Oameni ca roboți

Oameni ca roboți
trandafiri Romance miros in lumina lunii ... virtuoz de dans improvizație ... poeme care scurgea din gură în momentele de inspirație de mare ...
Zvâcnind, întârzieri în trafic rupte. traiectorie rectilinie ... „gândire“ operațiune, în care logica este respectat până când siguranța de plecare ...Este clar că, la nivelul actual de dezvoltare tehnologică, pe termen lung este foarte scăzută, ar fi despre mine nu cred că oamenii (dacă nu sunteți de acord, uita-te în orice sat, la 100 km de capitala), roboți uite în mod inevitabil ființe imature - în cazul în care gândesc ei ca ființe vii. Fie că este adevărat? Care este problema de oameni și roboți?

tehnică mondială, lumea materiei neînsuflețite, se angajează să simplitate, primitivism. Mai simplu sistem, deci este mai sigur. Cele mai puține funcții sunt efectuate de către sistem, deci este mai potrivit pentru ei. Nu mă crezi? Cu cât legumele tăiate în bucătărie - specială, cu un Cuplul de cuțit sau un cuțit elvețian cu 1000 și un dispozitiv pentru tot?lumea umană - lumea este complicată și stabilitatea fiecărei persoane și societatea în ansamblul ei câștiguri, precum complexitatea organizării sale. Și cu creșterea complexității persoană devine mai versatil. Mai perfectă. Și mai ușor, într-un sens, la fel de paradoxal ar suna.

Problema de oameni care fac roboți - ca un mecanism - mai simplu, care este robust și adaptat pentru a-și îndeplini funcția lor, ei sunt, adică, oameni, om, admirând lucrarea mâinilor lui, încep să imite creațiile lor. Crearea cea mai mare - chipul și asemănarea lui Dumnezeu - este asemănat cu propria sa creație. Și astfel se reduce, simplifică în sensul rău, lovind în lumile sale adâncuri.

Acest Kazhim ar deveni o realitate în cazul în care roboții au personalitate.
Dar creația nu poate crea creație egale ei înșiși.
Prin urmare, Kazhim rămâne așa, fără a lăsa seductia a milioane de oameni cu strălucirea ei.

Bietul Pinocchio, esti propriul tau inamic ...