lucid

Se întâmplă uneori. Înțeleg că dorm, dar eu pot gestiona somn), dar durează foarte puțin, aproape imediat trezesc
și ca un copil a fost adesea numit paralizie de somn, atunci când creierul este treaz, dar trupul este încă, așa cum au fost adormit, și nu se poate mișca) atât de înfricoșătorbb5128iyxfa8. 08/15/13 20:09 (Răspundeți: ya-xoroshaya)

ya-xoroshaya a scris (a): Nu, pentru astfel de practici eu încă nu au suficientă energie sau experiență.

precum și pentru a determina - esti gata pentru asta?

M-am trezit când Îmi pare rău că am visat o toaletă, dar era prea târziu, din păcate. Mystic un fel. Deci, kapets realist

Amora666. 08/14/13 15:51 (Răspunde la: eaprelskaya)

vorbesc - din fericire) Trebuie să încerc

eaprelskaya. 08/14/13 15:45 (Răspunde la: Amora666)

_romaSKA_ a scris (a): Am avut un cuplu de raz..no, de asemenea, a dorit în mod constant să se trezească. în mod repetat, am visat că mă plimbam pe o stradă goală pe timp de noapte și să realizeze acest vis. Ciupirea a încercat el însuși - și nimic altceva a căzut pe asfalt Bosko și a simțit nimic, și chiar ani, 5 visat de viespi, îmi amintesc fiecare detaliu, ca și cum am rulează pe nori și mă urmărește iepurilor și ceea ce este în fața ușii un pic în valoare. Am alergat la ea si m-am trezit. desene animate apoi aparent reconsiderate Oh, mult timp în urmă nu a existat nici o astfel de vise. și dacă vreau să visez într-adevăr ca ceva - să încerce să zboare, și apoi nu a ghicit


Sunt mult prea des în visele mele zbor, dar ei nu-și dau seama) E atât de cool să plutească deasupra solului;)) Încercați în mod necesar, ar trebui să aibă)

Am avut un cuplu de raz..no, de asemenea, a dorit în mod constant să se trezească. în mod repetat, am visat că mă plimbam pe o stradă goală pe timp de noapte și să realizeze acest vis. Ciupirea a încercat el însuși - și nimic altceva) încă căzut pe asfalt Bosko și nu a simțit nimic) și încă 5 ani visate viespi, îmi amintesc fiecare detaliu, ca și cum am rulează pe nori și mă urmărește iepurilor și ceea ce este în fața ușii un pic în valoare. Am alergat la ea si m-am trezit. desene animate aparent reanalizate la acel moment) Oh, nu mai fost un vis de mult timp de o astfel. și vreau foarte mult), dacă visezi ceva de genul - să încerce să zboare, și apoi nu a ghicit (ya-xoroshaya. 08/13/13 21:07 (Răspunde la: Charlina)

Mult noroc! Vei reuși!

Charlina. 08/13/13 21:05 (Răspundeți: ya-xoroshaya)

ya-xoroshaya a scris (a): Da, în cazul în care într-o săptămână va face testul realității cu mâinile sale, în curând, atunci când va fi visat de un fel de prostii, creierul tau va protesta, sunteți într-o privire de vis la mâinile - dar acestea sunt vagi și transparent, și îți dai seama un vis. Te sfătuiesc să urmăriți seminarul Rainbow din corp, timp de 3 zile. rutrekere să-l aibă.


Voi studia! Foarte mult Vreau totul, o tehnică interesantă să învețe.

ya-xoroshaya. 08/13/13 20:28 (Răspunde la: Charlina)

Da, în cazul în care într-o săptămână va face testul realității cu mâinile sale, în curând, atunci când va fi visat de un fel de prostii, creierul tau va protesta, sunteți într-o privire de vis la mâinile - dar acestea sunt vagi și transparente, și îți dai seama un vis. Te sfătuiesc să vezi atelierul Rainbow „din organism, timp de 3 zile.“ rutrekere să-l aibă.

Charlina. 08/13/13 20:19 (Răspundeți: ya-xoroshaya)

Vă mulțumesc pentru carte să-l descărcați, încercați să-l! În mod ciudat, eu vorbesc despre mâini într-un vis să nu mai amintesc. Și acum ai scris - și înțeleg de ce - eu nu le văd în timpul zilei

ya-xoroshaya. 08/13/13 20:11 (Răspunde la: Charlina)

Dintre metodele Consiliului de a efectua vise blog (în fiecare noapte pentru a înregistra vise), menținerea gradului de conștientizare în testare viața reală a realității (considerat de mână), etc.

ya-xoroshaya. 08/13/13 20:07 (Răspunde la: Charlina)

Pe Internet în domeniul public există cărți și seminarii Mikhail Rainbow. El este studiul cel mai detaliat și precisă a acestui fenomen și metode să renunțe. Și cel mai important, (ca și în cazul în care pur și simplu nu sună) este credința că este ușor și simplu și vei reuși. Dacă te culca în seara cu ideea de a realiza un vis sau separat de corp, acesta este deja jumătate din bătălie.