În orice caz, citiți Canonul Domnului Isus Hristos, filozofie

Canonul de pocăință către Domnul Isus este o parte din orice carte de rugăciuni. Aceasta este - una dintre cele trei canoane, citit un creștin ortodox în curs de pregătire pentru taina Sfintei Împărtășanii. Numele Canon vorbește de la sine: aceasta ar trebui să se înmoaie sufletul credinciosului, a pus-o pe val penitențial, deschis la comuniunea cu Dumnezeu și acceptarea Corpului Său Sfânt și sânge.Canonul lui Isus Hristos înainte de comuniune citi, de asemenea, deoarece în tradiția ortodoxă, taina Sfintei Împărtășanii este întotdeauna precedată de celelalte sacramente - Pocăința. Ce fel de împărtășanie și de ce nu se poate continua fără împărtășanie? Mulți oameni confunda pocăință și mărturisire, pentru că cele două concepte sunt inseparabile pentru credincios, dar nu uitați că pocăința - este starea internă a minții, și Mărturisirea - o consecință a acestui stat, manifestarea sa externă.

Canonul Domnului Isus, ca parte a pregătirii pentru Împărtășanie

Ca Canonul Domnului Isus promovează pocăință?

Textul Canonul Pocăința Domnului nostru Isus Hristos

Irmos: Ca pe un teren deținut de Israel oprește abis, și văzând persecutorul lui Faraon înec, a strigat: „! Dumnezeu va cânta cântecul de victorie“

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

acum am procedat, păcătoasă și împovărat, pentru tine, Doamne, și Dumnezeul meu; dar nu îndrăznesc să se uite în sus la cer, numai să se roage, spunând: „Dă-mi, Doamne, mintea pe care am plâns cu amar păcatele mele!

Oh, vai de mine, un păcătos! Peste toți oamenii nefericiți I: pocăință nu este în mine. Dă-mi, Doamne, lacrimi că am plâns cu amar pentru păcatele mele! "

Și acum: Neprihănita Mamă a lui Dumnezeu! Uită-te la mine, un păcătos, și a rețelelor diavolul mă ocrotească și pe calea pocăinței duc să mă jelit amarnic am păcatele mele!

Irmos: Mai presus de toate sfinți, Doamne, Dumnezeul meu, înălțat în slava adevărată Evanghelia Ta, și să ne întărească pe stânca mărturisirii Tale.

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

Când va fi livrat tronuri în Ziua Judecății, când cazurile tuturor oamenilor pentru a deschide; de munte nu va fi păcătoasă, sunt trimise la masă! Și știind acest lucru, sufletul meu, pocaieste-te de păcatele tale!

Cei drepți se vor bucura, iar cei răi vor plânge: atunci nimeni nu ne poate ajuta, dar faptele noastre ne vor condamna. Deoarece moartea primului pocăiești de păcatele tale!

Glory: Vai de mine, un mare păcătos! Deeds și gânduri întinate, nu lacrimi nu vărsat o picătură de cruzime! Treziți-vă acum pe pământ, sufletul meu, și pocăiești de păcatele tale!

Și acum: Aici, plânge, doamnă, Fiul Tău, și ne învață să facem bine; Sunt doar un păcătos, întotdeauna fuge de bun! Dar, domnule, ai milă de mine, dar în timp ce eu sunt în păcatele tale!

Doamne, miluiește (de trei ori)

imn de sesiune, vocea 6

Am plâns în Ziua, și plângem faptele mele rele. Ceea ce voi răspunde Nemuritor rege? Sau cum am îndrăzni, risipitor, uita-te la judecătorul? Tatăl Milostiv, Singurul Fiu Născut și Duhul Sfânt, ai milă de mine!

Fame, și acum, Theotokion:

Legat de legăturile mulțime de păcate și oprimat de suferință imensă și mizerie, pe tine, mântuirea mea, și striga: „! Ajută-mă, Fecioară, Maica lui Dumnezeu“

Irmos: „Hristos - puterea mea, și Domnul Dumnezeu“ - Biserica Sfânta piosenie cântând, proclamând minții neprihănite, triumfând în Domnul.

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

potecă lată, aici și ușor de a ceda la plăcerile, dar amară va fi ultima zi când sufletul este separat de corp! Feriți-vă de acest om, de dragul împărăției lui Dumnezeu!

De ce insultă săraci, angajatul este atribuit, vecinul tău nu iubește, adulter și mândrie că păcatele? Lasă toate astea, sufletul meu, și să se pocăiască pentru Împărăția lui Dumnezeu!

Glory: O, om nebun! Cât de mult mai multe vor, și scufunda să se scufunde ca o albină, colectarea de averea lui? Pentru că în curând va pieri ca praf și cenușă; dar tu ești mai mult decât să încerce să obțină Împărăția lui Dumnezeu.

Și acum: D-na Fecioară! Ai milă de mine, un păcătos, și să întărească virtuțile și ține-mă că nu am murit subit, fiind nepregătit, și mă Fecioarei, în Împărăția lui Dumnezeu!

Irmos: Lumina voastră Divină, bună, iluminarea cu sufletul de dimineață te cheamă - mă rog - să te cunosc, cuvântul lui Dumnezeu, adevăratul Dumnezeu, din întunericul păcatului toată chemarea.

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

Amintiți-vă, om nenorocit, în măsura în care minciuni, calomnie, jaf, slăbiciuni, fiara rea, esti robit de păcatele lor! O, sufletul meu păcătos, asta este ceea ce ați dorit?

membri ai corpului meu, cutremură, pentru că am toți vinovați: holbat ochii, urechile de ascultare, limba vorbită de rău, tot iadul însuși trădat! O, sufletul meu păcătos, asta este ceea ce ați dorit?

Glory: curvari, și hoțul penitent ai luat la Sine, Mântuitorul; dar numai unul, așa că am lene păcătoasă și fapte rele otyagchon înrobit! O, sufletul meu păcătos, asta este ceea ce ați dorit?Și acum: asistent Marvelous și în primul rând pentru tot poporul, Maica lui Dumnezeu! Ajută-mă, nedemn, pentru sufletul meu păcătos dorit pentru ea!

Irmos: Văzând marea vieții, furtuna fermentat de necazuri și ispite, eu sunt la un port liniștit blocat și vă plânge: „lift de la ruina viața mea, din belșug!“

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

Am trăit viața pământeană curvească și suflet în întuneric trădat; Dar acum, te implor, Doamne milostiv, Scapă-mă din robia vrăjmașului și dă-mi un motiv pentru a face voia ta!

Cine face acest lucru ca eu sunt? Pentru un porc situată în mizerie, așa că voi sluji păcatului. Dar Tu, Doamne, voi lua departe de mine acest ticăloșie și dă-mi inima pentru a îndeplini poruncile Tale!

Glory: Treziți-vă la Dumnezeu, omul sărac, amintindu păcatele sale, scăzând la Creator, varsă lacrimi și gemete! El este milostiv, îți va da o minte să știe voia lui!

Și acum: Bucura-te Maria! Prin răul vizibil și invizibil Salvați-mă, Imaculata, și să accepte rugăciunea mea, și să le aducă fiului tău, că El mi-ar da o minte de a face voia Lui!

Doamne, ai milă, de trei ori. Fame, și acum:

O, sufletul meu! De ce bogateesh păcatele? De ce va este executat diavolul? Ce speranțe sunt fixate? Încetați să facă acest lucru, și să se întoarcă la Dumnezeu, plângând, spunând: „! Milostive Doamne, ai milă de mine, păcătosul“

Irmos Tu ai ca roua stropit cuptor înger sfânt tineri, și Dumnezeu imperativul, caldeenilor mistuitoare, torționarul convins exclame: „Binecuvântat ești Tu, Dumnezeul părinților noștri“

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

Lean nu, sufletul meu, la bogăția perisabile și nedrept de achiziție; Nu știi cine toate astea concediu, dar Striga: „! Ai milă de mine, Hristoase, Dumnezeul nostru, nedemn“

Nu spera, sufletul meu, să corporale sănătatea și frumusețea pe termen scurt; pentru că vezi ca punctele forte și mor tineri, dar Striga: „! Ai milă de mine, Hristoase, Dumnezeul nostru, nedemn“

Faima: Amintiți-vă, suflete al meu, viața veșnică și Împărăția cerească pregătită pentru sfinți, și întunericul de afară și mânia lui Dumnezeu - răul, și strigă: „Ai milă de mine, Hristoase, Dumnezeul nostru, nedemn“

Și acum: schiopatand, sufletul meu către Maica Domnului și să se roage pentru ea, pentru că ea este mult mai asistent căit, implorându-i pe Fiul, Hristosul lui Dumnezeu, și El va avea milă de mine, nevrednicul.

Irmos: Din flacăra te pentru maloasa rouă sfânt și apa consumată jertfa celor drepți, căci Tu ești toți fac, Hristos, prin voința Lui. Te lăudăm pentru toate vârstele.

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

Cum pot să nu plâng când mă gândesc la moarte! Pentru că am văzut pe fratele său situată în sicriul infamă și urât lui. Ce pot aștepta și ce sper? Dă-mi, Doamne, pocăință înainte de sfârșitul anului! (Double)

Glory: Eu cred că va veni să judece viii și morții, și toate în ordinea voinței sale: Lords tineri și bătrâni, și prinți, preoți și fecioare. Dar, în cazul în care mă găsesc? Pentru că plânge: „Dă-mi, Doamne, pocăință înainte de sfârșitul anului“

Și acum: Neprihănita Mamă a lui Dumnezeu! Acceptați rugăciunea mea nedemnă și mă păstreze de la moarte subită și dă-mi pocăință înainte de sfârșitul anului!

Irmos: Este imposibil să vezi poporul lui Dumnezeu, care nici măcar nu îndrăznesc să se uite ranguri îngerești; ci prin tine, Vsechistaya, a apărut la oameni Cuvântul Întrupat. măreția Lui, vom împreună cu oștile cerești de Tine.

Refren: Ai milă de mine, Dumnezeule, ai milă de mine.

Acum apel la voi, îngeri, arhangheli și toate puterile cerului, înaintea tronului lui Dumnezeu în picioare să se roage Creatorului său, astfel încât El va elibera sufletul de la osânda veșnică!

Acum, înainte de a plăti, sfinților patriarhi, regi și profeți, apostoli și sfinți, și toți aleșii lui Hristos: ajută-mă pe teren, el va salva pe Domnul sufletul meu din puterea inamicului!

Glory: Acum, pentru a te-am ridica mâinile, Sfântul martiri, pustnici, fecioare, drepte și toți sfinții, roagă Domnului pentru întreaga lume, ai milă de mine El e ceasul morții mele!

Și acum: Maica lui Dumnezeu, ajută-mă, pentru tine mult în speranța Roagă-te pe fiul tău, așa că mi-a pus cei nevrednici, la dreapta lui atunci când el ajunge să judece viii și morții! Amin.

Rugăciunea Domnului nostru Isus Hristos

Domnul Hristos, Dumnezeul nostru, suferința pasiunii sale și rănile vindecate bubele vindecă-mi! Dă-mi o mulțime păcătuit împotriva ta, lacrimi de emoție. Sorastvori în trupul meu prin harul Tău de Viață dătătoare antiglonț și îndulci sufletul meu cu sângele tău prețios după amărăciunea, care ma făcut inamic beat.

Ridicati să-ți mintea mea, de agitația seculare, și scoate din abis stricați. Căci Eu nu pocăință, nu am nici o emoție, nu am lacrimi mîngîietoare erecting copii de moștenirea lor în ceruri.

Am întunecat mintea în patimi lumești, în boala nu pot uita la tine. Nu pot obține lacrimi calde de dragoste cu tine!

Dar, Doamne Dumnezeule, Isus Hristos, sursa tuturor binecuvântărilor, dă-mi pocăință inima plină și greu de lucru, pentru a vă găsi, dă-mi harul tău și adu-mi înapoi la calea ta.

Dacă te las - nu mă părăsi. Vino uita-te pentru mine, aduc într-o pășune Ta și să se alăture mine la oile tale alese turmă, crește-mă, prăjite tainelor divine pâinea ta, prin rugăciunile sfintei mamei tale și tuturor sfinților Tăi.

Natalia Rugăciunea pentru a obține gravidă (citește în mod clar de trei ori, o dată în viață, apoi asigurați-vă că să-l scrie pe undeva, astfel încât alte persoane să poată beneficia de). „Duhul Sfânt care rezolvă toate problemele, pentru a pune în lumină pe toate drumurile pe care am putut veni la scopul său. Îmi dai darul divin al iertării și uitării tuturor relelor. Atac împotriva mea, toate furtunile vieții rămâne cu mine. În această scurtă rugăciune, vreau să vă mulțumesc pentru tot și de a dovedi încă o dată că nu am și ar despărți niciodată cu tine, indiferent de natura iluzorie a materiei. Vreau să stau cu tine în gloria eternă. Vă mulțumim pentru toate binecuvântările tale pentru mine și vecinii mei. Te rog să acorde o șansă de a deveni parintii unui copil sanatos "

Inna Vă mulțumim Duhul Sfânt.

Milyausha Maica Matrona! Ploconire la tine pentru tot! Întrebați mic zeu. la examenul de mâine a fost ușor și nu a fost dezvăluit nici o patologie. În numele Tatălui și Fiului și Sfântului Duh! Amin!

Natalia Dragă mamă Alypy. Mă rog pentru fiica mea Olga-l scape de boala, pledând cu Dumnezeu pentru a găsi locuri de muncă permanente și de a crea o familie ortodoxă, cu o dragoste sinceră, fidelitate. copiii sănătoși născuți în căsătorie de nunta, vă mulțumesc pentru prdstatelstvo la Domnul pentru noi păcătoși, Amin

Andrew Matron Mama, ascultă-mă, slujitorul lui Dumnezeu, Andrew, plătesc rugăciunea mea pentru tine, si ajuta la refacerea de slujitor al lui Dumnezeu Oksana, care a murit de la mine. Am fost în multe feluri greșit, a acordat prea puțină atenție, nu era afectuos uneori, nepoliticos și crud. Am realizat lecția și a suferit pedeapsa pentru comportamentul meu. Eu întreb, uni din nou inimile noastre, ca să ne împace, să uite Oksana resentimente și furie la mine trec, ne ajută să ne întâlnim din nou și pentru a găsi dragostea și fericirea familiei, pentru a da naștere unui copil. Oksana să-mi găsesc drumul și lăsați este voia lui Dumnezeu, și nu va merge în felul meu, voia lui Dumnezeu. Mă voi uita la tine și să cerșească mila și ajutorul. Salvați și să ne protejeze. În numele Tatălui, Fiului și Sfântului Duh. Amin.