Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

Instrucțiuni pas cu pas pentru umplere

1. Înainte de lucrările de bază trebuie să se facă de numărare porțiune pentru a îndepărta stratul superior al solului și sapata șanț. Dug pământul nu ar trebui să cadă în partea de jos, deoarece densitatea sa este mai puțin matted. Cu cât mai repede ați terminat, mai puțin apa va cădea în șanț, astfel încât cumpăra materiale în avans.2. Partea inferioară a șanțului este compactat și plasat într-un geotextil. Apoi a turnat pat de nisip de 10-30 cm, pe motive slabe, este amestecat cu piatră spartă și compactată complet de echipamente speciale sau lopeți. Pentru a facilita lucrările necesare pentru pre-umezi nisip cu apa, daca se toarnă lichidul în șanț, excesul de umiditate se va deteriora viitorul fundației.

3. cofraje din lemn ajustat la 5-7 cm deasupra bazei. Înainte de a completa ea pune o folie de plastic groasă pentru lichid din beton nu este scurgeri în pământ și fixat.

Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

4. solurile problematice sau în construcție trebuie să fie umplute cu beton grele de preparare (grosimea stratului amestec de 10 cm marca M50-M100). După o așteptare de 3-5 zile, în funcție de temperatura pentru a continua.

5. furnizarea de comunicații și drenaj. loc mai bun pentru a izola casetele de conectare, astfel încât să nu le deterioreze în activitatea viitoare.

6. Partea inferioară a hidro și izolare termică.

7. O structură de armare conform schemei. Armătura trebuie să fie instalate pentru fundație de bandă melkozaglublennogo, deoarece este peste nivelul de îngheț, și, prin urmare, este supus îngheț heave la sol.

8. Este necesar să se toarnă soluția în 20 cm straturi si provibrirovat pentru a crește densitatea. Conform lucrărilor de tehnologie ar trebui să se facă în termen de 5-6 ore, sau design-stratificat.

9. Betonul este câștigă putere de 28 de zile, în prima săptămână a suprafeței în mod constant umezit, deoarece cimentul își pierde capacitatea de adeziv, în cazul în care apa nu este de ajuns. După Lucrări de betonare pentru a trece mai departe în 6-7 zile. Înainte de aceasta, aveți nevoie pentru a face hidroizolarea zidurilor.

Perfecționările instrucțiunile pentru o varietate de construcție

În ciuda tehnologiei de ansamblu, proiectarea și dispunerea amploarea fundației depinde de sarcina pe ea, și tipul de sol. Secțiunea „baie“ prevede reguli generale pentru clădiri nu mai mult de 37 m2 de materiale ușoare.

Dacă este necesar, banda de izolare bază fundație îngropată se înlocuiește cu până la 1 metru, costul terasamentelor și concrete de mai jos, dar va trebui să compenseze materiale izolante. Selecția se bazează pe calcule precise.

Este important să se efectueze betonarea fundație benzi într-o singură zi, astfel că cel mai bine este de a comanda o soluție gata, în cazul în care o cantitate mare, dar nu-l amesteca singur. Mark nu ar trebui să fie mai mică decât M200 pentru lemn cadru casa-o poveste sau pe sol normal și cel mai puțin M300 clădiri cu două etaje din cărămidă și beton la.

Pentru a distribui uniform betonul pe cofraj, selectați cel mai înalt grad plasticitatea (P-3, P-4) și, în orice caz, nu se diluează amestecul cu apă, excesul de umiditate scade densitatea structurii. Se determină în avans câteva puncte pentru descărcarea de beton pentru a distribui uniform pe cofraj.

Dacă doriți o casă cu un subsol, este mai bine să se leagă de formare cu bandă de armare de beton comune și de a face o bună etanșare. In interiorul zidurilor se recomandă tencuiala. Odată cu construcția de fundație benzi cu mâinile sale ar trebui să citească cu privire la măsurile de protecție împotriva radonului. Oamenii care locuiesc în zona de mare de radiatii timp de 10-20 de ani, creste incidenta cancerului pulmonar cu 10-16%.Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

clădiri mici, sunt puse, de obicei pe o fundație melkozaglublenny centura. Design-ul său vă permite să salvați pe beton, și c folosind activități de izolare și drenaj îngheț heave și scăderea nivelului apei freatice. Totul doar suficient de nisip pernă. Dar să-l consolideze în continuare necesară, în caz contrar se va sparge repede. În baie este întotdeauna umed și cald, deoarece este necesar să se izoleze substratul de umezeală, deși alte plante mici, nu este necesară. Lățimea bazelor de bandă - 25-65 cm, în funcție de sol și greutatea structurii, adancime - 50 cm.

Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

Într-adevăr de lucru mod legitim de a salva.
Acest lucru este nevoie să știe toată lumea!

Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

Este convenabil pentru a prepara amestecul tine, deoarece o cantitate mică de beton necesară. Presiunea asupra structurii este de obicei minimă, dar gardul trebuie să reziste la vânt, astfel încât să fie sigur să respecte următoarele reguli:

  • adâncimea șanțului - 50 cm;
  • Lățimea șanțului - 20 cm mai mult decât fundație;
  • Lățimea minimă de bază - 15 cm;
  • Diametru armare longitudinala - 8 mm, lateral - 6;
  • grad de beton - M200.

Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

Recomandări și erorile de bază

În ciuda tuturor instrucțiunilor, bazele sunt rupte din cauza neglijenței sau necunoașterii regulilor și salvarea pe materiale. Pe Forumul de constructii va va sfatui si va picta tehnologie incremental. Cu cunoștințele necesare, puteți face o fundație benzi pe cont propriu, dar nu încalcă regulile, ele se bazează pe estimări și experiența. Să vedem ce rezultate comune greșeli și cum să le evite.

1. Ignorarea solului.

2. Absența pernei de nisip și pietriș.

Această opțiune este disponibilă numai pe teren stâncos. Dacă umple banda de bază direct pe argilos sau argilă pământ cu un nivel ridicat de apă subterană, betonul nu rezista la expunerea constantă la apă. În plus, nivelul ideal sol mai greu decât nisip, astfel încât perna ofera un drenaj minim și suprafață netedă.

Tehnologia fundație Strip cu mâinile sale turn-based, ghidul de fotografie

3. cofrare slabă sau necorespunzătoare.

O greșeală comună a celor care au decis să construiască o fundație benzi cu propriile sale mâini. În procesul de betonare cofraje extinde sau rupe în jos, este mai bine pentru a economisi bani și nervi în amestec și să-l construiască în mod corect. Înainte desenul de turnare, verifica durabilitatea sa. Nu permite mai mult de 2 goluri mm între plăcile și a instala o copie de rezervă de încredere.

Eliminați cofrajelor greșită dificilă și va rămâne umflături pe beton, care va trebui să fie amorsate. Amestecul de lipire, este necesar să se facă pe suprafața interioară a carcasei cât mai lină posibil. Pentru acest lapte de var capac copac, o soluție sau un film hidrofob specială. Construcție fixate cu șuruburi.

4. Lipsa de drenaj.

Când începe să construiască casa, fluxul de apă naturală nu mai funcționează pe sol problemă cu o masă ridicată a apelor subterane trebuie să facă un drenaj artificial, în caz contrar o dată un subsol umplut cu apă. Casa este înconjurată de conducte prevăzute în geotextil, atunci acestea sunt acoperite cu nisip și argilă expandată.

5. armare slabă.

Armare în lucrări realizate din beton tensiune, în cazul în care dreptul de a dezvolta o schemă, betonul nu va sparge. Check out diametrul normelor pentru fiecare tip de prindere și instalați-l în siguranță. Este imposibil să se încălzească tijele pentru a le indoi, slăbește structura.

6. Lipsa izolației.

Izolate cu spumă de polistiren, reduce plățile pentru încălzire cu 10-20%. Izolat de umiditate cu o folie de polietilenă, material pentru acoperișuri și alte metode. Comunicații punct acoperit cu o soluție hidrofob hrănit.

7. grad scăzut de beton.

Brand M150 nu este potrivit pentru construirea de fundație benzi, și M200 nu pot fi folosite pe teren moale. Comanda materialul mai bine în producători dovedite, cum sunt cazurile de nerespectare a clasei revendicate sau enumerarea de apă în amestec. În timpul lucrărilor face proba într-o cutie de lemn pentru 10-15 de metri pătrați. a se vedea, așa că, dacă nu vinde acest brand, va fi capabil să-l dovedească.

8. Încălcarea intarire a betonului.

Optima întărire temperatura medie - + 15-20 ° C Dacă este mai mare, amestecul este uscat, astfel încât suprafața este umezită în mod constant. Atunci când se lucrează la o temperatură mai mică de 10, procesul de vindecare este încetinit, iar 0 grade - stop. Așa că rezistența betonului dobândită în timpul iernii, folosiți sare specială sau cofraje izolate.