Numele - semnificația numelui într-un dicționar al limbii române

- familia, genul. In Roma antica, unitatea economico-juridice de familie, din care, în plus față de rudele de sânge, au fost sclavi. În plus, numele generic, dobândite la naștere, schimbarea F. adoptarea inițială, căsătorie și care trece moștenit.(. Lat Familia) - 1) din Roma antica o familie de unități de servicii juridice, care, în plus față de rudele de sânge au fost sclavi; 2) numele generic dobândite la naștere, schimbarea inițială F. adopție, căsătorie și care trece moștenit. O componentă a numelui unui individ (în sens larg).

Ei bine. fr. Germană. familia, familia; | rasă, trib, generație, rasă, sânge, strămoși și descendenți. Este vechi de familie, bun, o familie nobilă. | Nickname, proimenovane, nume generic. | Noțiunile de curtoazie titlu de soție, soția. Nu sunt foarte surprins, și am văzut numele lor. Numele tău? - Am cerut vizitatorului ridicat vizitatorilor. Satul a rămas, - a spus bătrânul cu naivitate crezând că întreba despre soția lui. Familie familiei, în diferite. VAL. pertinente. Heirloom ceaiuri rashozhie, simplu; | Pe Kiakhta tsibiki sunt sub proprietar de magazin de firmă sau, în Kalgan sub masca unui comerciant, care le-a cumpărat; în primul rând familia, ei sunt mai bune; a doua cumpărături. Tratamentul neceremonioasă, în propria mea, modul în familie, termeni familiari. Famalyarnichat cu cineva, fluajul, înfrăți, impusă de prietenie, să vrea să fie cu oricine cu ușurință.Moștenit numele de familie pentru a adăuga la numele personal

.. 1) familie, genul -: (latină Familia.). 2) Ap. Unitatea de la Roma semeynayahozyaystvenno-juridice, care, în plus față de krovnyhrodstvennikov erau sclavi. 3) Numele generic dobândite înnăscut, schimbarea numelor originale, adopții, iperehodyaschee căsătorit moștenite.

(Latină:. Familia) -1) familie, gen; 2) în unitatea Roma antică economică și juridică-familială, din care, în plus față de rudele de sânge au fost sclavi; 3) numele generic dobândite la naștere, schimbarea inițială F. adopție, căsătorie și care trece moștenit.

Cuvinte similare în dicționar:

1. Numele de familie moștenire pentru a adăuga la numele personal și trecerea în jos de la tată la copii. 2. Un număr de generații, care provin dintr-un strămoș comun. 3. depășite. Membrii de familie ai familiei.

Poti posta un link către această pagină pe blogul său: