masă de sticlă cu mâinile cu picioare metalice

 • Pregătirea materialelor și instrumentelor
 • decupare de sticla pentru blaturi de masă
 • blaturi de prelucrare granit

masă de sticlă utilizate adesea în interiorul apartamentului ca jurnalul. El este capabil să reînvie atmosfera și facilitățile corespunzătoare la dimensiunea mică a camerei, deoarece creează un sentiment de produse de imponderabilitate. Simplitatea designului ne permite să producă o masă de sticlă cu mâinile. Este igiena distins, deoarece este rezistent la agenți de spălare și curățare. Utilizarea materialelor moderne pentru producția de masă va fi foarte practic și costul ieftin.masă de sticlă cu mâinile cu picioare metalice

Schema de masa de cafea din sticlă semicirculare.

Pregătirea materialelor și instrumentelor

Worktop poate fi tăiat dintr-o folie transparentă, opacă, texturate, nuanțate sau oglindit de sticlă. sticlă transparentă se extinde vizual spatiul interior. blat de lucru colorat poate fi un complement natural pentru atmosfera din cameră. culoare închisă se va crea un „glamour“ stil. masă de bucătărie cu sticlă neagră, complet cu scaune albe, va arata spectaculos.

În lipsa de experiență în fabricarea de mobilier este mai bine pentru a face un tabel cu mâinile lui cu un solid picioare de sus și din metal. Învață să lucreze cu o astfel de tehnologie de material, în viitor, va fi capabil să dau seama cum să facă o masă de sticlă un tip mai complex.

Pentru producția de înaltă calitate de masă de care aveți nevoie:

 • o foaie de sticlă;
 • picioare metalice;
 • ventuze pentru fixarea la partea de sus de masă;
 • tamplarie adeziv pentru metal și sticlă;
 • mănuși și ochelari de protecție;
 • lipici „metal-sticlă“ pasta pentru lustruire.

masă de sticlă cu mâinile cu picioare metalice

Unelte de decupare de sticla: 1 - pătrat; 2 - piatră korborundovy; 3 - Compas pentru tăierea sticlei; 4 - clește; 5, 6, 7 - tăietori de sticlă.

 • diamant sau tăietor de sticlă cu role;
 • clește cu tampoane de cauciuc;
 • linie de metal de lungime corespunzătoare;
 • șlefuitor de foraj (bulgară);
 • discuri de slefuire, în jurul valorii de;
 • creion pentru marcare.
 • fișiere (bara Emery).

sticlă călită ar trebui să cumpere, 6-12 mm grosime. La tăierea, ar trebui să fie curate și uscate. Pe tăiat materialul murdar poate dovedi inegală. După ce a definit locația piesa self-made de mobilier, planul de dimensiunile sale. Dimensiunile acceptate se aplică schița. Notă spațiul capac picior.

Înapoi la cuprins

decupare de sticla pentru blaturi de masă

Procesul de tăiere a sticlei este dificil pentru un incepator. Dacă sunteți astfel, locul de muncă forță de presare de pe materialul tăietor de sticlă mai bine în avans. Pentru a face acest lucru, apăsați-le pe cântar, presiunea de mână ar trebui să fie de aproximativ două kilograme. Este cu o asemenea forță ar trebui să producă un gol tăiat. Pre poate fi antrenat pe un resturi de sticlă.

Vă rugăm să rețineți că atunci când se utilizează o sticlă de presiune tăietor cu role pentru a face mai mult decât atunci când se utilizează instrumente de diamant. foaia de sticlă este plasată pe o suprafață plană, un pat dens la tesutul ei. Poate fi tăiat pe o masă mare, o foaie de PAL sau placaj. Sticla trebuie să se potrivească perfect la suprafață.

Sub linia viitoarei cut-off pe materialul transparent, se poate pune sârmă sau tija. Dacă doriți să faceți un blat în formă, este posibil să se definească forma tăieturii. Pentru tăierea figurate poate face stencil. Dar nici o experiență, mai bine pentru a face o masă dreptunghiulară.Tehnologia de tăiere de sticlă.

Pentru tăierea eboșe pentru blaturilor, puteți utiliza un dispozitiv special dintr-o linie de cadru și de ședere largă. Înainte de tăiere stekloreza roata de dorit să se umezi orice ulei. line Cutoff poate identifica un creion sau un marker stilou la două puncte la marginile foii. Cu o riglă metalică mărcilor, pornind de la marginea îndepărtată a tine, întinde cutter de sticlă împotriva liniei cu presiunea dorită.

Când se folosește o linie de sticlă de diamant va fi aproape invizibil. Dacă tăietura sa transformat destul de clar, puteți rattle ușor tăietor de sticlă cu capul lui sau alt obiect metalic adecvat pentru a aprofunda linia de tăiere. Pentru porțiunea casabil a foii de sticlă este pus pe masă, combinând linia de forfecare cu fațetă tabel. Purtarea mănuși de protecție, presat brusc pe marginea foii.

În cazul în care reducerea a apelat la site-urile pro-line, se rup prin introducerea unui gradație special pe dispozitivul de tăiere de sticlă sau folosind un clește cu mânere de cauciuc. Pentru tăierea foaie de sticlă întărită peste latura netedă aplicată linie de tăiere steklorezom. Apoi, un instrument ascuțit pentru a aprofunda stratul de rețeaua de ranforsare. Pornirea pauză foaie de pe partea tăiată a liniei. Bared tăiat sârmă sau clește de mușcături.

Înapoi la cuprins

blaturi de prelucrare granit

masă de sticlă cu mâinile cu picioare metalice

Desen masuta de cafea dreptunghiulara din sticla.

După ce taie piesa pentru blaturi de dimensiuni dorite, marginile sale trebuie tratate independent de planeitatea tăieturii. Această fază a lucrărilor trebuie efectuată, asigurați-vă că pentru a folosi echipament de protecție. Primul pas de prelucrare este efectuată cu un fișier sau un bloc abraziv. Pentru o mai bună efect de procesare fișier poate fi umezit cu kerosen sau terebentină. rumegușul cu atenție toate marginile de blaturi. Mișcarea instrumentului trebuie direcționată de-a lungul marginile foii.

Apoi, slefuire si lustruire blatul de granit. Măcinarea produc șlefuitor colt (polizor) cu control al vitezei. Acesta este echipat cu un dispozitiv special pentru montarea discurilor abrazive.

Sticla nu se poate supraîncălzi în timpul prelucrării, astfel încât polizorul ar trebui să funcționeze la viteze mici (1200-1700 vol. / Min). Discurile sunt utilizate cu hârtie abrazivă rezistentă la apă.

În primul rând, se aplică o roată de măcinare cu granulație mai mare (100-200 grit). Și toate Notch aplatiza neuniformitate este format la capetele profilului selectat. Dacă este posibil, efectuați o mai bună măcinare la setarea Emery cerc cu un strat de diamant. Puteți aplica o serie de măcinare la un anumit profil.

masă de sticlă cu mâinile cu picioare metalice

Schema de sprijin universal pentru masă de sticlă.

Lustruirea se face cu același instrument, dar cu gama stabilită pâslă și folosind paste speciale (paste sau convenționale GOI). Remediul este aplicat la simțit, iar marginile sunt lustruite până la o strălucire. La locul de muncă nu putem uita cu privire la utilizarea echipamentului de protecție: mănuși și ochelari.

picioare metalice, ventuze si alte accesorii pentru mobilier din sticla pot fi achiziționate de la departamentul de hardware-ul unui magazin de mobilă. Pentru fixarea picioarelor worktop tratate este plasat pe o suprafață plană. Aplicat o marcă în domeniul picioarelor de fixare. Din marginile de blaturi nevoie pentru a trage înapoi la 8-12 cm distanță de colțuri pentru a rezista la aproximativ 15 cm. Zonele în care sunt atașate picioarele, să fie curățat cu acetonă sau benzină.

Schema de fixare a picioarelor la blatul mesei.

La capătul superior al picioarelor de foraj sunt forate găuri mici. In fiecare gaura a fost inserat sucker. Pentru fixarea sigură le-a pus pe lipici dulgher. Dupa ce se usuca, sunteți gata pentru a monta picioarele la blatul mesei. Pentru a face acest lucru, pur și simplu picioarele strâns presat fraieri la blaturi zona marcată.

De obicei, fixare cu ventuze destul de sigur, dar pentru reasigurarea poate picura pe un loc marcat pe tejghea o picătură de adeziv, astfel încât să nu strica punctul de vedere al mesei, în cazul în care geamul transparent. Punerea pe picioare de masă, apoi apăsați intersecția ventuzelor la sticlă un ciocan de cauciuc. Apoi a pus pe masă niște marfă. După aproximativ două zile, scoateți încărcătura și ștergeți cu grijă masa cu o cârpă moale de pe stânga, după reasamblare.

Dacă intenționați să montați picioarele fără a folosi ventuze capetele de metal poate fi pus pe un adeziv special.

producătorii autohtoni au acum destul de fiabile tipuri de adezivi pentru lipirea sticlă pe metal, inclusiv transparente. Ferm lipite de suprafață astfel de adezivi care polimerizează sub acțiunea razelor ultraviolete, de 300-400 nm în lungime. Pentru părțile ambreiaj ale lămpii UV utilizat. Când este suficient lipici de putere poate „apuca“ pentru o jumătate de minut. Masa de cafea din sticlă gata pentru a deveni o parte din interiorul apartamentului dvs..