Kanji dragoste, noroc, fericire și bogăție

caractere chinezești - unul dintre mijloacele cele mai puternice și mai eficiente de Feng Shui pentru a atrage un anumit tip de noroc. Cu ajutorul caracterelor, puteți activa nu numai un anumit sector al Bagua, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți calitatea energiei Qi de casa ta.


Puteți utiliza caracterele ca amplificatoare si ca stimulente pentru succesul energiei personale:
* Pentru afișare pe perete,
* Pentru plasarea lor în locația corectă a camerei,
* Pentru a stoca într-o pungă,
* Pentru a fi plasat pe o masă, pe blog, monitor, hârtie, articole de papetărie și etc.
Caracter „fericire dublă“ va aduce la casa ta împlinirea tuturor viselor și armonie în căsătorie. Din moment ce aceasta este o fericire dublă, acest caracter nu ajută numai proprietarul acelui personaj, dar, de asemenea, jumătate lui. Succesul devine succesul atât fericire devine de două ori mai mult! Dacă da acest caracter, veți dori sincer fericirea omului, împlinirea tuturor dorințelor și exprimarea vădită de prietenie profundă.

Hieroglyph „Bogăția“ ajută la creșterea veniturilor și produce toate tipurile de bunuri materiale. Acest caracter poate fi pus în zona de avere, pungă, în condiții de siguranță, și alte „bani“ loc. Hieroglyph „Bogăția“ ajută pentru a găsi nu numai bunuri materiale, ci și spirituală, creează polozhitenuyu Qi în acasă și la birou. Acest caracter, în principiu, la fel ca toți ceilalți, a decis să dea la prieteni. La urma urmei, cu atât mai mult ne dorim binele, cu atât mai mult suntem achizitie it.

Hieroglifă „Money“ - una dintre cele mai populare personaje din Feng Shui. Aceasta atrage bogăție și bogăție monetară în acele locuri unde este plasat. În contrast cu caracterul „avere“, atrage puterea de bani și tot ceea ce este legat de bani. Ea promovează formarea mai multor surse de venit. Banii vor face liberi, și poți să faci ce vrei.

Hieroglyph „prosperitate“ contribuie la creșterea și prosperitatea în toate aspectele vieții. Prin urmare, acesta poate fi plasat în orice sector Bagua pe care doriți să consolideze în continuare. Acest caracter generic va aduce în casa ta noroc, sănătate, dragoste și bunăstarea materială. Dacă nu aspiră la bogăție, atunci vom găsi pace și liniște spirituală.

Caracter „Fericirea“ - un semn de urări de bine. Acest simbol evocă puterea mentală și puterea interioară. Fericirea pentru fiecare propria sa, pentru cineva - găsi dragoste și de familie, pentru un alt - pentru a atinge înălțimi de carieră, pentru al treilea - succes în activitatea de creație. Deci, acest personaj „Fericirea“ contribuie la obținerea de ceea ce este potrivit pentru tine este fericirea și bunăstarea.Caracter „Abundența“ va aduce la casa ta o abundenta de tot ce vrei, fie că este vorba de bani, faima, succes sau iubire. Acest personaj, cum ar fi „prosperitate“ atrage energia abundenta și creștere în toate domeniile vieții. Acest caracter poate fi utilizat împreună cu alte personaje, simbolismul, care este important pentru tine în acest moment.

Caracter „Dorințe“ contribuie la trezirea energiei, care este asociat cu visele si dorintele tale. Acest caracter este foarte bun pentru a avea la domiciliu, aceasta va ajuta cu performanța de dorința și realizarea tuturor planurilor tale, atât de natură personală și de afaceri. Am decis să dau această caligrafie prieteni și doresc toate cele bune pentru executarea tuturor dorințelor prețuite.

Caracter „Succesul de afaceri este“ bun pentru binesmenov și profesioniști creativi. Acesta atrage clienții, partenerii de afaceri, asigură succesul în toate eforturile dumneavoastră, contribuie la nașterea idei și oportunități noi. Acest hieroglifă avut loc în birourile, pe desktop la birou sau acasă pentru a atrage energie, activitatea și creativitatea.
sursă

Hieroglyph „Love“ atrage energia iubirii, aceasta contribuie la realizarea unei iubiri lungi și reciprocă, fericirea în dragoste și în căsătorie creează armonie și înțelegere reciprocă. Acest caracter întărește nu numai legăturile de căsătorie împreună, dar, de asemenea, conflictele se stinge reciproce. Veți găsi armonie și pace, pace și o viață demnă, cu un iubit. Dacă nu încă, apoi pune caracterul în sectorul de dragoste și căsătorie, și nu veți observa cum să se întâlnească jumătate.

Caracter pentru „Eternal Love“ vă va da flacăra iubirii eterne și nemuritoare. Acest caracter este folosit ca un talisman de dragoste pe care nimic nu ar putea strica acest sentiment profund și ofertă. Dă caracter prietenilor tăi, părinții cu dorința iubirii eterne, ei vor fi recunoscatori doar în schimb.

Caracter „100 de ani de fericire în căsătorie“ vorbește de la sine. Acest caracter ajută la unirea maritale robust și fericire în căsătorie. În calitate de gardian al familiei utilizate pentru invazia unor terțe părți, ajută la prevenirea soților înșelăciunile și le dă fericire și iubire. An de an, viața lor conjugală este doar obtinerea mai bine și mai bine.

Caracter „Longevitatea“ - simbol al sănătății și viață lungă. Una dintre cele mai populare personaje, făcut să dea persoanelor în vârstă, cu o viață lungă dorință. Acest simbol poate fi plasat în sectorul de sănătate sau în dormitor.

Hieroglyph „Sănătate“ ajută pentru a găsi o sănătate excelentă și o sănătate bună. Dorintele celor dragi, în primul rând, dorim sănătate bună, pentru că nici o sumă de bani se poate cumpăra. Acest caracter nu numai că ajută la menținerea sănătății, dar, de asemenea, contribuie la pacienții convalescență rapidă. Dă familia și prietenii cu acest personaj pentru urări de sănătate bună.

Hieroglyph „The Power“ - un simbol care creează o atmosferă pozitivă și întărește puterea spirituală și fizică. Ar fi relevant în domeniul dragostei și căsătoriei, precum și în zona de familie.

Hieroglyph „Beauty“ - un simbol care creează o atmosferă armonioasă favorabilă în cameră. Potrivit pentru zone creative.

Hieroglyph „Luck“ - un simbol care creează o atmosferă bună în cameră și noroc. Un loc bun pentru acest caracter în zona carierei.

Caracterul „utile Friends“ poate fi plasat în zona de asistenți