Paramedicii nu a schimbat scutece pentru copii care mor în Daghestan - Canalul 360

Paramedicii nu a schimbat scutece pentru copii care mor în Daghestan - Canalul 360

de cinci luni copilu a murit la Spitalul de Copii din Mahacikala, cat mai putin una mult timp nu se schimba scutece. Acest lucru a fost raportat site-ul «Dagestan.News-R».

Băiatul a murit în unitatea de terapie intensivă și terapie intensivă. Decedat acum numit Magomed-Rasul. Este numele primului-născut părinții săi au dat Taimaskhanov din Mahacikala.În timp ce fiul a fost acolo - este pe al doilea etaj numele DRKB Kuraeva - totul a fost bine. Am fost permis să meargă la copil, atinge-l, există un cap remarcabil. Dar, trei luni mai târziu a fost transferat la unitatea de terapie intensiva de la etajul șase. Și apoi soțul meu și am fost în imposibilitatea de a ajunge pe la fiul său


- copil mama Asiyat.

Medicii spus părinților mei că totul este bine cu copilul lor. Asiyat văzut ultima oară fiul ei prin geamul pe 9 mai. Potrivit ei, a privit teribil, pentru că nu este îngrijit și nu a schimbat scutecul. A doua zi, Taimaskhanov sunat și a raportat că copilul lor a murit.Când a fost întrebat despre cauza morții, medicul a spus că inima lui sa oprit. Medicii le-a cerut să vină și să ridice corpul.


Ne-am luat acasă, Magomed dezlănțuit toate scutece și a scos scutece, au fost șocați. erupții cutanate scutec imens, arde până la preoți scrotul, din nou acoperit cu pustule și vânătăi. Cum ar putea copilul culcat în echimoze. Ei nu au schimbat scutece băiat pentru o lungă perioadă de timp. Doar groaznic ...


- copil mama Asiyat.

Părinții băiatului sunt încă în stare de șoc. Ei sugereaza ca moartea ar putea fi injectarea fenazepama din cauza, care a înțepat băiatul.

La rândul său, în numele DRKB Kuraeva a răspuns că bebelușul sa născut serios, el a avut o tulburare permanenta a intestinului, insuficiență bronhopulmonar, astfel încât pielea de scutec erupții cutanate tratate cu preparate speciale.

De aceea, pe corp și a format o tentă albăstruie. Deci, există o explicație echimoze


- medicii DRKB numele Kuraeva.

După cum a raportat de RIA „Derbent“. în toate circumstanțele tragediei vor fi tratate de către anchetatori. Site-ul oficial al SKRumyniyapo Daghestan raportate. care a început deja controale de pre-anchetă. Se efectuează controalele de securitate necesare. Conform rezultatelor sale se va face o decizie de procedură.