Shitov Vladimir Kuzmich

- Tu, Fishnet, cum ar fi spițele în locomotiva mea nu va fi capabil de a transforma. Am poliția arată, unde și de la care am luat grenade. Ăia vor spune polițiștilor, care au luat și pe a cărui ordine de grenade. Am ieșit din mașină nu a ieșit.


- Aș ști că ești un prost, nu pentru nimic nu s-ar comunica cu tine, - a remarcat disprețuitor net.
La începutul insultele reciproce au blurts vânt lupescul și Boris mai mult din secretele lor, decât le-ar dori.
Numai Vânt Wolf și Boris au timp pentru a lega mâinile infractorilor, au văzut o mașină de poliție cu lumini intermitente, se deplasează în direcția lor. Ei l-au oprit.
- Ai sosit despre sabotaj? - Wind Wolf a cerut grupul mai în vârstă, căpitanul poliției atunci când mașina este oprită.
- Da! Numai că nu știm ce fel de sabotaj în cauză.
- capcană grenadă de mână agățat pe ușa apartamentului meu, care e ticălos, - Arata pe mana plosnita, a declarat Wolf Vânt - am neutralizat. Apoi am arestat vecinul lor cu mașina. - El a dat căpitanul o grenadă, un pistol și lese. - Dacă poți, în timp ce ești aici pentru a face față cu bandiți, lăsați driver-ul se va deplasa cu mine înapoi acasă la prietenul meu. El e pe clanță din aceeași stânga carenaj.
- și pe dreapta, fără surprize explozive de specialitate? - L-am întrebat pe căpitan.
- Azi am un neutralizat, iar al doilea de la mine nu merge nicăieri. Toată viața mea de adult fac doar asta și că surprizele au luptat, împușcat pune și diferite.


Un căpitan de poliție gândit. El era conștient că trebuie să sune de la unitatea militară de geniști pentru neutralizarea unui dispozitiv exploziv, dar nu a existat nici o garanție că nu va funcționa înainte de sosirea lor.
„Dacă o persoană este în măsură să dezamorseze o bombă cu succes, atunci de ce nu poate dezamorsa o altă astfel de bombă? Cu cât el ia inițiativa, „- el a crezut căpitanul. Referindu-se la cele două operativi, el a ordonat:
- Tu pazi aici până când aceste prieteni și noi de expert criminalist și asistent pentru a merge pentru a repara al doilea episod nostru de sabotaj.
Înainte de Wolf Vântul a început să neutralizeze un dispozitiv exploziv pe mânerul ușii Ciumei plat, un expert criminalist fotografiat obiect de interes pentru el de mai multe ori.
Operația pentru neutralizarea unui dispozitiv exploziv a luat mai puțin de două minute. Trofeul lui Wolf Vântul a dat căpitanul, spunând:
- Scuză-mă pentru a li se permite să dea sfaturi. inspecta cu atenție mașina reținut. Ar trebui să fie de sârmă nicrom; de la ea, de obicei, face lese dispozitive explozive. Poate altceva este mai interesant pentru tine găsi.
- Am făcut doar că - a asigurat căpitanul său, care se încheie o examinare scurtă a scenei.
Apelul în apartament, plaga nu este foarte rapid, dar încă răspuns. El a deschis ușa și a văzut Wolf vânt, el l-au salutat și a spus:
- Cred că suntem de acord, ieri, nu azi, atât de devreme în întâlni.
Vântul Wolf a spus prietenului său de ce l-au deranjat. Atingerea, probabil, regretând că nu suficient de somn, Ciuma a remarcat:
- Așa să fie, nu voi fi jignit la tine, ce ești atât de devreme, am fost trezit.
calm și seninătate Sa și un simț al umorului surprins ofițeri de poliție, fapt care ia determinat un zâmbet pe fețele lor.

Capitolul 18
sfat prietenesc

Capitolul 19
Spite abduction

Capitolul 20
Discuție drept