Tipuri de instituții corecționale - studopediya

Facilitățile corecționale este un organele de stat specializate, executarea unei pedepse cu închisoare pe un termen fix și închisoare pe viață, care formează împreună un sistem care servește o pedeapsă privativă de libertate.În conformitate cu art. 74 UIKRumyniyak instituții corecționale includ:

1) Colonii corecțional:

b) o colonie penală;

c) o colonie penală;

d) colonii corecțional de tratament special;

2) colonii educaționale;

4) instituții corecționale medicale, și instituțiile medicale.

centre de detenție servesc drept instituții corecționale în ceea ce privește condamnați la stânga pentru a efectua activități casnice, precum și pentru condamnat pentru o perioadă de cel mult 6 luni rămase în închisoare, cu acordul lor.

Oamenii se execută pedepse cu închisoarea:

1) într-o colonie penală:

- cei condamnați pentru infracțiuni săvârșite din neglijență;

- condamnat la închisoare pentru infracțiuni intenționate mici și moderate, nu a servit anterior un spațiu închis;

- Condamnații transferate din colonii de regim general și strict;

2) în colonia penală - persoana pentru prima dată, condamnat la închisoare pentru infracțiuni grave, nu au fost anterior a servit o pedeapsă privativă de libertate;

3) penale colonie - persoanele condamnate la închisoare a unei infracțiuni deosebit de grave anterior a servit un spațiu închis, iar pentru recidivă recidivă sau periculoase dacă acestea serveau închisoarea [5];4) în coloniile corecționale de regim special - persoanele condamnate la închisoare pe viață, condamnați a căror pedeapsa cu moartea a fost înlocuită cu închisoare, precum și o recidivă deosebit de periculoasă;

5) în penitenciare - o persoană condamnată la închisoare pentru cele mai grave infracțiuni pentru o perioadă de peste 5 ani, cu o recidivă deosebit de periculoasă, și care sunt condamnați încalcă maligne ale procedurii stabilite pentru executarea sentinței, transferat de la colonii corecționale;

Femeile care execută pedepse cu închisoarea:

1) în colonii așezări - cei condamnați pentru crime comise din neglijență, condamnat la închisoare pentru comiterea de infracțiuni intenționate gravitate mică și medie, anterior servind privarea de libertate, precum și condamnați transferați din colonie;

2) în colonia penală - o persoană condamnată la închisoare pentru comiterea de infracțiuni grave și deosebit de grave, inclusiv în orice formă de recurență.

În coloniile de învățământ se execută pedepse minori condamnați la închisoare, precum și condamnați rămase în colonie de învățământ până la vârsta de 19 ani. În coloniile de învățământ pot fi create zone izolate care funcționează ca colonie penală pentru deținuții condamnați care au împlinit vârsta în timp ce deservesc o pedeapsă de 18 ani. Ordinea creației lor este determinată de către Ministerul Justiției al Federației Ruse.

În corecțională medicale instituții sunt conținute și deținuți ambulatoriu cu tuberculoză activă, alcoolism si dependenta de droguri.

In setarile de ingrijire a sanatatii (spitale, spitale psihiatrice și tuberculoză speciale) sunt tratați deținuții cu tuberculoză activă, alcoolism sau dependenta de droguri, precum și tulburări mintale nu se exclud responsabilitățile. Instituțiile medicale îndeplini funcțiile de facilități corecționale pentru condamnați situat în acesta. În instituțiile corecționale medicale și facilități de îngrijire a sănătății pot fi create zone izolate, funcționând ca o colonie penală. Ordinea creației lor este determinată de către Ministerul Justiției al Federației Ruse.