Lacrimi de soare (2018) - Watch Online

Lacrimi de Soare

Grupul Marine (condus de Willis) a trimis la jungla nigerian în căutare de medic-misionar (Bellucci). Atunci când ajung în sat, doctorul spune că nu se va muta în cazul în care nu este evacuat încă 70 de refugiați. Aceasta schimbă radical scopul misiunii de comandă, pentru că acum ei trebuie să aibă timp pentru a ajunge la destinație mai repede detașament de soldați africani în urmărirea ei și depășindu-le în cantități de sute de ori!fapte interesante despre film:

- Înainte de a fotografia a fost numit „Tears of the Sun“, și-a schimbat trei nume „de salvare Ostil“, „act ostil“ și „Man of War“.

- Acest film este primul dintre cele trei, care a semnat un contract cu Revolution Studios Bryus Uillis.

Vreau să văd Colecții supravegheate

O alta poveste film despre zână bună, „echitabil“, „mirolyubyvyh“, „profesionale“, și cel mai important - „bold“ soldați pindosskie.
Stimați colegi, probabil ați observat că în toate aceste filme, în cazul în care există un luptător îndrăzneț, onest, corect (fara ghilimele) (unele Rambo Metriks, olandeză și altele.), Atunci există și corupt monstru-Warlord suntem absolut @ ro și subordonații săi, și oamenii în general „asta băieți, și elicopterul, voi nu vă dau, ieși ei înșiși.“ poveste clasică.
Deci, ieși dure bărbați americani în camuflaj, fără gumă, hârtie igienică și aypadov.
La sfârșitul filmului, desigur, tacticile tradiționale de „cel mai puternic (conform lui Trump) armată mondială“: acoperi până la capăt rachete „shmalnut“, nu caută străin. His- „Poate că am prins undeva s-ar părea ..“ Apoi, pentru întreaga lume: „Suntem încă o dată permisiunea de a Geronimo conflict militar.“
Eroina Bellucci plaseaza infurie doar umanitatea lui.

Ei bine, dacă săriți peste cele de mai sus „phi“, apoi la „look curat“ - film bun; pic cam greu sa ma uit, dar bine. Fanii „film co-ardere“ recomanda.grele de film. Chiar și deprimat. Există mai bine pe acest subiect. Nu sfătuiesc!

sfătui film toate

în cazul în care există Negros în Africa există alb în Europa.

un film dur cu Kevinom Kostnerom pacificator din aceeași temă. dar sunt sigur că închide.

Nu este un film „Pacificatorul“, cu Costner.

Recent am vorbit cu o cunoștință care trăiesc în centrul orașului. pentru cei 35 de ani, el chiar și cu capul de pui nu taie. urmărit recent supraviețuitorul kapets un to.neuzheli soldați amerikosovsky sunt (bont) democratic, care, pentru fiecare emisiune (organiza alegeri) se supun ordinelor comandantului. Saving Private Ryan a supraviețuit, delir. Am un mare respect pentru toate acestea, dar este kapets care nu există nici o putere să se uite chiar și la Ulise. plânge din inimă rău dacă Cho nu este așa.

Minunat, film de inimă. Nu fără greșeli, dar umplut până la refuz cu un sentiment al luptei dintre, eterna poveste de bine și rău. Filmul este despre complexitatea ordinii mondiale, contradicțiile umane și complexitatea alegerii. Decuplarea puternic. 10 bile de 10.

Un film bun, dar Monica a jucat, astfel încât la un moment dat chiar încep să irite caracterul imediat sa))))

Monica - acesta este cel mai rău lucru în acest film, și am revizuire nu este prima de zeci de ori)

Încă o dată, convins că nu poți interfera cu idiotii omoare unul pe altul. Bine ai venit triumful absolut când răul absolut se va ucide. Și idioții nu se pot obține în mod - de a lupta, grăsuț, trage în sus, pentru a avea un avort.

Numele corespunde conținutului prozlezitsya nu este posibil .Nu poveste finale.sam în spiritul mușchetari Unul pentru toți și toți pentru a doua oară odnogo.Vse arata chiar muzica foarte mult ca urmele de yastreba.posmotrel negre uitate.

Excelent film!
Despre oameni reali și soldați adevărați.

Apropo, shkolota, adus la „Casa-2“ și alte „CPT-TV“ va fi aici până la ultimul post vysery tocit despre faptul că filmul - r @ UPE. Pentru ei, cel mai bun film - „Cel mai bun film“.

Mă întreb de ce el nu a fost dat „Oscar“ pentru coloana sonora a filmului. Aparent, să dea vina pe evrei.

Deși filmul este foarte bine cunoscut, eu nu recomand. Scenariul Naiv, dialogul primitiv, iar jocul protagoniști neconvingătoare.

insurgent american Prost. Bellucci pur și simplu nu-mi place!

Filmul este super! Dacă nu iau în considerare faptul că haosul din lume, iar americanii se sădesc. „exclusive“ aborigenii ucigașe din țările lumii a treia, destinele decretate proprietarii prinși de teren în cazul în care există petrol, gaze, etc minerale.

o mulțime de patos, ea amerikanschiny psihologie minimă, dramă -Asta o întinsă, dar jocul este impresionant Bellucci la film de clasa C, din păcate,