Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
Pentru fiecare metodă de pescuit necesită unelte speciale. In acest tutorial, vom examina toate tijele de pescuit pentru pescuitul oase - pentru pescuit float, alimentator și filare. Spune-i ce pot fi omise nuanțele atunci când aleg să plătească și ce. Să mergem!Alegerea metodei de pescuit

pescuit filare

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
Acest tip de pescuit este foarte distractiv și oferă o captură bună. Principalul lucru pe care trebuie să învețe cum să gestioneze o filare în mod corespunzător. Pentru a îmbunătăți abilitățile lasă mult timp. Poate că un sezon de pescuit vă petrece de învățare tehnici și tactici de lucru cu filare, dar toate eforturile tale se vor întoarce însutit. Și de pescuit, de exemplu, biban pe momeală de siliciu nu va mai părea un basm.

În primul rând, să acorde o atenție la puterea de turnare (folosesc 1/3 din puterea lor eroic) și distanța (forța și unghiul de ejecție variabile). Există o mulțime de exerciții care vă vor ajuta să dezvolte aceste abilități și să se bucure de rezultate. Explorați secțiunea dedicată filare.

Luffing undiță float

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
De ce atât de mulți entuziaști de pescuit opta tija volantului. Răspunsul este simplu - aceasta este abordarea universală și este potrivit pentru aproape orice condiții de pescuit. În ea nu există detalii inutile, care ar putea hărțuiesc pescar. Scule și tijă dispozitiv centrifugal este foarte simplu.

Tehnica de turnare este elementar și nu necesită participarea bobinei, bobina în această tijă de pescuit nu este deloc.

Un număr de avantaje tijă volantului:

 • preț accesibil;
 • simplitatea dispozitivului, ușor de înțeles chiar și pentru începători;
 • tehnici de pescuit simple;
 • o mare probabilitate de captura în orice corp de apă, ciugulească poate atât de pește alb și predator;

Cu aceste caracteristici, această tijă a câștigat mulți fani printre iubitorii de pescuit.

Gamele de pescuit

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
Această metodă de pescuit poate speria pescari novice, din cauza unor nuanțe. Să vedem ce este. Gamele de pescuit - o versiune modernă a uneltelor de fund. Diferența principală din alimentatorul prototip - prezența tijei cu un vârf sensibil, care este proiectat pentru a semnala începutul unei mușcături.

Placajul este de asemenea echipat cu un jgheab, care atrage pestele momeala. Arunca alimentatorul poate fi de până la 100-120 de metri de mal printr-un dispozitiv tije feeder puternice și role.

Și este o modalitate foarte bună de a prinde profund pește timid. Plus Gamele de pescuit este faptul că pescarul poate sta într-o locație convenabilă și bucurați-vă de natură și să se relaxeze. Acest lucru se datorează jgheabul - nu este nevoie pentru a naviga prin iaz în căutarea de pește, trebuie doar să vă amintiți să trimită alimente regulate la locul de pescuit. Odată ce ați înțeles complexitatea de hrănire și tipuri de tije de pescuit, alimentator de pescuit va fi pentru tine un sport dinamic și plin de surprize în aer liber.

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
Cum de a alege polizor tambur inertialess - criterii de evaluare cele mai importante dintre convectoare pentru filare, alimentator și float de pescuit.

Cum de a alege un telescopice spinning care le-am considerat în acest articol.

corespunzătoare a liniei de pescuit - alege o dată pentru totdeauna, pentru fiecare dintre metodele de pescuit.

Selectarea undițe pentru pescuit

Principalele caracteristici pentru care trebuie să acorde o atenție atunci când cumpără o tijă, sunt ei:

spinning

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
În primul rând, stabilește termenii și tehnicile de pescuit. Test (putere) și lungimea tijei depind în mod direct pe ele. test de filare indica faptul superioare și inferioare de momeli limita în grame, adică prezintă o tijă de putere.

Există 4 clase principale:Cei care nu se potrivesc aceste opțiuni pot cumpăra o tijă de pescuit cu o valoare intermediară, de exemplu, moderat. Din fericire, alegerea în magazine specializate uriașe.

Lungimea de filare pe care o alegeți, în funcție de particularitățile de locuri de pescuit. Dacă terenul pe care este coastă cresc prea mult, sau ai de gând să pescuiască dintr-o barca, lungimea de 1,8-2,1 este ideală și foarte confortabil. Pentru pescuit pe rezervoare mari și cu cererea de lungă mulaje de filare necesare de la 2,7 m până la 3 m.

Puterea de filare de îndoire atunci când agățat sarcina determină tija de operare. Povestea este de trei feluri:

Alegerea sistemului depinde de tehnicile de pescuit:

 • Pentru jig este mai bine să ia rapid sau ultra-rapid. Bend în același timp, va apex numai, care dă o sensibilitate momeală foarte bun, atingându-l și atinge peștele în partea de jos.
 • Spasmul - același lucru, dar atunci când pescuitul este deja la suprafață sau în coloana de apă. Sensibilitatea este foarte important aici.
 • Trolling implică cabluri mai moale - puteți lua un sistem de mediu. Dar lent nu se potrivește cu nici una dintre metodele de pescuit de filare.
 • poate fi utilizat pentru prinderea ultralaytovoy atât tija rapid și mijlocii pentru a construi - depinde de alegerea momelilor.

Material. Alegeți tije din fibră de carbon carbon. Da, ei nu pot fi pe iaz în furtună, și, în general, ca ceva să le contacteze în astfel de vreme rea, dar au greutatea ideală și puterea, care sunt importante pentru filare de pescuit. Toate spinner avansate realizate din acest material special.

Top model de filare

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare

Favorit Balance BLC-602SUL

Maximus Workhorse 24M. tija de acțiune rapidă pentru convulsii. Filarea este realizat din grafit, cu un mâner plută de lumină și un scaun tambur clasic. Raportul optim de preț acceptabil și caracteristici de înaltă calitate. Test: 10-30 g Pret:

Salmo Diamond Spin Jig. Spinning pentru Jig și jig grele, cu un finisaj magnific și aspectul impecabil. Această tijă poartă o formă de sarcină uniformă și are o acțiune rapidă. Datorită flexibilității sale, este potrivit pentru pescuitul în orice zonă. tija tambur Touch oferă o sensibilitate ridicată. Testul 10-45 Prețul: 1400 ruble.

Favorit Balance BLC-602SUL. Foarte robust și de pescuit de înaltă calitate, pentru a aborda prinderea ultralaytovoy. Test de 1-5, prețul de 2200 de ruble.

Tija de pene de zbor pentru pescuit float

Casting distanta poate fi scurt și mediu.

De-a lungul lungimii tijei sunt:

Lungime tija universală, cu aproape toate condițiile de pescuit, 6-7 metri. Atunci când astfel de indicatori tija este încă destul de ușor, dar, de asemenea, vă permite să vă pune foarte mult timp o simpla miscare a mâinii.

tijă operație Centrifugal este determinată prin mișcări de vibrație în plan vertical. Există trei tipuri:

Pentru începători, cel mai bine ar fi opțiunea de mijloc. Testați tija de centrifugă poate spune vânzătorului de la magazin, dar este considerat a fi cel mai confortabil tije din clasa de mijloc, calculate la greutatea echipamentului de la 3 până la 15 grame. Materialul de carbon din nou la tija a fost ultraușoare.

Primare Top tije

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare

Black Hole Galaxy

Black Hole Galaxy. Tije din grafit de înaltă calitate. Conceput pentru a prinde 2-3 lira pește pașnic. rigiditate optimă a tijei asigură tăierea rapidă. Prețul: un pic mai mult de 2500 de ruble.

Shimano Technium BX TE 2-600. Acest model combină un preț rezonabil și de înaltă calitate. tije goale din puternic, rezistent la zgârieturi high-carbon. Conceput pentru începători de pescuit flotoarele cu lumină și linia de pescuit subțire. Manipulați această tijă este ușor și convenabil. Preț: 6000 ruble.

tijă alimentator

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
Pe site-ul nostru are deja un alimentator de mare tijă de ghidare de selecție, asigurați-vă că pentru a citi.

tije de testare sau de greutate maximă aruncare de marfă:

 • lumina (30 grame);
 • secundară de lumină (60 grame);
 • medie (80 grame);
 • moderată (100 grame);
 • grele (120 grame);
 • foarte dure (peste 120 de grame);

tije ușoare sunt prinse în apă stagnantă la o scurtă distanță de țărm. Un aplicat foarte grele în curenți puternici și foarte îndepărtate aruncă pe rezervoare mari și râuri. Dacă aveți de gând să combine ambele versiuni de pescuit - cumpara o baghetă de clasă grea universală cu sfaturi de unică folosință, care vor fi stabilite pe sarcini mai ușoare și de încărcare-jgheab.

Lungimea tijei depinde de distanța turnării. O alegere clasic de 3.6 - 3.9 metri. Deși recordul necesare tije de 100-120 m la 4,2-4,5 metri lungime.

Material. La fabricarea trei materiale de bază pentru fabricarea tijelor feeder.

 • Produsele fabricate din fibra de carbon au două dezavantaje - costul ridicat și fragilitate a tijei de pescuit.
 • Compozitul (amestec de sticlă și unghi) mult mai puternic, dar greutatea este tije grele.
 • Tije din fibra de sticla va aduce bucurie proprietarului, în condițiile extreme de pescuit.
 • tija de alimentare cu fibre de carbon recomandat.

Cele mai bune tije feeder

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare

Mikado Ultraviolet Heavy Feeder

Mikado Ultraviolet Heavy Feeder. Această tijă robust și flexibil realizat din carbon cu modul ridicat. Datorită ordinii excelente și minim posibil pescuit devierii la rezervoare cu curenți de mijloc și puternic. Posibilitatea de instalare a alimentatoare medii si grele. Unul dintre lider de neegalat printre opțiuni de buget. Prețul: un pic mai mult de 3000 de ruble.

Shimano Nexave AX Feeder MFDR. Made in conformitate cu cele mai recente tehnologii, materialul de bază armat cu inserții din fibră de carbon tije. Ea are o formă cu un diametru mai subțire și mai ușor decât predecesorii săi. Monofilament protejat împotriva frecării inele bandwidths speciale. Această tijă - cel mai bun vânzător al producătorului bine dovedit - va dura mult timp și va multumi o captura mare. Preț: 5.000 ruble.

Mikado SENSUAL Feeder 360. Această tijă a funcționat bine atunci când pescuitul în lacuri și râuri mici. Alimentatorul este bine echilibrat, este ușor și greu de nivelul mediu al testului. Inclus este un carbon și capete de fibră de sticlă. mâner plută alungita un tambur ergonomic simplifica turnare horizontal. Preț: 4.000 de ruble.

Braconierii de captură 318 kg de pește nu au fost pedepsiți

Selectarea undițe pentru pescuit pentru incepatori - float tija, alimentator, filare
grup de pescari în timpul interogatoriilor dezvăluit numele unei momeală secrete.