Jocuri pentru fete și machiaj facial pentru a juca online, gratuit

Fetițele place să imite mama ei, mai ales în ritualurile asociate cu îndrumarea frumuseții și de make-up. Fiecare fata are propria lor machiaj, creme și chiar lac de unghii, dar încă nu într-un astfel de interval ca și mama mea. Dar ambele vor să pună în practică toate cunoștințele tratamentele faciale, masca hidratantă pentru el, și după aceste proceduri pentru a face un makeover uimitoare! Acestea sunt visele și aspirațiile pentru a ajuta aduce la viață jocurile în care există un număr foarte mare de tot felul de produse cosmetice și caracter fată pe care acestea sunt aplicate.Aceste jocuri ajuta nu numai realizeze dorința de a deveni peste noapte un cosmetician profesionist, make-up artist, dar, de asemenea, ajuta la promovarea unui sentiment de responsabilitate, din cauza acțiunilor playerului depinde de rezultatul de succes al jocului și apariția personajului. De asemenea, aceste jocuri se dezvolta imaginația, percepția culorilor este forma compatibilă, și pentru a permite, fără nici un risc de a efectua experimente.


De asemenea, jocul de îngrijire a feței și machiaj restabili contribuie la dezvoltarea atenției și greu, pentru că în unele jocuri, există anumite sarcini, de exemplu, aveți nevoie pentru a ajuta personajul să se pregătească pentru o petrecere sau nunta -, respectiv, și ar trebui să arate în mod corespunzător evenimentul corect. Ar trebui, de asemenea, să adere la o anumită succesiune de acțiuni, și care se dezvoltă de asemenea calitățile de mai sus.


Multe jocuri implică două zone: liber, în care o fată poate crea o imagine pe care ea vrea. Și tematice joc în care trebuie să respectați anumite criterii în crearea unei imagini a caracterului. Fetele place să se uite și să transforme modele definite și bine-cunoscute, prin urmare, sunt cele mai populare jocuri:
  • Make Up Barbie - este o mare șansă de a deveni un cosmetician si make-up artist de renume mondial Barbie frumusete. Secvența de joc ar trebui să fie urmat exact - trebuie mai întâi să vă spălați fața mea, apoi a pus unul dintre măști, și numai după aceea puteți începe să make-up;
  • Machiaj pentru bal - un astfel de eveniment de mare necesită o pregătire atentă, și un absolvent de sine nu face fata! Ajut-o alege dreptul de machiaj și fundație sub el;
  • Winx machiaj - ar trebui să ajute unul dintre elevii școlii de zane se pregătească pentru vacanță, nu uitați să hidrata prima persoană care a pulbere și să aplice o bază tonală, numai atunci puteți începe să machiaj pentru ochi;
  • Bratz machiaj - tu joci rolul unui personal de make-up artist și cosmetolog Bratz, și sarcina dumneavoastră - să-i pregătească pentru fotografiere în noua revista. Pentru a începe, nu uitați să efectueze proceduri pentru îngrijirea persoanei, alege, ar fi - o mască sau o baie de aburi, atunci ar trebui să se aplice machiaj și chiar părul făcut.
Aceste jocuri aduc o mulțime de emoții pozitive tineri artisti si stilisti machiaj, deoarece acestea nu sunt doar capacitatea de a transforma caracterul tău într-o prințesă frumoasă, dar, de asemenea, pentru a face acest sacrament cu un personaj preferat - Barbie, Winx si brats. Iar la sfârșitul jocului fetele sunt în așteptare pentru surprize și recunoștință fericit și incredibil de mulțumit cu caractere de aspectul lor.