Tatuaj urs, rânjet semnificație urs tatuaj 22 fotografie

Locurile de urs desen tatuaj și labele

Piept, umăr lama, șold

Ursul poate transporta un număr de valori diferite. Pe tatuaj poate fi descrisă să poarte un bun și ascultător, și poate fi un puternic și feroce. Aceasta este, pe de o parte, aceasta va însemna pace sufletească, dar pe de altă agresiune și puterea.Valoarea principală a unui tatuaj urs

  • Învierea, viață nouă
  • Putere și rezistență
  • Fertilitatea și maternitate (urs)
  • Curaj și putere
  • Caritate și Pace
  • Încredere și curaj
  • inițiere
  • Comunicarea cu animale sălbatice
  • Ursul și poartă labă - un simbol al puterii și puterea.
Tatuaj urs, rânjet semnificație urs tatuaj 22 fotografie

Indienii din America de Nord urs este un simbol al libertății și rituale ceremonii, simbolul energiei din lume. În general, pentru indienii respecta urșii, este că, chiar dacă se uita mari și feroce, dar în interior, de fapt, ele sunt liniștite și un fel.

In cultura japoneza, ursi tatuaj reprezintă înțelepciunea. caritate, putere și răbdare.Tatuaj urs, rânjet semnificație urs tatuaj 22 fotografie

Pentru celți, ursul este un simbol al puterii lunii. Luna - un personaj feminin, astfel încât să poarte cu concepte conexe, cum ar fi naștere, maternitatea. Celții evaluate și urși. Venerate razboinici Celtic a folosit imaginea ca logo-ul.

Chinezii poartă o energie personificat Yang - care este, masculin, putere, puterea, dominația și masculinitatea. legenda chineza spune ca daca o femeie in timpul sarcinii se gândește la ursul, atunci ea ar avea un băiat.

În cultura chineză, ursul - un simbol al maternității. Este ușor să ne amintim cât de greu și să poarte cu fidelitate grija de puii lor, o fac singur.

Tatuaj urs, rânjet semnificație urs tatuaj 22 fotografie

În mitologia greco-romană este zeița vânătorii urs Diana / Artemis.

Ursul este în hibernare în timpul iernii. Se crede că în acest timp el a câștigat înțelepciune. In primavara, ursul simbolizează forțele de trezire.

Tehnica și stilul de desen

Ca regulă generală, să poarte tatuaj făcut în stilul realismului. tattoo artist ar trebui să fie capabil să se ocupe de bine cu umbre pentru a transmite o imagine realistă posibilă.

De asemenea, poartă un tatuaj făcut în celtice și stil scite.

Schițe de urs tatuaje și rânjet

fotografii tatuaj