Nume Irina, Ira - sensul de nume, ceea ce înseamnă numele secret de Ira Irina

O femeie pe nume Irina - Irina soție, mamă, lucrător și prieten.

În viața mea, Ira persoană foarte determinat, de obicei, o femeie independentă și iubitor de libertate, Irina este valori atât de mult poziția sa independentă, care uneori în fața ei „fold“ chiar și bărbații.Putem spune că Irina, natura amoroasă din natură, dar că nu este necesar să se ceară de la ea și să aștepte, așa că acest lucru este complet dizolvat într-o singură său ales. În orice caz, ea te va lăsa suficient spațiu al lor, să mă simt liber.

Irina gelos, dar încearcă să păstreze emoțiile pentru sine, este discret și nu devine încă o dată pentru a sorta lucrurile. În viața lui Ira, de multe ori trebuie să se bazeze doar pe ei înșiși, nu este pregătită să aștepte mila de soarta, precum și nu caută modalități de ușor. Această doamnă sub forța în sine pentru a aranja fericirea.

Patroana numit Ira este un martir mare, un sfânt creștin Irina Makedonskaya, cu același nume al țării a Macedoniei, a ars pentru credința lui în foc. În primii ani, Irina are suficient de independent, determinat și gata să ia decizii responsabile. Ira preferă compania mamei sale, să-și petreacă mai mult timp cu tatăl său.

Irina are bune abilități naturale și talentele, educația dată cu ea cu ușurință, fără a necesita un efort ea. Acesta este capabil să evalueze în mod realist realitatea de mediu.

Această doamnă este destul de activă, nu numai pentru tineri, ci și adulți. Irina este activ, înregistrarea pe cluburile de dans, plimbări pe modelarea, piscină și așa mai departe.Întotdeauna la curent cu ultimele tendinte ale modei, ea încă iubește și dezvolta spiritual, citește o mulțime de cărți, dar vărsat lacrimi de eroi de carte ea nu va, pentru că sensul de sentimentalism se poate spune străin, dimpotrivă, în caracterul ei au văzut uneori note rigiditate.

După ce a studiat la școală, în fața Irinei devine o chestiune importantă de a alege o profesie, pentru că este un om conștient și vrea să reușească în viață cât mai mare posibil să se deplaseze în sus pe scara carierei. În activitatea sa profesională un om serios, să își desfășoare activitatea în mod responsabil, astfel încât să poată fi măturat să se bazeze.

O femeie pe nume Ira sociabil si are de la sine, se poate face rapid în contact cu un străin. În companie bună, ea este la usurinta, se poate menține o conversație sau chiar o băutură de prietenie pentru toate timpurile. Irina se simte mai bine în compania bărbaților, dar într-o echipă pur feminin devine plictisitor. worldluxrealty.com/node/3362

Irina - natura foarte amoroasă, dar destul de vorbind, capul lui în hobby-uri, ea încearcă să nu piardă, întotdeauna încearcă să mențină independența și dreptul de a alege lor.

Vorbind despre dreptul la alegere, el alege soția lui Ira bine. Acesta va fi dedicat soției lor ales, credincios și onest, și, prin urmare, a câștigat respectul soțul și copiii ei.

În căsătorie, Irina, niciodată nu te predai complet interesele familiei și soțul ei. Nu uitați că este, de asemenea, interesat în activitatea ei profesională, care joacă un rol destul de important în viața ei.

Soțul cu bună gospodină nume Ira, în casa ei este întotdeauna curat și confortabil, ea știe cum să gătească bine, metode non-traditionale interesate de creștere a copiilor, oferindu-le o bună parte din timp, le duce în secțiuni și căni. Copiii ei, ca adulți, sunt recunoscător pentru ei pentru că a fost concentrarea lor.

Zodiac pentru numele Irene: Taur

Irina Planeta: Venus

Nume culoare Irina: albastru pal

Ira Birthstone: Opal