Lacrimi de Soare torrent download gratuit

Aici puteți descărca filmul în mai multe capacitati: DVDRip, HDRip, BDRip și așa mai departe. Pentru a descărca Lacrimi torent de soare gratuit. aveți nevoie pentru a defila pagina de mai jos, în cazul în care descrierea filmului, veți găsi o listă de mâini torrent.Echipa privind punerea în aplicare a operațiunilor speciale de complexitate deosebită este trimis în junglă, în inima Nigeriei. Sarcina copiilor curajos # 151; localiza și eliberarea din captivitate medic.

Când au găsit o femeie săracă într-un zeu sat uitat, se pare că natura operațiunii trebuie schimbat urgent: medicul a spus că va părăsi jungla, numai în cazul în care împreună cu ea spetsbrigada apuca încă 70 de refugiați.

Numele distribuției torent

732 Kbps, 0,139 biți / pixel
Audio: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch,

1513 kbps avg, 0,29 biți / pixel
Audio: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 2/0 (L, R) ch,1712 kbps avg, 0.33 biți / pixel
Audio: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L, C, R, l, r) + ch LFE,

junglă

web a răului (TV)

Echipa de călători într-o situație disperată. Unul dintre participanți a turneului a fost muscat de un paianjen, a carui veninul este mortal. Ea are nevoie urgentă de asistență medicală! rotund # 151; junglă de netrecut, și cel mai apropiat oraș de câteva zile modul în care # 133; Singurul oraș din județ # 151; mică localitate de localnici. Zvonurile spun că trăiește un pustnic alb, care, în trecut, a fost un medic. El este de acord să ajute, dar în cele din urmă călătorii dau seama că acestea sunt într-o capcană! Și ieși din ea este puțin probabil să fie # 1.

Jumanji

Accidental a descoperit un joc de bord cu un nume ciudat „Jumanji“ Alan Parrish, conștient de proprietățile sale supranaturale, în fața iubitei uimit este transferat în junglă. Timp de mulți ani, el a fost în cealaltă lume, atâta timp cât nu există două adolescenți creduli nu găsesc jocul și nu scoateți vraja magică, eliberându Alan de ani de captivitate. Acum, ei trebuie să rezolve o sarcină dificilă # 151; învinge puterea puternică a jocului, trece prin obstacole inimaginabile și va câștiga.