Uleiul de măsline din extensiile, metodele de utilizare, eficacitatea de ingrijire corporala

Problema vergeturilor sau striuri este familiar aproape fiecare femeie nu este auzite. Doar unul dintre ei, din cauza unor factori genetici, care se întinde discret, dar cineva aceste dungi inestetice și cicatrice viață otravă și reduce stima de sine. Preveni apariția acestor brazde respingătoare și urât pe corp va ajuta la utilizarea regulată a uleiului de măsline obișnuit.Uleiul de măsline din extensiile, metodele de utilizare, eficacitatea de ingrijire corporala

Streamers sunt o consecință a discontinuităților țesuturilor subcutanate care nu au timp să se adapteze la volumul în creștere rapidă a corpului, și sunt de culoare roz, mov, în cazuri rare, o bandă violet închis și cicatrici care apar pe pierderea de fond a elasticității pielii datorită distrugerii fibrelor de colagen și elastină. Motivul pentru acest lucru sunt schimbarile hormonale din organism, care apar mai ales in timpul sarcinii si la nastere, pubertate, terapia hormonala, diete stricte, precum și fluctuațiile ascuțite ale greutății și îmbătrânirea prematură a pielii. De obicei, de preferat prin aparitia vergeturilor sunt piept, abdomen si coapse. Dacă o problemă similară a apărut din cauza lipsei de motive evidente, este necesar să se adreseze la medicul endocrinolog, pentru că este o dovadă de încălcări grave ale sistemului endocrin. Prin urmare, pentru a întârzia consultarea cu un specialist nu este necesară, deoarece este plină cu consecințe grave.

În lupta împotriva vergeturilor, multi folosesc diferite scumpe creme și emulsii cosmetice, care sunt în cele mai multe cazuri ineficiente. Unii, dacă este posibil, utilizați serviciile salonului sau se referă la cosmetologie hardware. Între timp, leac miracol accesibile și necostisitoare pentru vergeturi, multe case au la îndemână - acesta este un ulei de măsline comun, pe care le folosim în bucătărie. Uleiul de măsline este recomandat din stretch în formă pură, dar, de asemenea, să includă în măști, creme și emulsii preparate în casă. Deoarece acest produs este pur și natural, acesta poate fi folosit la orice vârstă, în special adolescenți, indiferent de sex.

Uleiul de măsline este sursa cea mai importantă pentru tineri și elasticitatea pielii vitamine și minerale. De o valoare deosebită este în plimbările în compoziția de vitamina E sa, care este cunoscut pentru sale antioxidante și proprietăți de regenerare. Ea are proprietatea de a proteja membranele celulare de oxidare, în timpul căreia este utilizat pentru tratarea multor boli degenerative, în special în tratamentul cancerului. Atunci cand este aplicat pe piele de aceasta vitamina protejeaza celulele pielii de la degenerare. Uleiul de masline promovează hidratare, nutriție și netezire a pielii. În plus, stimulează producerea de colagen, care este responsabil pentru finețea și elasticitatea pielii.

Eficiență.
Trebuie remarcat faptul că pentru a scăpa de vergeturi prin utilizarea uleiului de măsline nu este întotdeauna posibil, deoarece natura endocrin, precum și întreruperile hormonale necesită monitorizarea de către un specialist, precum și tratamente specifice. In plus, predispozitie genetica si in special a pielii, care apar în timpul perioadei de stres la corp, complica foarte mult problema. Potrivit statisticilor, este nevoie de cel puțin șase luni de îngrijire de zi cu zi pentru a scăpa de extensii de culoare închisă (albastru sau roșu), și aproximativ un an pentru a se asigura că mărcile de lumină mai puțin vizibile sau alba stretch.Pentru a atenua această problemă, aveți nevoie pentru a începe să utilizați ulei de măsline ca o măsură preventivă, chiar înainte de concepție, sau în momentul în care sunteți sigur că propria greutate corporală, în viitorul apropiat va începe să se schimbe. Prevenirea vergeturilor si lupta cu ei într-un stadiu foarte timpuriu împiedică dezvoltarea accelerată a defectului pielii. De aceea, dacă apare o sarcină, sau în cazul unor diete ar trebui să utilizeze în mod regulat produsul pentru a hidrata si hrani pielea. Cea mai mare eficiență a necuratate de ulei. Definiți foarte simplu, are o culoare închisă și o aromă deosebită, în afară de etichetă, trebuie notat faptul că acest produs este prima presare la rece.

Mecanismul de acțiune.
Atunci când este aplicat uleiul de măsline piele îmbunătățește circulația sângelui la nivel local si activeaza procesele de reparare a pielii, în special a țesutului conjunctiv. Prin urmare, este în formă pură, sau ca parte a emulsii sau cremă trebuie aplicate mișcări de masaj activ.

Dacă extensiile sunt mai degrabă neglijate în natură, este necesar să se apeleze la un masaj terapeut profesionist. Utilizarea uleiului în îngrijirea pielii la domiciliu este un mijloc excelent de prevenire și control al extensiilor planificate.

Metode de utilizare.
Eficiența uleiului de măsline din stretch crește semnificativ în combinație cu uleiuri esențiale, care sunt, de asemenea, lupta cu această problemă. În primul rând, trebuie să vă pregătiți pielea pentru o mai bună percepție a nutrienților, eliberându-l din stratul de celule moarte. Puteți folosi scrub personal pregătit, sau de a face un peeling cu washcloths grosiere. Pentru scrubs de origine poate fi conectat la 100 de grame de cafea măcinată, miere și ulei de măsline. Amestecul este frecat după un duș în pielea afectată până la roseata si apoi se clătește cu apă. O astfel de exfoliant îmbunătățește fluxul sanguin in zona afectata si ajuta la refacerea pielii. Această procedură este recomandată zilnic seara. În cele din urmă, pe o suprafață curată și uscată mișcări de masaj de piele pentru a pune ulei de măsline, acordând o atenție specială zonelor afectate de vergeturi pielii. Apoi urmează un pic stai gol, lăsând uleiul se înmoaie în piele bine. Surplusul este recomandat pentru a elimina cu ajutorul unui țesut.

Pentru a preveni vergeturile uleiul de măsline trebuie să fie în dimineața și seara, se aplică pe antebrațe, piept, abdomen si coapse, in timp ce un bun masarea pielii. Pentru a obține un efect de strângere a pielii, se recomandă să se amestece ulei de masline cu suc de lamaie pe - doua linguri de suc de ulei de jumatate de lamaie.

Reducerea vergeturilor care rulează în mod eficient ajută să se amestecă uleiul de măsline cu sucul de aloe si vitamina E. Pentru a uleiului, este necesar să se prepare 100 ml de ulei se adaugă aceeași cantitate de suc de aloe, și cinci la șapte picături de vitamina E (puteți cumpăra în farmacii). Toate se amestecă foarte bine, se toarnă într-un flacon de sticlă și pot fi depozitate în frigider. Utilizați de două ori pe zi, frecarea zonele cu probleme. Gata bani de ajuns pentru aproximativ o săptămână.

Această prescripție poate fi utilizat fără adaos de suc de aloe. Fortificate vitamina E, ulei de măsline elimină perfect vergeturi pe piept si abdomen (pentru lingura de masa de produs 650 mg vitamină).

Pentru prevenirea vergeturilor este eficient ca un retseptik: Se combină 30 ml ulei de măsline 15 ml ulei de germeni de grâu, aceeași cantitate de ulei de avocado, se adaugă două picături de ulei de lavandă, pentru același număr de picături de semințe de morcov, geranium și gălbenele și patru picături de ulei neroli. Compoziția rezultată se agită și se aplică în zonele cu probleme de două ori pe zi, după ce a luat un duș sau cadă.

Eficiența sunt, de asemenea, marca anti-stretch cu ulei de măsline și adăugarea de smântână, miere, coajă de citrice, săruri, argilă cosmetice și fulgi de ovăz.

De exemplu, două linguri de ulei de măsline amestecat cu crustă tocat de grapefruit și se adaugă 150 g de smântână scăzut de grăsimi. Compoziția aplicată pe zonele afectate de vergeturi și se lasă timp de douăzeci de minute, apoi se clătește cu apă caldă. de două sau de trei ori pe săptămână pentru a face o mască.

În concluzie, aș dori să se constate că uleiul de măsline are o masă de proprietăți utile. Deci, utilizați nu numai în scopuri cosmetice, ci, de asemenea, adăugați la dieta ta. La urma urmei, frumusețea femeilor depinde nu numai de factorii externi, dar, de asemenea, interne.