În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

Răspândirea unor astfel de activități precum vânătoare, a condus la faptul că este mult mai probabil să devină o întrebare se pune cu privire la deținerea de arme. Înainte de a cumpăra orice armă aveți nevoie pentru a fi sigur pentru a participa la un loc sigur de stocare a acesteia, dar nu atât de ușor de a face această achiziție. Nu poate fi mărimea potrivită, nu ca dimensiunea sau pur și simplu pentru a cumpăra în condiții de siguranță poate fi oriunde. Este în astfel de momente de salvare, care fac arma în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini este posibilă. În plus, acest lucru se va rezolva problema cu dimensiunea, designul, etc.În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

nevoie

Disponibilitatea în condiții de siguranță pentru toți posesorii de arme prevăzute de lege.

Cu toate acestea, nu se spune că în condiții de siguranță va trebui cu siguranță să cumpere. în condiții de siguranță de casă sunt permise. Dar când este creată va trebui să fie familiarizați cu decretul Ministerului de Interne al №228 România, care descrie toate cerințele necesare pentru acest produs.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

Cerințe pentru condiții de siguranță

Cel mai important punct al tuturor din același decret №228 este că designul trebuie să fie complet din oțel și să aibă o grosime a peretelui de cel puțin 3 mm. Pentru acest lucru trebuie să adăugați cel puțin 2 încuietori și să restricționeze accesul la exterior la seif.

Cu toate acestea, există o alunecare a limbii de grosimea peretelui. În cazul în care în condiții de siguranță pentru a face cu mâinile, atunci trebuie să ia în considerare stocate în ea, deoarece numai stocarea armelor în condiții de siguranță grosimea peretelui permis de 2 mm. O muniție în condiții de siguranță trebuie să aibă în continuare o grosime a peretelui de 3 mm și 2, de asemenea, de blocare.

Și pot fi stocate împreună, dar grosimea peretelui trebuie să fie de 3 mm în acest caz.

Există cerințe structurate și clare pentru condiții de siguranță, astfel cum sunt prevăzute la articolul 166:

 1. Structura trebuie să aibă cel puțin două încuietori.
 2. Grosimea peretelui structurii de cel puțin 2 mm.
 3. Structura pentru depozitarea muniției, produse din pulberi etc. ar trebui să aibă un minim de grosime a peretelui de 3 mm.
 4. Safe poate avea o divizie încorporat pentru depozitarea cartușelor și altele, dar, de asemenea, ar trebui să aibă două încuietori sale, grosimea totală a peretelui de 3 mm în condiții de siguranță.

Și, de asemenea, este recomandat să se stabilească în condiții de siguranță la acoperirea podelei, astfel încât nu a putut suporta cu conținutul. Atașați la perete și poate fi, dar șuruburile trebuie să fie suficient de puternic pentru a rezista la greutatea în condiții de siguranță.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

dimensiuni standard

Înainte sau după achiziționarea primelor arme aveți nevoie pentru a participa la imediat locul de depozitare. În mod firesc, care determină dimensiunea acestei structuri va fi lungimea brațelor. Fie că va fi în siguranță pentru arma cu propriile sale mâini sau model achiziționat, este necesar să se cunoască exact lungimea totală de depozitare, nu a fost necesar de fiecare dată să demontați stocarea de arme.

Cele mai populare tipuri de arme au dimensiuni standard:

 • IL-27 cu un calibru de 12 mm are o lungime totală de 1165 mm;
 • Izhevsk calibru 12/76 și 12/89 are o lungime totală de 1280 mm;
 • Italian Benelli Comfort cu un calibru de 12 mm are o lungime totală de 1300 mm;
 • American Remington 11-87, cu un calibru de 12 mm are o lungime totală de 710 mm.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

Dimensionarea și desen

Dacă nu puteți cumpăra un magazin, sau nu este potrivit ca dimensiune, atunci trebuie să întreb cum să facă în condiții de siguranță propriile mâini? Pentru a determina dimensiunea de seifuri arma, ar trebui să fie ghidate de tipul de arme cumpărate. În cazul în care tipul de arme de colectare, magazinul trebuie să aibă o înălțime de 10 cm mai mare, plus 30 cm pe raft pentru muniție.Cu toate acestea, faptul că cele mai multe arme de vânătoare nu au o astfel de facilitate, și doriți să le colecteze nu toate, cele mai comune și standard de dimensiuni sunt 1300 mm suficient de mare pentru cele mai lungi brațe. La aceasta se adaugă încă 250 până la 300 mm în înălțime pentru raftul cu cartușe.

adâncimea sigură este calculată pe baza prezenței sau absenței a vederii optice. Dacă există, atunci adâncimea de 500 mm este suficientă. Dacă nu, vor fi suficiente și 350 mm. Lățimea pentru condiții de siguranță calculat pe baza faptului că arma ar trebui să fie de 300 mm, plus 200 mm pentru diverse arme de curățare, etc.

Înainte de a începe să seifuri arma făcute cu propriile mâini pentru muniție și arme, aveți nevoie pentru a face desene de seifuri arma pe parametrii calculate anterior. Acest lucru va facilita munca pe asamblarea acestuia.

Instrumente și materiale

Pentru a face un seif pentru arme cu mâinile lor vor trebui să aibă la îndemână următoarele instrumente și materiale:

 1. Materialul de bază pentru fabricarea de stocare - foi de fier. Despre cerințele material și grosimea discutat mai devreme în condiții de siguranță.
 2. În cazul în care este depozitat în condiții de siguranță, în plus față de arme și muniție încă nevoie de colțuri de 2,5 cm sau profil cu o secțiune transversală pătrată.
 3. Asigurați-vă că pentru a avea nevoie de o mașină de sudură.
 4. 3 blocare de încredere. Unul va fi blocat raft cu gloanțe, celelalte două pentru cel mai sigur, în general.
 5. În funcție de greutatea ușii trebuie copertine în numărul de 2-3 bucăți.
 6. Bulgară cu discuri metalice.
 7. Mâner.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

repere

pregătire

În această etapă, este necesar să se cumpere toate instrumentele și materialele necesare, pentru a găsi o locație adecvată și adecvată pentru lege. După aceea, un desen detaliat de stocare pe baza parametrului și numărul de arme care urmează să fie stocate acolo. Eforturi suplimentare începe să răspundă la întrebarea, cum să faci o armă în condiții de siguranță.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

Începerea lucrărilor

Începeți procesul de fabricare în condiții de siguranță, cu propriile sale mâini este necesar pentru a marca foi de metal pentru pre-specificate în desenul la scară. Toate măsurătorile sunt efectuate cu ajutorul unei măsuri de bandă și plasați dorit marcate în nici un fel.

După aceea, puteți începe tăierea rafturi în condiții de siguranță. rafturi față și spate au dimensiuni de lungă înălțime în condiții de siguranță. In plus, cioturi, lungimea care se calculează pe baza necesitatea de a reduce grosimea profilului selectat și înmulțit cu doi.

În plus, necesitatea de a face un stand pentru montarea ușii. Cel mai adesea, ușa seifului este puțin mai mică decât înălțimea în condiții de siguranță în sine. De exemplu, dacă este selectată înălțimea de 1250 mm, înălțimea ușii 1210 mm, care se calculează ca înălțimea profilului (1250), minus doi lățime. De asemenea, pentru instalarea de uși necesită încă patru scurte a plăcii 410 mm.

Elementul final va sta, care va lega structura. De exemplu, în cazul în care adâncimea de stocare de 300 mm, recepția va fi de 260 mm. Apoi, puteți începe să taie direct pe perete peste tot în jurul bolta. Acestea ar trebui să fie spate în spate, ceea ce înseamnă că dimensiunile lor trebuie să fie la fel ca lungimea adâncimii raft.

După recoltarea toate necesitatea necesare pentru a verifica cu planul. Dacă totul se potrivește, atunci putem trece la pasul următor.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

Scena principală

Scena principala este cea mai simplă în ceea ce privește descrierea sa, dar cea mai complicată din punct de vedere al performanței, precum și modul de a face arma în condiții de siguranță poate fi doar prin intermediul sudurii. În această etapă, este necesar de a găti toate elementele obținute anterior împreună.

Prima lonjeron toate sudate, iar după aceea rezultată scheletul tablei suturat. La sudarea este foarte important să urmeze un unghi clare și drepte. În caz contrar, există riscul de a obține nu doar o curbă în formă de proiectare, dar, de asemenea, fata, de exemplu, astfel încât ușa nu se va închide din cauza unui unghi inegale.

După sfârșitul acestei casete va oțel etapă este aproape gata de utilizare.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

finalizarea

Ultimul punct de colectare important pentru depozitarea în condiții de siguranță a armelor este instalarea broaștei. Selectarea și instalarea cazul este deja personal fiecare blocare, nu există cerințe stricte. Cea mai simplă opțiune este de a instala un sistem de blocare de blocare convențional. Pentru a face acest lucru, setați bucla pe corp și pe ușă.

Bucla este introdus în lacăt. Acesta este cel mai simplu și mai ieftin mod de a bloca magazin. Nu trebuie să uităm că încuietorile ar trebui să fie două și una a fost luată pentru a bloca rafturile separate de muniție.

În condiții de siguranță pentru arme cu propriile mâini - cum să facă desene, dimensiuni, repere

activități suplimentare

Există unele nuanțe cu privire la modul de a face un seif.

Rețineți următoarele:

 1. Partea din față a magazinului poate fi îmbunătățită zonă specială.
 2. După etanșarea rosturilor de construcție ar trebui să fie în interiorul magaziei.
 3. Din interior spre ușa trebuie să atrageți câteva colțuri. Acest lucru oferă două avantaje. Primul - va fi mai puternic, iar al doilea - nu va funcționa pentru a elimina citirea de obicei balamale.
 4. Pentru a reduce greutatea totală a materialului de structură poate fi înlocuită pe raft mai ușor decât din metal. Acest lucru este permis.
 5. Puteți adăuga un depozit în interiorul unui material moale, astfel încât să nu zgâriați arma când este stocată într-un seif. Vopsea în interiorul seifului nu are nici un sens.