La un pahar de dieta - pregătire și de ieșire, precum și sfaturi cu privire la modul în care să nu se rupă cu dieta de băut

La un pahar de dieta - pregătire și de ieșire, precum și sfaturi cu privire la modul în care să nu se rupă cu dieta de băut

Deja de la numele, este clar că, componentele principale ale componentelor lichide utilizate dieta care nu sunt destinate pentru a mânca și a bea, și cu toate că a apărut relativ recent, au deja o mulțime de adepți. Cu toate acestea, în scopul de a pierde in greutate, va trebui să facă un efort, ca au o băutură, și când vreau să beau, și când vreau să mănânc.Pro și contra de dieta de băut

Efectul de a bea o dieta poate fi obținută dintr-o dată: așa cum este revendicat de către cei care au încercat pentru tine, schimbarea aparentă în formă și scăderea în greutate poate fi de așteptat în aproximativ o lună. În acest timp, nu puteți mânca, se poate bea numai, ceea ce înseamnă că, prin pierderea in greutate va necesita un efort maxim si rezistenta. Se remarcă, de ambele părți pozitive și negative ale acestei metode de pierdere în greutate. Avantajele includ:

 • Curățarea corpului pentru un timp destul de lung, apare atunci când eliberarea de otrăvuri, toxine, resturi fecale;
 • senzație de lejeritate, imbunatatit starea de spirit;
 • reducerea dimensiunii în absența disconfort gastric;
 • scăderea în greutate.
La un pahar de dieta - pregătire și de ieșire, precum și sfaturi cu privire la modul în care să nu se rupă cu dieta de băut

Ca orice dieta, acest lucru nu este un panaceu și are dezavantajele sale:

 • mulți oameni cred că consumul de dieta prea rigidă nu este scutită de sentimentul constant de foame, ceea ce reprezintă un serios de stres pentru organism;
 • pe termen lung, poate duce la pierderea de energie, slăbiciune, oboseală;
 • există riscul efectului de „stomac leneș“;
 • dietă săracă în vitamine alimente, deci va trebui să le ia în continuare;
 • rezultatele de pierdere in greutate este dificil să se mențină.

Pregătirea pentru dieta de băut

Cât de mult poți să pierzi pe o dieta de băut?

Firește, cu atât de multe limitări și rigiditate a celui care foloseste dieta sa bea dreptul la o reducere semnificativă a greutății, atât de mulți oameni există o întrebare rezonabilă pentru cât de mult puteți pierde în greutate pe ea. Practica arată că punerea în aplicare strictă a cerințelor pot fi eliminate în ultima lună, mai mult de 15 kg, în plus, și în termen de o săptămână de „pierde“ aproximativ cinci. Cu toate acestea, consecințele băutului unui regim alimentar, în cazul în care se efectuează fără o consultare prealabilă cu un specialist, poate fi imprevizibil.Cât timp poți sta pe o dieta de băut?

Dieta de băut este proiectat pentru un curs de 30 de zile, în timp ce aceia care au așezat pe el, susțin că efectul poate fi realizat deja la 3-4 zile. Pornind de la o băutură dieta, trebuie să înțeleagă că trece linia de sosire doar câteva reuși în treizeci de zile. au fost dezvoltate opțiuni pentru curs complet, care sunt proiectate pentru trei zile, o săptămână, zece zile sau două săptămâni, în funcție de starea de sănătate și puterea voinței celui care a decis să piardă în greutate pe aceasta dieta. Creatorii sai insista că, dacă știi cum să se așeze pe o dieta de băut, puteți obține rezultate excelente fără pierderi serioase de sănătate.

La un pahar de dieta - pregătire și de ieșire, precum și sfaturi cu privire la modul în care să nu se rupă cu dieta de băut

Cum să nu să se rupă de băut dieta?

Dacă nu iau în considerare dificultățile care trebuie depășite pentru cei care încă mai îndrăznesc să folosească această metodă, este de remarcat faptul că într-un termen rezonabil, în funcție de caracteristicile individuale, este posibil să se piardă în greutate, fără a se confrunta cu o mare disconfort. Pentru a face acest lucru, utilizați feluri de mâncare care sunt pe consistența sa similară cu crema de rare și pot fi utilizate în dieta.

La un pahar de dieta lichide permite cereale si fructe jeleu de fructe, conținut scăzut de grăsime brânză de vaci, biciuit într-un blender cu același chefir. Aceasta este, alegerea de feluri de mâncare dieta bea meniu nu este mic, astfel încât de foame nu este necesară, dar principala forță motrice a oricărui sistem de putere este dorința de a pierde în greutate și încrederea că se va întâmpla. În acest caz, problema nu apare, ca dieta urs de băut.

Dieta Băut - poti sa bei?

Odată ce dieta este asociat cu lichide, este rezonabil să se pune întrebarea pe care o puteți bea pe băut dieta. Răspunsul este primit nu numai de către creatorii săi, ci și de la cei care ședea pe el. Puteți bea altceva decât băuturile dulci și alcool, indiferent de cât de puternică este. Restul limitărilor nu sunt furnizate. Este permisă transferarea solidelor în stare lichidă sau semi. In timpul dietei se recomandă:

Băut dieta - Meniu

 • carne macră, cu excepția carne de porc - pentru bulioane de gătit;
 • pește, aburit;
 • iaurt natural;
 • fructe și legume.

Această opțiune nu este fără sare - un pic de sare poate fi folosit la gătit, dar va trebui să renunțe la zahăr, precum și din condimentele. Nu se recomandă și utilizarea amidonului. Cel mai adesea, puterea și răbdarea de a folosi aceasta durează o săptămână, așa că am dezvoltat un meniu special pentru această perioadă. Iată ce trebuie să caute meniu dietetic de baut timp de 7 zile:

Cum de a ieși din dieta de băut?

Dieta nu este numai dreptul de a intra, dar, de asemenea, pentru a ieși, pentru a evita corpul cufunda în stres suplimentar. Ieșirea din dieta de băut ar trebui să se facă treptat, precum și intrarea în ea. Trecerea la alimente tradiționale implică introducerea treptată a alimentelor solide:

 1. Pentru a recomanda acest terci, mai gros decât a fost în timpul dietei.
 2. Apoi a intrat în brânză meniu și brânză de vaci, pâine și ouă.
 3. Până la sfârșitul primei tranziții a săptămânii puteți introduce ușor fructe și legume proaspete, iar în mijlocul următor - carne și preparate din pește.
 4. alimente Cel puțin înapoi bogate in carbohidrati: cartofi, paste, set o varietate de cereale.