiulasei sunt explicate pur și simplu, ele lucrează în regim continuu de încălzire - răcire.

Hrănirea chiulasa cu propriile sale mâini

Mult noroc, și lăsați strângerea șuruburilor chiulasei cu propriile lor mâini, vor avea succes.