În cazul în care expresia a fost - să caute probleme

„Nu merge pe rampage“ - spun oamenii trecerea sa caute dreptatea dincolo de rezonabil. De obicei, acest sfat este de avertizare ascunse despre inutilitatea efortului, avertizare de pericol iminent. Cu alte cuvinte - va fi mai rău. Deci, ce anume este pentru „probleme“ de la contactul cu care acesta va fi mai rău și nu mai bine?Ceea ce se spune despre probleme în diverse dicționare

În dicționar Dahl dă următoarea semnificație a cuvântului: probleme, Rozhen, Kopylov, pol conic; acute Torchok, împungere, corn, dar nu mai abrupte sau în poziție verticală și într-o poziție înclinată sau de nivel, de exemplu, trohanter.

Brockhaus și Efron: Rampage - băț special lung, care a condus Plowman boi. La un capăt avea un inel de siguranță, iar celălalt - lama mică pentru a îndepărta solul din brăzdarului. Acest dispozitiv a forțat proiectele animale la ascultare, și, în același timp, ar putea servi ca o arma. Aceasta este, la fel ca în multe națiuni ale lumii, unelte agricole, dacă este necesar, a servit cu succes ca arme militare.Dar, atunci acesta poate fi o întrebare rezonabilă? Și de ce probleme? De ce nu, să zicem, un pitchfork? Forks, deoarece - chiar forma mai populare de instrumente universale (arme)?

Brockhaus și Efron a menționat despre un sfat despre care nu este menționat în alte surse. De fapt, acest sfat explică de ce cere probleme, nu este necesar să urce.

Probleme ca un arme eficiente de vânătoare

Faptul că, în zilele de demult, în lipsa armelor de foc să poarte mers cu o suliță, acest lucru este cunoscut. Dar, în plus față de cele de mai sus, și Rohatyn au probleme. Intregul secret constă în proiectarea vârful. El este indicat pe ambele părți ale baioneta și speteaza.

În lupta să se poarte vârful naparyvaetsya și labele agățându-bar, trăgând-o astfel încât literalmente înșirarea-te pe lama.

Desigur, crud, ci un ursulet de plus, el este nebun, că el urcă pe rampage.

Cu țepușă și lupul vânat, aranjarea capcana lui de mize. Ca un obiect multifuncțional, rampage a fost folosit pentru a corral vite, și o întâlnire cu miza și nu prevestește nimic bun taur bine turbat.

Dar utilizarea țepușe în vânătoarea pentru ursul să fie mai ilustrative pentru a determina originile phraseologism. Asta nu este doar cere probleme, și a alerga până la cunoscute problemele existente, cu propriile lor acțiuni care cauzează un prejudiciu pentru ei înșiși.