Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
În viața noastră un lucru mic putem fi 100% sigur. Oamenii trăiesc într-o lume a obiceiurilor sale, ia confortul și siguranța dumneavoastră ca ceva obișnuit. Dar, de fapt, acest lucru este în mare măsură o chestiune de noroc, noroc. De aceea, înainte de fiecare chestiune importantă, fie în căutarea de muncă, începe propria afacere, chiar și o excursie la dentist - nu doare să se roage pentru finalizarea cu succes a cazului.„Nu te depărta de mine, înger păzitor!“

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
La naștere, fiecare persoană este dat un înger să-l însoțească pe tot parcursul vieții sale. El se întâlnește sufletul după moarte, pentru a efectua la cer. Prin urmare, este logic să atragă o rugăciune către patronul său ceresc.

În orice situație dificilă, cu fiecare dificultate a vieții poate fi făcută la îngerul păzitor ca o rugăciune din cartea de rugăciuni, și în propriile sale cuvinte. Este important ca în acest moment să nu se implice în propriile lor sentimente, emoții. La urma urmei Angel vede foarte confuzie care îl accesează. Trebuie să ne întrebăm cât mai specific posibil, să articuleze gândurile.

Rugăciunea ortodoxă va aduce noroc, dar în cazul în care cererea nu este în contradicție cu cele 10 porunci creștine. De exemplu, dorința de a face rău nimănui, nu este îndeplinită.

rugăciunea Îngerul păzitor pentru noroc

„Paznicul îngerul meu sfânt al lui Dumnezeu, dat mie din cer de la Dumnezeu pentru a se conforma, te rog, te implor, de răul de orice fel a protejat, lumina și de a salva o avere, am fost trimis pe cale de a acționa pentru bine. Amin! "

Sfântul Nicolae - Asistent dezavantajat

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
Sfântul Nicolae este unul dintre sfinții mai venerat în lumea creștină. El a fost născut în jurul anului 270 în orașul Lichiei, este pe teritoriul Turciei moderne. Amintiți-vă povestea Evanghelia lui Isus și bogat tânărul (Mat. 19:21)? Salvatorul ia spus că ar trebui să ne dea toate bunurile, în scopul de a atinge perfecțiunea. Apoi tânărul a simțit trist și a plecat. O legare. Nicholas întruchipat această instrucțiune în viața ta. El a cheltuit toți banii pentru a ajuta persoanele defavorizate.

Câteva fete sărace au fost căsătoriți, cu ajutorul sfântului. Așa că au scăpat de sărăcie absolută, iar după ce tatăl lor a fost gata să trimită fiicele organismelor comerciale. Sfântul Nicolae le-a dat destui bani pentru a avea suficient pentru o zestre. El a salvat Sf acuzat pe nedrept de uciderea, a fost pescarii în timpul unei furtuni. Prin urmare, se crede că Nicolae Miracle Worker este capabil să ajute în furtuni de zi cu zi.

Patron saint călători. Mulți șoferi în mașină plasate scapularul St. Nicholas. Înainte de drum, puteți lua un moment și cere să Nicholas-saint cu o cerere de a proteja drumul de la orice probleme. Norocul înseamnă mult în drum. Înainte de a călători (cu avionul, orice altă formă de transport), mulți creștini evlavioși a ordonat rugăciuni în templu. După ce tatăl său dă sărut crucea și stropește pe cei care au călătorit cu apă sfințită.

Protejați comunicațiile. Nicolae și copii, pentru un motiv bun popular mintea transforma într-un magician bun Moș Crăciun. O vizită în orice biserică ortodoxă, puteți vedea în cazul în care imaginea sfântului, de obicei, în veșmintele episcopului, cu Evanghelia în mâna stângă și mâna dreaptă ridicată în binecuvântare. Ai nevoie pentru a pune o lumânare la icoane, rugați-vă pentru nevoia ta cu credință fermă.

Rugăciunea de comunicare noroc. Nikolayu Chudotvortsu

„Oh, Preasfânta Nicolae, ugodniche preizryadny Doamne, cald Mijlocitorul nostru, și peste tot în durere pomoschniche repede! Pomozov mi un păcătos și plictisitoare în acest acest lucru și Viața, cerșind Dumnezeu darovati remisia mi toate păcatele mele, Elika păcătuit din tinerețea mea, în toată viața mea, faptă, cuvânt, gând, și toate simțurile mele și în cele din urmă sufletul meu Pomozov mi mizerabil, Rugați-vă la Domnul, Dumnezeul întregii creații Sodetelya, poate livra aer pe mine chin și chinul veșnic: da slăvească întotdeauna pe Tatăl și al Fiului și al Sfântului Duh, și mijlocirea plin de îndurare, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. "

Sf. Gheorghe - un războinic curajos

Foarte stimat în România Saint Gheorghii Pobedonosets (Georgiy Lidsky) a fost din Palestina, m-am născut la sfârșitul III. Cariera sa militară strălucită la curtea împăratului Dioclețian sa încheiat în arest după ce el însuși a declarat deschis un creștin. De-a lungul săptămânii, fostul căpitan al cea mai grea tortură au fost variate, dar în fiecare dimineață, el a apărut în fața torționarului vindecat.

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
Aceasta este puterea credinței, care ar trebui să fie un model pentru fiecare creștin. Este mulțumită minunile ei pot apărea în viața oricărei persoane. După martirajul (saint decapitat pe bloc) legarea. George a făcut multe fapte bune. El a salvat de la moarte sigură de prințesă, care a dat la mila dragon. Este în formă de războinic ucigând balaurul ecvestră a reprezentat omul sfânt curajos.

În unele cazuri, creștinii se îndreaptă către Mare Mucenic Gheorghe?

Rugăciunea de Georgiyu Pobedonostsu cu privire la rezultatul pozitiv al cazului

„Pe vsehvalny, sfânt și velikomucheniche făcător de minuni Gheorghi!
Uită-te în jos peste noi în curând ajutorul tău și roagă-te Chelovekolyubtsa Dumnezeu
Să nu ne condamne pe păcătoși pentru fărădelegile noastre, dar acest lucru se va face cu noi după mare mila Ta lui.

Nu disprețuiți Ours rugăciune, ci să ne cerem lui Hristos Dumnezeul nostru, o viață liniștită și plăcută lui Dumnezeu, starea de sănătate a minții și a corpului, fertilitatea terenurilor, și în toate abundență, și să nu răul rândul său, binele ne dăruită te la Vseschedrago Dumnezeu, dar slava sfinților numele și lauda lui krepkago mijlocirea ta, așa că va da țara noastră și atotiubitoare gazdă a adversarilor pe stăpânirea și da nepremenyaemym consolida pacea și binecuvântarea.

Destul de bine, da, vom proteja sfinții lui miliția poate livra noi la sfârșitul vieții noastre din această lume, de capcanele celui rău și calvarul său aer grav, iar tronul predstati necondamnat Domnului Slavei.

Am auzit strastoterpche Hristov Georgiev, și rugați-vă pentru noi în mod constant Triipostasnago Domn al lui Dumnezeu, ci de harul Său și dragostea pentru omenire, același ajutor tău și mijlocirea obryaschem mila, cu îngerii și arhanghelii și toți sfinții de pe mâna dreaptă pe bună dreptate judecătorul de drum, și Togo scoate glorifice cu Tatăl și Duhul Sfânt spirit, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. "Psalms noroc

Mulți credincioși aduc chiar lumânări biserică acasă, să le aprindă în fața icoanelor în rugăciune. Aceste ritualuri prin ele însele nu sunt substitute pentru tratament de rugăciune, dar contribuie la starea de spirit buna. Dar ce fel de psalmi, rugăciuni contribuie la succesul în afaceri și la locul de muncă?

  • 26, 37, 90 - proprietarul comercial va contribui la atragerea de afaceri de succes.
  • 3, 39, 10, 76 - va ajuta să se stabilească o relație complexă cu colegii, pentru a soluționa problemele cu autoritățile.
  • 51, 62, 73 - pentru a ajuta șomerii să găsească rapid un loc bun.
  • 52, 27 - în cazul în care doriți să câștige o mulțime de bani pentru bugetul familiei.

Rugăciunile Domnului pe noroc

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
Cinstirii sfintilor - a stabilit tradiție, dar nu uitați să vă rugați, și Domnul. Există rugăciuni speciale pentru Dumnezeu Tatăl, Isus Hristos. Cu o scurtă rugăciune către Duhul Sfânt creștini devotați începe ziua. Acesta solicită ajutor de la mai presus de toate, ceea ce face o persoană. Putem spune că această rugăciune aduce succes în orice afacere. Desigur, cu condiția ca întreprinderea - bun, constructiv, care nu face rău nimănui. În caz contrar, în protecția lui Dumnezeu nu ar trebui să conteze.

Rugăciunile poate oferi nu numai templu, dar, de asemenea, la domiciliu. Acest lucru se face de obicei după trezire și înainte de a merge la culcare. O persoană a cărei minte este în stare latentă în timpul somnului, se simte nesigur. Deci, el cere lui Dumnezeu cum să se trezească plin de energie pentru cazuri noi. Chiar și în acest caz, ca și restul, oamenii au nevoie de sprijinul Tatălui ceresc.

Înainte de rugăciunea, este necesar să se așeze în tăcere, calma mintea, emoțiile, să încerce să formuleze cererea. Trebuie amintit că Domnul vede nevoia umană, dar niciodată să-și impună voința. El așteaptă tratamentul individului. Trebuie să fim conștienți de propriile greșeli, dar nu vă descurajați, ci să se bazeze pe bunătatea lui Dumnezeu Tatăl.

Rugăciunea către Dumnezeu în noroc

„Îi cer lui Dumnezeu să dea mare ajutor ceresc. Pentru un om nu există nici un loc în lume, fără puterea Domnului. Bol de apă suferință agonizantă va aduce la lumină fața cerului, și va trebui să ceară celor trei forțe ale Domnului să-mi dea noroc, și să dea lumină pe cărarea mea. Atinge viața mea, Doamne, și mâna lui World trage o linie de la mine să-l. Dă-mi puterea de a trăi până la sfârșitul zilelor mele în mintea și corpul o stare naturală, și tragedii nu lăsa să știi mormântul meu. Prin credință, voi apropia de voi pentru a reliefului, și mulțumită ție meu nici o limită. Amin. "

mama Matrona

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
Norocul pare să ne o parte esențială a oricărei afaceri, mai ales unul care depinde de efortul uman nu este tot. De exemplu, femeile de multe ori visul de a ramane insarcinata, dar nu pot. Mulți au fost în stare să facă, pentru a da naștere unui copil mult așteptat prin convertirea la Oxbow sfânt Matrona de la Moscova.

Deși ea nu a trăit atât de mult timp în urmă, viața Matroana (așa cum este poreclit cu afecțiune oamenii) este învăluită în legende. Fiind lipsiți de vedere fizic de la naștere, mama a avut darul spiritual. Ea a prezis că, după moartea ei va veni o mulțime de oameni care solicită ajutor, iar ea a promis ca toată lumea să audă.

Consultați comunicațiile. Matroana, atunci când aveți nevoie de ajutor în găsirea unui loc de muncă, în cazul în care depășirea de o boală gravă - pentru orice nevoie, în cazul în care aveți nevoie de mijlocirea unei puteri mai mari. Acesta a fost poporul său folosit pentru a apela „noroc.“ Astăzi, o mulțime de dovezi că aceste rugăciuni au o putere extraordinara.

„Staritsa matroană, dreptatea sfinților lui Dumnezeu ne molie! Slujitor al lui Dumnezeu (numele tău) binecuvântarea sfântă rugăciunile voastre de ajutor pentru a obține o creștere spirituală, dar de salvare! Pentru a prospera în Dumnezeul meu, și sufletul lumești nu deșeuri. Da slujitor împrejmuirea lui Dumnezeu (numele tău) de ispitele răului și toate. Amin! "

Părintele Serghie

Unii sfinți sunt atât de obișnuiți în mintea populară că majoritatea le consideră indigene în România. În ceea ce privește Sf. Serghie, acesta este cazul în realitate. Orice rezident al Moscovei și din împrejurimi se poate ajunge cu ușurință la Lavra Sfintei Treimi a Sfântului Serghie, să se simtă atmosfera, în care a lucrat sfânt apăra rugăciune. Acestea sunt servite în mod constant în apropierea racla cu moaștele, astfel încât toată lumea să se roage. Cei care locuiesc departe, de asemenea, se poate apela la ajutorul reverendului.

Ca un copil, călugărul este foarte slab studiată, nu ca un exemplu pentru frații săi. Dar odată ce el era pios om bătrân, căruia ia cerut să se roage lui Dumnezeu. După acest incident, băiatul Bartolomeu (așa-numitul reverendului înainte de adoptarea monahismului) a început să învețe cu succes. isprăvile ascetice ale tânărului a început în copilărie, cu respectarea stricta postește, petrece mult timp în rugăciune.

Rev. asistă în studiu, puteți să-l cere ajutor cu o zi înainte de examen dificil. În cazul în care dificultățile de copii de școală cu dezvoltarea materialului, trebuie de asemenea sa se roage Sf. Serghie. Cu toate acestea, nu uitați că trebuie să se aplice de putere, încearcă să nu pună orice speranță pentru un miracol. un ajutor leneș nu va!

Despre Reverendul și purtător de Dumnezeu Tatăl, Serghei nostru!

Uită-te la noi plin de îndurare, și sa angajat pe pământ ridicat la o înălțime de cer. Consolidarea lașității noastre, și să ne întărească în credința noastră, dar cu siguranță încredere poluchiti tot binele de la Domnul, plin de har al lui Dumnezeu de rugăciunile voastre.

Pentru a cere mijlocirea darul să înțeleagă știința și toți ne sposshestvuyuschimi (cu ajutorul rugăciunilor tale) rugăciunile binevoiască Ziua Judecății SISU parte a eliberării, gume partasi aceeași țară să fie singur, și vocea vei binecuvântații Domnului Isus să fie auzit: „Veniți binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți pregătit pentru tine Împărăția de la întemeierea lumii. " Amin.

Sfântul Spiridon Trimifuntsky

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
Sfânt celebru pentru faptul că, chiar și după moartea merge pe pământ, ajutând oamenii. Acest lucru este confirmat de pantofi, care acum și apoi sunt uzate. Moaștele sfântului îngropat în Grecia, pe insula Corfu. Aceasta insula nu a fost niciodată cucerită de turci, prin mijlocirea Sf. Spiridon, care a apărut în timpul luptei cu gazdele angelice. Inamicul a fost zdrobit.

Noroc în dragoste?

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
Multe fete tinere există o întrebare - cum de a alege un partener de viață? Astăzi, oamenii pot fi foarte asemanator cu acesta, dar apoi dintr-o dată se dovedește că este nesigur, a dezvăluit grav defect de caracter? Fără rugăciuni această întrebare este foarte greu de rezolvat, deoarece divorțul credincioșilor este interzisă. Rugați-vă despre o căsătorie de succes de comunicare poate fi. Catherine.

Foarte sacru nu a fost niciodată căsătorit, deși ademenite cei mai bogați oameni tineri din Alexandria, unde trăia un tânăr Catherine. Ea a vrut să se întâlnească pe cineva special, datorită mamei sale găsit pe Hristos. El singur, ea a decis să dedice viața lui prin refuzul de oferta împăratului însuși. Nici înțelepți păgâne argument, nici amenințările ar putea zdruncine credința ei. Ea a pus capul pe butuc, iar corpul ei sa mutat îngerii la Muntele Sinai.

Dar nu toate Dumnezeu cere juraminte religioase demne de familia creștină va avea multe binecuvântări. Numai alegerea unui soț nu ar trebui să se grăbească. Dacă o persoană iubește cu adevărat, ea va da timp pentru reflecție. Acesta ar trebui să se consulte cu tatăl precum și comunicarea roagă-te tare. Catherine. Răspunsul va fi primit, nu neapărat un mod vizibil și cunoștințe care vor fi în inimă.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, salvați!

Rugăciuni pentru noroc și un rezultat de succes a cazului, o rugăciune puternică pe noroc
Poate că nicăieri mai venerat Maica lui Dumnezeu, atât în ​​România. Oricine poate aduce în condiții de siguranță și să se teamă în picioare toate nevoile tale. Se crede că, în timpul serviciului, acesta poate intra în templu, pentru a vedea modul în care oamenii se roagă. Dar Maica Domnului auzi pe cineva care a apelat la ei cu o inimă zdrobită.

Pentru orice rugăciune este important să urmați regulile generale:

  • Înainte de a cere ceva pentru mine, este necesar să se citească „Tatăl nostru“, dacă nu aveți timp să citiți regula de rugăciune complet.
  • În fiecare zi încerc să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce este: un acoperiș deasupra capului, familia iubita, copii, locul de muncă, o bucată de pâine. Amintiți-vă, o mulțime de oameni din lume sunt lipsiți de ea!
  • Fiind pe val de succes, de asemenea, nu uita de recunoștință - să continue să se roage de zi cu zi și să dea mulțumiri pentru ajutor. Ajuta pe cei care sunt mai puțin norocoși. Nu numai că puteți dona bani la templu. Cumpara produse pentru vecin în vârstă singuratic, să ia jucării inutile în casa de copii, ajuta un prieten găsi un loc de muncă, sprijin reciproc, cu un cuvânt fel. Toate acestea este demn de un comportament creștin, care este foarte plăcută lui Dumnezeu. Nu uita semenul și Dumnezeu nu te-am uitat!

rugăciune puternic pentru a avea succes

„Doamne Atotputernice nostru! Glorifica numele tău în toate vârstele, oamenii nu au știut eșecul în memoriile lor. Domnul nostru Atotputernic, dă-mi putere pentru a depăși adversitate și probleme serioase. Ia furtuna de la casa mea, din sufletul meu și trupul meu. Ascultă cererile robului Tău (numele), așa că nu le lăsați fără răspuns. În slava Domnului, Amin. "

Rugăciunea pentru noroc și noroc în treburile