pete roșii pe corp ce există

pete roșii pe corp ce există

pete roșii împrăștiate pe tot corpul, sau care apar pe site-urile sale separate la aceeași mâncărimea - este o problemă comună, ele pot fi cauza de aproape o sută de boli, și atât adult și copil. Apariție fenomen frecvent al unor boli (de exemplu, alergii), în alte cazuri, boala apare rar (de exemplu, în cazul sklerodoremiey).pete roșii pe corpul cauzelor

Orice pete roșii împrăștiate pe tot corpul, prezintă adesea un fel de patologie, dovezi în acest sens sunt alte simptome. De exemplu, în cazul în care acestea sunt zgâriat, crește în număr, dimensiune, coaja. În același timp, aceste simptome au aceleași intepaturi de obicei de țânțari. Prin urmare, o persoană care a apărut pe corp orice defecte în roșu ar trebui să aibă grijă pentru a stabili cauza. Trebuie să se înțeleagă faptul că astfel de defecte - un fel de erupții cutanate, în care culoarea numai modificări, precum și toate celelalte caracteristici (densitate, topografie, etc.) rămân ca o epidermă sănătoase.

pete roșii pe corp mancarime, care poate fi

pete roșii pe corp, și sunt mâncărime, apar cel mai frecvent în aceste cazuri:

1. Alergiile - de obicei, apariția de pete roșii în această situație, este o reacție la un produs, un medicament, uneori, cu flori de specii de plante individuale. Alergia se manifestă în diferite moduri, dar în cele mai multe cazuri, corpul apar pete de diferite dimensiuni. Colorează-le pot fi diferite, așa cum este descris de către pacienți, uneori, există pete „roșu-roșu“, într-un număr semnificativ de cazuri de culoare pală.

pete roșii pe corp ce există

De obicei, împrăștiate prin defectele corpului nu sunt singurul simptom - cu ei, secreții nazale abundente, iritații oculare, erupții cutanate manifestări se împrăștiate pe tot corpul, mâncărime. Tratamentul în acest caz, nu este suficient de sofisticat pentru a determina alergen și apoi să excludă orice contact cu el. În cazul în care organismul este încă ceva reacționează, este necesar să se aplice gistaminblokiratory, acestea pot fi: loratadina, Tavegil, altele. Dar aceasta boala este severă și atunci când Spoturile mancarime nu este cea mai mare problemă;

2. Tulburări vegetative - nu mai puțin frecvente atunci când transpirat, poate să apară o persoană agitată erupție cutanată, pur și simplu supraîncălzit. Apariția unor defecte cauzate de tulburări ale tonusului vascular (disfuncția vegetativă), care este extins în mod inegal, atunci când orice impact, creând o marmorare caracteristică.

pete roșii pe corp ce există


Și de multe ori, astfel de defecte sunt zgâriat. În acest caz, display-uri mari nu contează sau nu - toate aceleași efecte nu vor, nu va pata si coaja. Dar, de asemenea, pentru a scăpa de acest dezavantaj nu va funcționa. Parțial cu aceste simptome pot fi gestionate de a lua o spălătură, efectuarea de diverse exerciții fizice;

3. Psoriazis - piele in aceasta boala este acoperit cu patch-uri masive, care sunt, uneori, frica de oameni. Boala se manifestă pe suprafețele extensorii (partea inferioara a spatelui, coate, fese, genunchi), precum și a capului, fata de boala poate afecta, de asemenea, modul și mâini, de obicei, de culoare roșie pete pe piele. Auto-medicație în acest caz este imposibil, mâncărimea pielii mai deteriorat grav, program de terapie trebuie să desemneze un medic.

pete roșii pe corp ce există

De multe ori, oamenii se pot îmbolnăvi de diverse licheni. În această situație, cauza de multe ori se află în imunitatea slăbită. Manifestările pot fi mici (de exemplu, puncte), de asemenea, este capabil de a provoca boli în urme mai mari de influența lui. Piele în zonele afectate pot avea o culoare diferită, cum ar fi roz, rosu si maro, iar roșu sunt defectele. Scapă de aceste boli pot fi de câteva săptămâni, dar va trebui să utilizeze o întreagă gamă de medicamente, deoarece manifestările de mâncărime, și mâncărime destul de serios, mai ales atunci când există o recuperare și există o exfoliere intensivă a straturilor moarte ale pielii afectate.

Deseori persoana pe al cărei corp a apărut manifestare roșie a unei boli scrie că organismul nu au pete roșii și mâncărime la fel ca înțepături de țânțar. Dar, în afară de aceste boli comune nu sunt rare număr de alte persoane, inclusiv dermatita atopica, eczema si altele. Există o astfel de boală ca veteligo, a cărui mână poate fi afectată, picior, fata, piept. Și veteligo nu poate provoca alte simptome, cu excepția cum ar fi pete pe corp, este interesant faptul că acestea nu sunt întotdeauna de culoare roșie, uneori chiar alb. Boala este incurabilă, dar psoriazisul ei ca pot fi controlate.

Copilul are pete roșii pe corp, care sunt un semnal?

Orice copil poate imbolnavi condițiile enumerate mai sus, dar ar trebui să fie întotdeauna pregătiți că va exista un simptom - aceasta este o manifestare a infectiilor copilarie comune, care includ rujeola, varicela, rubeola. Acest lucru confirmă faptul că a apărut doar pete de culoare luminoase, răspândit rapid pe tot corpul. În astfel de momente, partea adulților necesită o abordare serioasă, deoarece copilul va trebui să bea multe lichide, multe vitamine, varicela în fiecare zi să se ocupe de manifestarea roșie a corpului verde strălucitor. De multe ori întrebarea este întrebat într-un copil pete roșii pe corp, în cazul în care nu alergic la ceea ce este, dar este determinată tocmai de forțele numai de către medici care au nevoie de ajutor mai ales atunci când sunt zgâriat, deoarece irita copilul.

Simptomele subite erupții cutanate de orice boală?

Sub o astfel de descriere se poate ascunde o manifestare de reacții alergice, tulburări vegetative, apare rapid și învinge diferite ciuperci. În cazul în care pigmentul roșu a pielii nu mâncărime, atunci acesta poate fi vetligo. În timpul iernii, un om poate fi preocupat de dermatita atopica, rau ca va dura o viață întreagă, nu doar o dată, cu spectacole mâncărime, senzație de mâncărime. Dar toate acestea pot fi ocolite cu ușurință prin utilizarea de medicamente anti-alergice.

Petele de pe corpul în sistemul nervos - tratamentul bolii

Orice pigment nenatural (colorarea) a pielii sub influența tensiunii nervoase - este doar expansiunea neuniformă a navelor care apar manifestări relevante pe cap, fata, gat, piept de sus, din spate. O mare parte nu au zgâriat, nu livreze, sau alte probleme, dar vestea proastă este că vindecarea unei boli nu se întâmplă niciodată.

În același timp, nu există consecințe de la o astfel de problemă, de altfel, în această situație, puteți veni repede înapoi la normal, și toți oamenii pot face eu, fără ajutor. Este suficient pentru a lua o spălătură sau de a lua câteva minute de exerciții.