Top 5 moduri de a elimina rapid iritația după ras picioare

Top 5 moduri de a elimina rapid iritația după ras picioare

Cea mai evidentă și mai rapidă metodă de a scăpa vegetației nedorite pe picioarele lor - de ras. Cu toate acestea, noi nu pretinde că este nedureros și lipsită de probleme. Parul devine perfidie deja vizibile a doua zi, de multe ori mai enervant și iritare după procedura. In ciuda tehnologiei existente de îndepărtare a părului tot astăzi, elimina complet utilizarea aparatului de ras, nu putem. Prin urmare, este necesar să învețe cum să eliminați rapid efectele neplăcute ale picioarelor ras: roșeață și ardere.Moduri de a contracara iritații după bărbierit picioare

Pentru a preveni mâncărime și roșeață - tovarăși nedespărțiți de majoritatea femeilor care preferă să se auto-bărbierit - încercați să rămânem la unele metode simple, dar foarte eficiente de sprijin.

Cu toate acestea, oricare ar fi instrumentele pe care le folosiți, nu uitați starea dumneavoastră de ras sejururi. Arunca lama veche folosită fie mașină o singură dată, pentru că dacă este plictisitoare, acesta nu își îndeplinește funcția sa directă - ras moale, și doar trage de păr.

Pentru a scapa de inflamarea pielii după ras, ar trebui să acorde o atenție la această recomandare. Înainte de inițierea procedurii, picioarele trebuie să fie dețină sub jet de apă rece, pentru a „mers pe jos“ peste cârpă umedă pielea sau răcită cu gheață. Ideea este răspunsul instantaneu al epiteliului (așa cum este cunoscut, în cazul în care acesta este acoperit de t. Carne N. Goose) în frig. Prin urmare, veți putea observa chiar și cele mai mici fire de păr care îi ajută cu ușurință pentru a le elimina.

Ele pot deveni, de asemenea aliați fermi ai femeilor în lupta împotriva iritațiilor pielii piciorului după ras. Deoarece aceste mijloace sunt concepute pentru pielea feței, în compoziția lor - o cantitate impresionantă de ingrediente, concepute pentru a calma iritația. geluri pentru bărbați, spume, balsamuri, creme, concepute pentru ras, afecta mai ușor derma decât femeile.Și un aparat de ras plictisitoare și chiar deteriorarea pielii, prin urmare, - iritarea acesteia.

Dar cea mai bună opțiune - pentru a folosi un aparat de ras electric moderne. Acest dispozitiv se referă la un derm suficient de delicat și un risc minim de iritare, deoarece elementele de bărbierit, în acest caz protejează plasa.

Nu fi rău să preceadă procesul de ras folosind un exfolieri: Acest instrument va ajuta pentru a elimina particulele moarte ale pielii, asigurând finețea pielii. Rezultatul acestei proceduri este scopul la care ați căutat și - shave eficientă fără iritații suplimentare.

Gatiti-l prea ușor: Se toarnă 1 lingurita .. iarbă de apă (200 ml) la fierbere și se lasă atâta timp cât infuzia se răcește. Apoi se strecoara, inmuiati-l într-un prosop si infasurati picioarele.

In plus mușețel, ameliorează remarcabil iritația după ras, infuzie de patrunjel, coaja de stejar, calendula.

Uimitor, calmează dermul după aparate de ras de aplicare și ulei esențial de mentă. Este doar să adăugați câteva picături în crema pe care le utilizați după procedura, și a produs efectul pe care vei fi foarte fericit.

Toată lumea știe că aceasta planta are un efect calmant. Și în acest caz, fără ea, de asemenea, nu se poate face. Instrumente cu acest ingredient face perfect cu iritare neplăcut, roșeață și inestetică mâncărimi ale pielii intruziv după ras.

Top 5 moduri de a elimina rapid iritația după ras picioare

Înseamnă cu musetel pot fi achiziționate de la o farmacie sau pregăti propriile lor plante pe bază de bulion. Se toarnă 1 h. L. ceașcă iarbă de apă clocotită și se lasă la infuzat timp de o jumătate de oră.

Bun remediu pentru inflamație a pielii - musetel compresa.

Utilizați aceste metode simple de estet-portal.com, că pielea de picioarele tale au rămas frumos și netedă după ras.

  • 10 Porunci de colorare a părului la modă
  • 10 obiceiuri pentru a vă ajuta să piardă în greutate
  • 10 moduri dovedit că nici un medicament va calma durerea în gât, și dureri în genunchi și picioare
  • 10 moduri de a construi-n picioare linia slăbită nervi
  • 10 moduri de a se trezi atunci când foarte somnoros
  • 10 moduri de a îmbunătăți starea de sănătate în 5 minute

Partenerul nostru - portalul ECONET