Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

Pentru a obține, împreună cu animalele de companie la cabana sau sa-l ia pentru o vizită la veterinar, aveți nevoie de atributul corespunzător. Realizarea pisica, cu mâinile legate într-o casă mobilă, la fabricarea cărora gazda a pune sufletul și dragostea de un animal de companie, un loc preferat de odihnă al animalului, accesoriu atractiv, o sursă de mândrie pentru prieteni și cunoștințe.Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video
Pentru a obține, împreună cu animalele de companie la cabana sau sa-l ia pentru o vizită la veterinar, aveți nevoie de atributul corespunzător

Cum de a alege un material pentru a transporta?

Pentru saci de transport de ani au nevoie de un material destul de dens, dar respirabil ca izolație denim (lana sau spuma) pentru moliciune, carton sau placaj la fermoar de jos. În cazul în care durata estimată a călătoriei, apoi, că pisica nu a fost plictisit pe drum și să nu vă faceți griji, este necesar să-i ofere posibilitatea de a observa mediul lor, ceea ce face sac o fereastră dintr-o pânză sau de țânțari plase transparente. Prin această deschidere aerul proaspăt va fi furnizat animalului, și, prin urmare, pot fi folosite pentru coaserea pielii, inclusiv artificiale, bolonievye, pelerina de ploaie sau țesătură cauciucată. În acest din urmă caz, pentru a se pisa în jos părților componente ale mașinii de cusut, fără probleme între picior și materialul este necesară pentru a pune hârtia. În final, este ușor de îndepărtat.

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video
Pentru saci de transport de ani au nevoie de un material destul de dens, dar respirabil ca denim

Versiunea de iarnă a casei rutier necesită o izolație suplimentară, pentru a crea un animal de companie condiții de siguranță și confort. În acest scop, poliester umplutură adecvată sau lână, pliat în 2-3 straturi. Este necesar să se prevadă orificii de aerisire pentru accesul aerului, și în prezența pereților cu ochiuri - posibilitatea de a copertei ceva pentru a reține căldura.

Oricare ar fi fost exploatație forma tesatura, este încă nu doare coaste, care sunt cusute în cusăturile laterale ale pungii. Acest cadru este realizat din tuburi de plastic elastic sau fire metalice subțiri. Și, dacă este folosit ca material de tip izolare dzhermafleksa, acesta va păstra forma produsului este excelent, și să păstreze căldura va avea proprietăți fonoizolante.

Citește și: Interpretarea viselor: ce vis pisici

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

Toată casa este în lână?

Nu este necesar să se cumpere material nou pentru a face transportul de pisica. Pentru a sculpta un detalii separat poate fi dintr-o jacheta vechi sau jachete sau pungi care a intrat în stare proastă. Va fi necesar să se cumpere numai o cârpă asieta, cu fermoar și izolare.

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

Realizarea de jos ar trebui să facă cele mai stricte: pisica se va simți mai sigur pe o bază durabilă. În acest scop, vom găsi o bucată de plastic, placaj subțire sau MDF dimensiune corespunzătoare. Carton nu durează mult timp, deoarece în cele din urmă totul va fi egal cu deformeze sub greutatea animalului, și mai devreme sau mai târziu, își pierd forma sac.transport de cusut

Cum sa faci o casa pentru pisica cu propriile sale mâini? În primul rând avem nevoie pentru a alege modelul iti place modelul, înlocuind propria dimensiune. Cel mai convenabil mod de a măsura animale de companie stând în postura Sfinxul, se adaugă 5-7 cm lungime și 8-10 cm în înălțime. Lățimea pungii trebuie să fie egală cu jumătate din lungimea sa.

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video
Realizarea de jos ar trebui să facă cele mai stricte: pisica se va simți mai sigur pe o bază durabilă

De obicei, cea mai eficientă opțiune este de a transporta un model triunghiular, se îngustează în sus, cu ferestre laterale și un fermoar la fața frontală. Va trebui să sculpteze numai 3 fel de detalii: un dreptunghi lung pentru pereți, de jos și două pereți laterali triunghiulare cu partea de sus ușor rotunjit. Pentru una dintre ele ar trebui să fie utilizate, parțial sau în totalitate, țesătura. Partea de jos este compus din 3 straturi: captuseala interioara, carcasa și Ornamentele exterioare greu.

A se vedea, de asemenea: instrucțiuni Cat nibelung anumite rase și spălare

În primul rând, ambele părți sunt cusute împreună și partea lungă bază dreptunghiulară și apoi se conectează la unul dintre pereții laterali triunghiulare complet, al doilea - în parte, la baza. De-a lungul laturilor care definesc colțul de sus a peretelui lateral cu fermoar cusute. obținându-se astfel un fel de ușă la pisica, atunci când deschideți flip-blocare.

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

Pe lângă coase mânerul, a cărui lungime depinde de preferința personală. Pentru a muta o distanță considerabilă este mai convenabil să fie mânere lungi, pentru care puteți închide geanta pe umăr, ținând cotul.

O variantă a triunghiulare care transportă un rucsac confortabil. Un avantaj al modelului de drum va fi un pasager pufos mână liberă și proprietar al distribuției sarcinii fiziologice care va aborda distanțe lungi și plimbări lungi cu animalele de companie.

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

Pentru a crea un pisoi bine hrănit condiții mai confortabile, forma produsului viitor nu poate zauzhivat la partea de sus, ceea ce face panourile laterale nu sunt triunghiulare și semicirculare la partea de sus. În acest caz, care transportă pisica va da animalului tau mai mult spațiu de manevră.

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

Există, de asemenea, opțiuni pentru saci cu o gaură pentru cap. Dar acest model este potrivit doar pentru animale liniștite, harnice ale căror proprietari sunt încrezători că pasagerii lor nu pop în timp ce se deplasează. Într-un caz extrem, puteți coase în interiorul unui scurt curea cu carabină, care se lipește de gulerul este în pisica sac, care va pentru animale de companie o garanție de securitate.

Beneficiile perenosok moale

In contrast cu celulele rigide din plastic sau metal coșuri în casă confortabilă pentru animale de companie moale, se simt mai sigur. Este întotdeauna posibil să se ascundă de ochii indiscreti, ascunde de pericol. O astfel de transport ocupă mai puțin spațiu decât o cutie de plastic dreptunghiulară. In plus, prin pereții flexibili pot fi mîngîiat, pentru a liniști un animal înspăimântat un loc necunoscut, care este de a împinge în mână poate reacționa în mod necorespunzător, zgârieturi gazdă.

A se vedea, de asemenea: Cum de a distinge o pisica tânără dintr-o pisica mica

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

Independent de cusut oferă cele mai largi posibilități pentru un zbor de imaginație atunci când decorarea. Pentru aceasta se potrivesc toate tipurile de culori originale stofă, mărgele, panglici, nasturi, panglici, si alte decoratiuni. Geanta poate fi făcută ca de obicei doamnelor accesoriu. În cazul în care un astfel de transport amanta cusute de unul singur, este posibil să se despartă cu animalele de companie, chiar și în acele locuri în care intrarea în mod normal, închis cu animale de companie.

Deci, cum să faci o casă mobilă pentru un animal de companie nu este dificil pentru cei care sunt capabili să fie controlate cu o mașină de cusut, puteți crea o întreagă colecție de design de atribute pentru diferite ocazii: un sac de lumina - pentru sezonul cald, izolare - pentru iarna, elegant - pentru o excursie pe jos în oaspeții extravagante - pentru expoziții tailed.

Realizarea pisica cu mâinile cum să facă un sac, cum să coase, descriere, video

În plus, cazul original, care transportă pentru pisica cu mâinile și cu dragoste cusute de dimensiunea sa individuală, va fi cadoul perfect pentru iubitorii acestor animale de companie aflata in deriva.