rase miniaturale de câini fotografii (interior) cu o descriere, o listă de

rase de câini în miniatură - un grup comun. Mulți dintre acești câini sunt atât de vânătoare și servicii. Pe ansamblu, numit rase decorative de câini, care sunt păstrate numai ca animale de companie, nu utilizați în alte scopuri: de protecție, vânătoare, etc. Obiectivul principal al acestui caine institutie - mereu aproape de a nu a fost mare prieten loial, frumos, amuzant si vesel companion.rase miniaturale de câini fotografii (interior) cu o descriere, o listă de
Foto: rase de câini decorative

Ce caine rase au nevoie (camera)

 1. Acesti caini găsi acasă decorațiuni interioare și chiar scump accesoriul. dar este încă un câine, care trebuie să fie o viață plină. Retragere câini jucărie mers de multe ori prin miniaturizarea convențională de rase mari. Greyhound Deci, Italiană - un câine mic, salvați toate obiceiurile de vânătoare. Acestea sunt pudelii, terrieri de jucărie, retriever.
 2. Există, de asemenea, rasa foarte veche, crescute exclusiv pentru decorarea vieții umane. Acestea sunt Chin japonez, Pekinez, Shih Tzu, Chihuahua.
 3. De multe ori, câine decorativ este singura opțiune viabilă pentru menținerea în apartament urban. Ele sunt bune, și faptul că acest copil ca o pisica poate fi antrenat la toaletă în tavă. În timp ce mersul pe jos în aer proaspăt și activitatea, ei încă mai au nevoie.

Grija pentru câini decorative

În ciuda faptului că câini de talie mică impresiona jucării distractive, de îngrijire au nevoie de o destul de amănunțită. Multe dintre ele sunt foarte blând plus și haina fara subpar, care ar trebui să pieptene întotdeauna.

De multe ori copiii sunt capricioase în produsele alimentare. Dar, în acest sens, de regulă, nu dau vina pe câine, și indulgent proprietarilor lor. Există chiar și un astfel de lucru ca un sindrom de câine mic, care este adesea supusă unor câini de acasă decorative. aceasta constă în faptul că proprietarul ia câinele nu ca un animal, un animal de pradă, și ca o păpușă. Și animale de companie, fiind jucat ca un copil. Un câine răspunde unor acțiuni adecvate: ea este dată o bucată de delicioase, ea va aștepta același lucru, chiar dacă postind săptămână. Este permis să muște oaspeții la picioarele lui, și va continua să facă acest lucru.Prin urmare, în ciuda dimensiunea și tipul de amuzant, câine pietre decorative nevoie de exact aceeasi crestere ca Ciobanescul german sau a unui câine. Rasfatati „copil“ este adesea un prezent „terorist din interior.“

rase populare rasa

Există mai mult de patruzeci de roci ornamentale. Cele mai numeroase dintre ele sunt pudeli.

A fost o rasa de câine de vânătoare. care a adus apă dintr-o pradă rănită. Acestea sunt considerate cele mai inteligente si usor de dresat. Nu e de mirare circ este pudeli apar mai des. Și din bucle lungi pot face parul stralucitor.

Acum, există patru soiuri principale de pudel. pudel jucărie, miniatura, mici și mari. Pudel chiar și la un moment dat a fost considerat un caine de lucru, dar el nu a avut răutate.

blana Pudel are nevoie de tunsoare regulat, deoarece nu se estompeze.

2. Bulldogs

Bulldogs sunt foarte populare. Acum creatura amuzant a fost originea în Anglia, în secolul al 16-lea pentru baiting Bull. Acum, acesta este un caine afectuos și calm. Dar, să se ridice în picioare pentru ei înșiși și pentru a proteja proprietarul a putut.

Bulldog franceză - rasa independenta, mai vesel și activ în comparație cu „englezul“.

3. Terrierul

Există multe terrierii decorative. Acum, o moda Yorkshire terrier special cu părul de lux. Strămoșii lui erau terrierii Skye și malteză.

Spitz. cum ar fi pui mici - câini husky rude. Chiar și cele mai mici Spitz - un câine de pază sensibil.

A se vedea lista alfabetică de rase de câini decorative

 1. Australian Silky Terrier
 2. Alaska Klee Kai
 3. Cocker Spaniel
 4. Affenpinscher
 5. Yorkshire Terrier
 6. Bichon Frise
 7. Bolognese
 8. Boston Terrier
 9. Bruxelles Griffon
 10. West Highland Terrier alb
 11. havanese
 12. Yorkshire Terrier
 13. Charles Spaniel Cavalier King
 14. Miniature Pinscher
 15. Crested caine chinezesc
 16. Papillon (papillon)
 17. Xoloitzcuintle (Mexican Hairless Dog)
 18. maltez
 19. mops
 20. Pekinese
 21. Pomeranian
 22. Petit Brabancon
 23. pudel
 24. terier jucărie română
 25. Sealyham Terrier
 26. Bulldog franceză
 27. haleală
 28. chihuahua
 29. shelties
 30. Shih Tzu
 31. bărbie japoneză
 32. japoneză Spitz

Lasă un răspuns Anulează răspuns