perdele de cusut cu mâinile

perdele de cusut cu mâinile
fereastra de auto-înregistrare în conformitate cu forța chiar croitorese novice. Tot ceea ce este necesar pentru a avea acest kit de cusut, foarfece și o mașină de cusut. Pentru aceste scopuri, chiar și un model simplu este adecvat fără funcții suplimentare, cel mai important, să-i era posibil să se facă o pânză mare. Desigur, puteți merge în studio și încărcați toate luare de master, de lucru se va face perfect. Dar este scump și neprofitabilă pentru multe familii tinere.Cum să coase perdele cu mâinile? Magazine oferă o varietate de accesorii suplimentare, care ajută în munca. De ce să nu încercați să coase perdele tine? Nu vom atinge complex și Lambrichene punct de vedere tehnic dzhaboty, să efectueze un model simplu cu panglica sau bucle.

Cum să coase perdele cu panglică

A învăța să coase la modele simple. Determinată să te mulțumi și pe cei dragi un nou design de ferestre, deși ultima dată când ai cusut la școală la lecții de muncă, puteți începe cu lame drepte.

Coaseti bandă specială Cortina, puteți obține un drapaje elegant pe fereastră, și modelul de textile de origine, existente numai într-un singur exemplar în casele voastre.

perdele de cusut cu mâinile

Coase perdele simple, va panglica, care este un fel de cadru pentru falduri. In tesutul de-a lungul lungimii aranjate cordoane răsucite în diferite moduri, care sunt de strângere și primesc manufactură artistice. După ce ați selectat, puteți obține o varietate de falduri :. creion, bantovye, bufe, articole franceză, flamandă și alte cusut precedate de măsurarea atentă a lățimea și înălțimea modelelor de ferestre și de construcție.

atașarea elastică

Cum se coase panglica? Pentru a face acest lucru, puteți vedea o clasă de master.

 1. Înainte de a coase banda ar trebui să fie tratate cu perdele de margine. În care muchia superioară pliată partea greșită de lățimea benzii.
 2. Cursuri de instruire arată că panglica cortina cusute pe partea greșită a sus a lamei, după cum urmează: capetele podgibayutsya în 2-3 cm, iar cablurile sunt eliberate în același timp. Distanța de la pliul - 0,5-1 cm.
 3. În primul rând, marginea superioară este cusută bandă, apoi mai mici. Dacă ea are un șir de 3-4, linia trece mai departe de-a lungul fiecare.
 4. Croiala acestor perdele este cel mai ușor, ele sunt acum dezbrăcat, strângeți fir la lățimea dorită, formând o falduri decorative.
 5. Balamalele sunt pe bandă în sine, așa că rămâne doar să stea produsul pe cârlige plasate pe pervazul, ascunde noduri strânse de fire, iar lucrarea este terminată. Nu uita, cele mai multe îndoituri transformat pe pânză, cu atât mai mare nevoie și cârlige.

Asta e tot atelierul. Dacă doriți să vedeți pe fereastra de perdele nobile clasice, ele pot coase, adăugând diverse elemente decorative. De exemplu, puteți decora margele, margele, franjuri, apuca o culoare contrastantă. În cazul în care acest copil, atunci când coaserea perdele cu propriile mâini, puteți utiliza țesături luminoase, cu multgeroya preferate și pick-up va servi ca o jucărie moale, îmbrățișarea labele din fata agățat panza. Pentru iubitorii de cutwork cruce și broderie va fi interesant de straturi subțiri făcute cu propriile mâini. Cu lucrarea va trebui să se joace, dar puteți decora un blind bucătărie mică sau perdea pentru camera unui copil. Perdele pentru diversitatea sa poate decora fiecare colț al apartamentului.

A se vedea, de asemenea: Utilizarea jaluzele romane în pepinieră

Perdele pe balamale

perdele bucle coasă va fi ușor chiar și pentru masterat novice. Ele reprezintă o cârpă simplu, care este atașat la pervazul folosind cusături decorative. astfel de elemente neobișnuite de potrivite pentru decorarea camerelor de diferite stiluri. Modelele cu bucle pot fi efectuate în mai multe variante de realizare, astfel încât acestea să poată da tip de plasare ușor sau elegant.

perdele de cusut cu mâinile

Cum de a face o astfel de frumusețe la ferestrele, va ajuta să înțeleagă un alt master-class.

 1. Cu înălțimea și lățimea produsului este deja decis. Acum, pentru tubulatura trebuie să-și croiască o fâșie de pânză din același material, lungimea egală cu lățimea de perdele noastre și o înălțime de 10 cm. În cazul în care materialul este foarte subțire, este necesar să se lipici bandă non-țesute.
 2. Cum să tiv perdele, știm. Bagati de 2 ori în interiorul marginii, Ungeti și zmângăleală. Se determină numărul și lățimea buclei (adapta în general 6-7 cm).
 3. Se taie buclele preforme, iar lățimea lor trebuie să fie de 2 ori mai mare decât 1,5 cm, plus destinată pe cordoanele de alocație. Ori în jumătate de-a lungul lungimea feței spre interior și insailati. În cazul în care lucrarea a fost buna, puteți alipi pe o mașină de scris. Deșurubați partea din față și de fier, în special în cazul în care partea cusătura.
 4. balamale Fierte ori în jumătate de-a lungul lungimii și poziționați-le pe partea din față a lungul marginii superioare a reducerilor mari în sus pe web, ace de prindere. Se aplică o bandă suplimentară de pânză și a pus pe partea de sus a liniei. Stitch.
 5. ÎndoiĠi interiorul rezervă, se obțin în partea superioară a buclei. Progladte. Acum rămâne să tac pe partea greșită a conductelor și, de asemenea, repara.

perdele gata făcute pot fi agățate pe pervaz, căci acesta este trecut în bucla rezultată.

Perdele cu Cordon

Modelul cel mai versatil de perdele - perdele de pe acest kuliske. Pentru cei care nu au beneficiat de instruire în cusut și nu are nici o idee despre ce este, poate fi explicat, kuliske - un buzunar special cusute în cazul în care elastisize sau cusute în șnurului de produs, în timp ce perdelele va fi pus pe care se va închide. Cornișă să fie tubulare sau sub forma unui șir întins.perdele de cusut cu mâinile

Având în vedere simplitatea acestui model, și îl puteți coase singur. A făcut astfel încât perdelele pot fi o zi de lumină, iar în noaptea de perdele groase. acestea sunt utilizate în diferite domenii, oferindu-le caracterul ușurinței și luminozitate. Și dacă combina elemente decorative de stil, acesta poate fi chiar un pic pentru a schimba designul existent. Foarte potrivesc aceste perdele in casa pentru urmatoarele camere:

 • gradinita, camera de zi, în cazul în care ferestrele sunt aspectul arcuite;
 • case vile si tara;
 • ferestre de bucătărie, în special în cazul în care materialul este luat într-un pătrat mare, care coincide cu tonul textile disponibile aici: prosoape, fețe de masă, mănuși de cuptor;
 • verande închise sau terase.

perdele de cusut pe kuliske

Cum să coase un model kuliske? Noi determină mai întâi înălțimea produsului și lățimea ferestrei, apoi se adaugă 2-3 cm pe fiecare parte, care vor fi folosite pentru a poale tesatura. Dacă ați intenționat să facă valuri curbați, lățimea înmulțit cu 1.5-2.6. Cum de a găsi dacă avem o lățime fereastră de 2 m și doresc să facă o perdea magnifică? Apoi se înmulțește cu 2 și 2,6 obține lățimea țesăturii de 5,2 m. Cu cât coeficientul este multiplicat, pliurile sunt mai luxuriant.

A se vedea, de asemenea: se combină în mod corespunzător cornișă pentru perdele și tavane suspendate

Măsurătorile sunt definite, acestea adaugă un alt buzunar Cordon 2 cm. Acest lucru este necesar pentru a muta modelul finit pe bara sau cornișă. Acum kroim țesătură obținută prin standarde. Pentru începători, este ușor de croitor. După masă de însăilare lățime de îndoire inferioară de 2 cm, și apoi se coase pe o mașină de scris.

Marginea superioară pentru a face kuliske nevoie pentru a transforma în 2 ori și însăila. lățimea tivului ar trebui să fie dimensionate astfel încât a intrat în mod liber bar, pe care se va închide cortina. Urmați conturul mașinii de cusut.

Dacă vă gândiți la elementele decorative, fixați-le pe web. Apoi scoateți firul de însăilare, otutyuzhivaem bine, mai ales tiv. Munca noastră este pregătită. Produsul reticulat filetat cu atenție și tijă perdea tubulară și atârnă-l pe munte.

Perdele pe montura

decorații moderne și elegante opțiune de ferestre - acesta este web pe inele. Bucle numit accesorii concepute pentru montarea țesutului la streașină. Ei cadru găurile din partea de sus a pânzei. Dacă înșirate ocheți pe pervaz, web formează un frumos falduri netede. Asigurați-vă astfel de elemente realizate din material plastic sau metal. conexiune ochet tehnică este într-o clipă.

Atunci când alegeți un material, să fie conștienți de faptul că pentru un cearșaf frumos necesită cel puțin 2,5-3 lățime de web, în ​​caz contrar o curbe elegante și unde pot fi uitate. Numărarea numărul de auto-tesut, nu uitați să adăugați 3-4 cm, la partea de jos și tiv. țesut tiv superior necesită mai mult, mai ales dacă materialul este gros și dens. Se poate calcula după cum urmează: diametru inel plus 1,5 cm de marginea superioară și 2 cm pentru a termina tiv.

perdele de cusut cu mâinile

Pas cu pas ghid cu grommets:

 1. Poale tesatura pe 3 laturi, trebuie să tratăm top și introduceți ochiurile. Numărul fierte inele trebuie să fie chiar. De asemenea, va avea nevoie de foarfece, țesături lyuversnaya (sau nețesute), fier.
 2. Croiala pânză necesară pentru a calcula distanța dintre ocheți. Pentru falduri suficient de moi și 15 cm, iar pentru adâncime în relief -. Lungimea optimă de 22 cm între inele - 18 laterale cm distanță de cel mult 4-6 cm de marginile ..
 3. Marginea superioară a îndoi calculate centimetri cantitate din interiorul Adeziv lyuversnuyu (sau voaluri) bandă, ceea ce impune ca materialul nu este întârziat inelul jos. Apoi fier.
 4. Markup face pe pânză și atașați inelul de fixare și trageți-l din interior. Gaura trebuie să fie tăiate cu grijă cu foarfeca.
 5. Pentru a înțelege modul în care să se stabilească ocheți, nu trebuie să treacă de cursuri speciale. Trebuie să ia o jumătate din inel și face partea greșită. Acoperiți-l cu o altă parte din partea din față și a apăsat degetele pe ambele, le fixați.

Perdele asociate cu propriile lor mâini

Perdele asociate cu propriile sale mâini, va deveni un decor real, de case. Modele tricotate pot merge pentru casă de țară sau dacha, s-ar uita adecvat într-un apartament oraș. Ele pot atârna în bucătărie, camera pentru copii, camera de zi, chiar și în cazul în care acestea se încadrează organic în interior retro, Country, Shabby chic, adică în cazul în care situația impune prezența lucrurilor făcute de mână. Dar chiar și bucătărie obișnuită mic într-un apartament oraș, decorat aceste perdele vor fi mult cosier și mai confortabil.

A se vedea și: Cum să utilizați perdele cu lambrequins pentru sala

Nu cred că acest lucru necesită o mare abilitate. Cu elementele de bază ale tehnicii croșetat, puteți crea un lucru original care va multumi pe proprietarii si surpriza invitatilor. Cat sunt mai fine filamente, care sunt selectate pentru perdele de tricotat, aspectul aerisit este o astfel de perdea, și mai este nevoie de performanțele sale.

Dacă aveți de gând pentru a lega produsul, este în primul rând pentru a cunoaște dimensiunea ferestrei. Aceste standarde ar trebui să adauge în continuare: latime 50 cm, plus, înălțimea vymeryat în funcție de cât de mult produsul pe care doriți să le vedeți. Nu uitați să se gândească la modul în care va fi atașat la streașină. Decide cu privire la o tehnică în care se va efectua propriul model. Pentru a se potrivi fereastra de bucătărie lumina Cotlet de tricotat, dantelă Vologda, modele simple sub formă de ananas sau ventilatoare.

perdele de cusut cu mâinile

Când modelul selectat dorit, proba de tricot, tipic având o dimensiune de 10 x 10. Apoi, este necesar să se spele și de fier, la un șir de biți sat. Apoi, calculele sunt făcute pentru imaginea de ansamblu. Fire poate lua orice culoare selectate de tonul bucătărie. Numărul de fire care provin din fereastră și lungimea firului pe un tambur de dimensiuni. Pe o fereastră normală într-un apartament tipic clădiri vor fi suficiente 15 ghem cu o greutate de 100 g

Pregătirea astfel de produs înainte de a atarna de el, trebuie să:

 • se spală așa cum scrie în instrucțiunile pentru fire;
 • și amidon poate fi la perdele tricot nu atârnă în jos;
 • se usucă în mod corespunzător și în mod necesar de fier stripare;
 • agatati pervaz stă după materialul sa răcit complet.

Dacă nu știi cum de a lega o pânză mare sau nu atât de mult timp liber, dar vrei ceva nou și neobișnuit, este posibil să se leagă marginea de jos și de apucare pentru cortina finală. Puteți găsi un model independent, sub forma unui cerc sau a unui poliedru, ce sunt tricotate servetele, calcula cât de multe piese nevoie pentru perdele de bucatarie, cravată cantitatea potrivită și se amestecă într-o singură, care leagă din nou un cârlig sau pur și simplu împletit în mai multe locuri.

concluzie înrudite

Ca lecții, fac perdele frumoase, cu mâinile sale este într-o clipă. Chiar și pânză de lumină obișnuită, plantate pe kuliske și decorate cu preluare spectaculoasă va face o nouă abordare a împrejurimile familiare ale camerei.

Dacă visul de perdele de tricotat, dar nu au timp pentru o pânză mare, este tricotată la sfârșit de săptămână elemente mici, care pot fi asamblate mai târziu, într-un singur mozaic decoratiuni pentru ferestre.

Craftswomen începători oferă modele Coaseți cu bucle gemene, care sunt fixate pe pervazul arcurile luxuriante. designeri Inutile și de formare pentru a coase panglica cu draperii luxuriante.

Dacă se combină 2 tip de țesut adecvat, puteți obține o soluție originală pentru decorarea ferestrei.

Ei bine, uita-te si produse cu broderii.

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

 • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
 • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
 • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
 • durere în timpul sau după efort;
 • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
 • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.

Atenție, numai azi!