Lambrichene proprii mâini cu modele pentru începători

Pelmet - tesatura cornișă interesant decorate, creat pentru a decora deschiderea ferestrei. Au-l pe partea de sus a perdele sau tul. Cu pelmet se poate schimba vizual forma și dimensiunea ferestrei. Cu mâinile libere, puteți coase o pelmet. care va fi ideal exact interiorului.Un pic despre lambrichene

Lambrichene eliminat 20% din spațiul ferestrei. El frames partea de sus a ferestrei și se fixează perpendicular pe perdele sau tul. Coase poate fi din țesutul, similar cu perdele, sau joacă în contraste.

Lambrichene sunt greu (chiar le numim directă) și moale. coaserea Soft de perdele tesatura executate pliuri (SMAD). Se calculează cantitatea de tesut de la dimensiunea lor. SMAD pot fi cusute sub formă de legănare convenționale sau de a crea compoziții complexe. Pelmet „fular“, de asemenea, menționată ca lambrechinelor moale înseamnă că este ușor de a face la domiciliu. Este o piesă integrantă din material textil, cu grație aruncat peste margine, și un design minimalist face afară perdele.

coase greu o căptușeală care va păstra forma lambrequin. De obicei, selectat baza de hartie, proklamin sau placaj. O astfel de pelmet cu ochet fixat la streașină și se numește Bando.

Pe baza numărului Smad, Lambrichene sunt împărțite în simple și complexe. Complexul se pot combina si tipuri de soft și hard de swags. In astfel de cazuri, este mai bine de a alege lumina, dar tesatura robust (de preferință, materialul din care sunt cusute perdele).

Cum sa faci un decor similar pentru perdele la domiciliu? Pentru incepatori, cel mai bine este de a face cel mai simplu lambrequin de cusut la bucătărie. Nici măcar nu vin în tipare și modele Lambrichene la îndemână.

Lambrichene proprii mâini cu modele pentru începători

lambrequin model Gata.

Este important să se acorde o atenție la calitatea țesutului din care vor fi cusute perdele de bucătărie. Țesătura trebuie să fie suficient de puternic, pentru că va trebui să fie spălate relativ frecvent. Mai mult, împletit are nevoie de un material care nu se acumulează praf și nu absoarbe mirosurile.

Astfel, materialele sunt pregătite, începe crearea propria capodopera la domiciliu! Nu vom atinge compoziția complicate, să se ocupe de maestru, cel mai bine este de a opta pentru swags mai simplu drapat cu „cozi“. Acest decor, a făcut cu propriile lor mâini, poate juca un mare solo, sau să devină un adaos original pentru perdele sau jaluzele.

Ce veți avea nevoie de:

 • țesătură de bază, din care perdelele sunt combinate armonios (puteți adăuga o căptușeală);
 • tesatura netesuta captuseala densa (opțional);
 • benzi cornișă sau alte pelmet de întărire;
 • dantelă decorative;
 • banda de margine;
 • Carnation pentru mobilier sau un capsator;
 • șuruburi și șurubelniță;
 • creion.


Lambrichene proprii mâini cu modele pentru începători

Pelmet pentru bucătărie.

Ghida către

În primul rând, este necesar să se echipeze locul de montare a produselor noastre. Fixat deasupra cornișei sau benzi decorative, astfel încât acesta a fost situat chiar deasupra ferestrelor (aproximativ 10 cm), iar marginile sale erau pe laturile ferestrelor 10-15 cm.

Am tăiat tesatura la lungime. Lungimea se măsoară în funcție de mărimea streșini și 10 cm lungime decorative „cozi“. Conștiente de coasere se adaugă la fiecare margine de 1,5 cm. Se măsoară 70 cm pentru lățime, iar pelmet nostru va încovoia de 50 cm.

Dacă doriți să coase propriile lor mâini produsului cu căptușeală, făcând tăierea țesăturii underlay în funcție de mărimea primar. căptușeală Coase nu este necesară, dar se va adăuga volum și formă. Toate straturile sunt ținute împreună cu pini și linie de afaceri, lăsând peste 30 cm de țesut liber. Ne scoate pinii din colțurile unei incizii mici, si-wrenching produs intestine de fier. superioară SEW gaura de mână.

Legați mijlocul mijlocul capsatorului cornișă pelmet și îl distribuie ușor pe restul țesăturii. cozi Loose face din dantelă frumos decorativ. Decorațiunile originale de pe mâini pentru perdele gata!

opțiune moale

Pentru baza acestui peisaj pentru perdele ia SMAD 90h45 cm. La acasă, trebuie să taie un pătrat cu laturile de segmentul mh1,4 1.4 m. Împăturiți-o în două pe diagonală și taie. cornișă pregătit trebuie să partiție. El intr-un diamant fixați pătrat (centrul SMAD impune eticheta inițială) și fixați cu știfturi întâi ori. Umerii nota de centru și unul pe altul să cutele.

Lambrichene proprii mâini cu modele pentru începători

La domiciliu, puteți coase perdele pentru design-ul original, trebuie doar să urmați falduri simetrice. De-a lungul marginii inferioare a tăieturii în exces, iar pinii de ancorare top. Următorul pas este transferul de hârtie absorbantă pe Smad. Acum, trebuie doar să-ți aranja propriile mâini margele Smad fund sau volane, și pe partea de sus banda de adăugare Cortina.

Acum, puteți încerca să facă propriile lor mâini pelmet greu. Ea are o varietate de stiluri si poate face un cântec decent cu perdele dvs. în orice interior. La domiciliu, puteți face un franjuri pelmet, flori țesături și cordoane. Aici, avem nevoie de:

 • bază densă (lățime 45 cm) sau bandă adezivă;
 • materialul adecvat pentru perdele;
 • foarfece;
 • pistol de lipit;
 • fier;
 • bandă adezivă;
 • elemente decorative.

Lambrichene proprii mâini cu modele pentru începători

lambrequin model Gata.

Ghida către

Dacă aplicăm imaginație și efort, aveți posibilitatea să coase un decor perfect pentru perdele, cu propriile lor mâini și complet gratuit. SEWS etapizate urmează:

Mai întâi trebuie să taie Bando bază și materialul călcate. materialul tăiat este lipit pe fundație pregătită, proglazhivaya fier cald. Taiati excesul de material, lăsând cel puțin 5 cm. Acum e timpul padding. fixați-l cu grijă cu pioneze pentru materialul, lăsând marginea de sus a desfăcu. Coase mașină, cu plecare de 1 cm de margini. Se îndepărtează excesul de țesut.

Gut-wrenching articol și fixați-l cu ace de peste. Pe marginea de sus este fixat bandă adezivă și fixați-l împletit. Apoi taie excesul la nivelul Velcro. Gut-wrenching bandă și pavarea liniei Bando.

Există o cale mai ușoară de a coase pelmet la domiciliu. Dacă vom renunța la umplutură, atunci trebuie să taie materialul pe bază de nivelul și utilizarea de adeziv pentru a fixa elementele decorative.

Evaluează acest articol (votat 11 Media: 5.00 din 5)