Lecția - Tour - studopediya

În această formă, de obicei îmi petrec repetiție și lecții învățate rezumare. În etapa de pregătire și planul este postat pe subiectele care vor fi o lecție. Băieții pregătesc un plan de răspuns pe acest subiect. La lecția clasa este împărțită în rânduri. Loturile sunt trase și fiecare rând va ști ce subiect ar trebui să dezvăluie.De exemplu, o lecție pe secțiunea: „Substantivul“.

2 serii declinarea substantivelor, substantive închidere netensionată.

3 Rolul numărului de substantivul în propoziții, relația dintre substantivul în alte părți de vorbire.

În insumarea băieții fac auto-evaluare și de a discuta în grupuri.

În faza de pregătire a lecției sunt formate echipajului de 4-5 persoane în fiecare vagon este selectat navigator. Profesorul dă apoi o listă de literatură pe acest subiect, are ca scop: de a studia materiale noi, pentru a alege vizibilitatea, cred că de locuri de muncă pentru celelalte echipaje. Comandantul distribuie sarcini între membrii echipajului, și apoi să le ia de credit. La lecția defini cine va apăra onoarea echipajului, explicând noul material. În a doua etapă a lecției sunt examinate din alte echipaje. În etapa finală a lecției a rezumat, sisteme de navigație atribuie note membrii echipajului, profesorul evaluează activitatea de navigatori. În cazul în care evaluarea ia în considerare calitatea materialului de învățare, activitatea de pregătire și în clasă, atribuirile originalitate.Astfel de lecții am petrecut în lumea exterioară pe temele: „arii naturale“, „“ Asistenti noștri - simțurilor "

Important în aceste lecții este etapele pregătitoare și finale. Înainte de lecție, turul se efectuează informări: traseul este raportat, scopul tur, băieții individual sau în grupuri primesc sarcini specifice legate de acest subiect de studiu.

După tur rezumă materialul studiat și cunoștințele dobândite pe tur. Generalizarea poate avea loc sub formă de chestionare, desen și puzzle-uri, ghicitori, puteți organiza un concurs de desen, etc. Lecțiile sunt efectuate tururi ale lumii din afara pe tema: „Istoria ținutului natal“, „Orașul meu preferat“; arta plastică și tehnologie. Am efectua excursii în muzeul orașului în departamentul: „artă aplicată“, „Istoria ținutului natal“, „Artisti Kovrova“.

Profesorul atârnă pe schemele de bord orașe, în care copiii vor vizita. Sub acestea expresiile numerice înregistrate prin calcularea că ei vor cunoaște numărul de oraș. Elevii ar trebui să determine calea mișcărilor de aeronave (de la cel mai mic la cel mai mare), și arată modul în care o săgeată. Toți elevii sunt valori de auto-exprimare, și apoi arată alternativ modul în care săgețile de pe bord. Copiii apoi organizate în grupe în funcție de numărul de orașe și de a efectua sarcini pe diferite niveluri. Până la sfârșitul căpitanii lecție pregătește un raport privind punerea în aplicare a sarcinii.