Uleiul esential de ylang-ylang - proprietăți utile, aplicarea și

Uleiul esential de ylang-ylang - proprietăți utile, aplicarea și

Flori Magic Ylang Ylang atrag atenția multor secole. De ce magie? Și pentru că acestea sunt adesea folosite în diverse ceremonii și ritualuri, deoarece se presupune că ei sunt înzestrați cu o forță magică inexplicabilă, care poate da fericire, dragoste și să aducă prosperitate pentru orice casa care cere de floare.În unele zone, îndepărtate și frumos Indonezia până în zilele noastre există o tradiție care spune că în noaptea nunții soțului nou-a făcut și soția patul lor trebuie în mod necesar să fie complet presărat cu aceste flori frumoase. Numai în acest caz, întreaga viață a tinerilor casatoriti va fi lipsită de griji și fericit.

De plante de ylang-ylang se face ulei esențial, care pot fi utilizate mai frecvent decât flori proaspete, deoarece acestea tind să se estompeze rapid, și un miros impetuos minunat de ulei esential de ylang-ylang vă va însoți atunci când doriți și unde doriți. Interesant, acest ulei este în măsură să vă rugăm să nu numai pentru aroma sa, dar, de asemenea, proprietăți de vindecare surpriză că oricine poate folosi, indiferent de vârstă.

Ca un ulei esential, ylang ylang

Ulei esențial de ylang-ylang pot obține prin două metode: o metodă de distilare a apei și distilare cu vapori. Efectuați oricare dintre aceste metode, desigur, are avantajele sale, dar este mult mai eficientă decât metoda de distilare cu abur, pentru că în momentul în care a dat un ulei, care este aproape în întregime își păstrează toate proprietățile sale de vindecare. Faptul este că uleiul esențial oamenii-ylang ylang utilizate pentru a utiliza pentru diferite scopuri. Vă rugăm să rețineți că nu orice ulei de ylang-ylang este capabil de a avea proprietăți benefice pentru om. Unele uleiuri sunt realizate numai în scopul de a le utiliza în aromoterapie, de exemplu.

Asigurați-vă de ulei poate fi doar din culorile care au fost colectate în timpul verii. După prima distilare, culorile sunt un ulei esențial de cel mai înalt grad. Acest ulei este adesea folosit în parfumuri. Exact trei ore mai târziu, după procesul de distilare a fost inițiat pentru a da un ulei de clasa a doua. După șase ore, uleiul este gata a treia rată, care pot fi adăugate la săpunurile de buget și loțiuni, pentru a le da un parfum floral lumină. Acest ulei nu a fost absolut nici un proprietăți terapeutice. Tot ceea ce putem lua de la ea - doar un miros plăcut.

Ulei esential de ylang-ylang are un miros luminos și chiar ușor înțepător. Unii oameni asociaza cu spiritul de vacanță, iar unele nu sunt capabili de a tolera un astfel de miros dulce, asa ca trebuie sa-l amesteca cu alte uleiuri esențiale pentru un cocktail incredibil de mirosuri, care va aduce emoții pozitive și starea de spirit pozitiva. Conform consistenței sale de ylang-ylang ulei esential curge, apos și lumină. Culoarea sa aurie, care nu face distincție între uleiul de uleiuri esențiale ylang-ylang de restul.

Proprietăți utile de ylang-ylang

Ulei de mare ajutor pentru persoanele care suferă de tulburări nervoase, care apar în frecvente defalcările pe baza unei varietăți de situații stresante. Inhalarea un miros plăcut de uleiuri esențiale de ylang-ylang, te simți imediat ca ritmul cardiac și respirație este restaurată, iar atmosfera tensionată nu este atât de presantă și deprimant. proprietati adaptogene, care este înzestrat cu esență, vă permit să-l utilizați ca un medicament antidepresiv ușoară, care este suficient de eficient și, prin urmare, nu cauzează prejudicii organismului, deoarece medicamentele achiziționate cu compoziție îndoielnică.

Mulți sunt interesați de faptul că uleiul este un bun afrodiziac. Acesta va fi un stimulent erotic minunat, care ajută bine să se relaxeze și să scape de amorul la fel de distractiv ca tine nu au mai experimentat. Orice om care a folosit acest ulei de calitate de ylang-ylang, au fost lovit de sentimentul de fericire și de fericire, care le acoperă în timpul imersiunii în lavă de pasiune și orgasm la fierbere. Uleiul va prelungi o erecție pentru bărbați și femei vor deveni mai sensibili și pot simți gustul real al iubirii.Cu ajutorul acestui ulei puteți uita coșmaruri care ar putea avea toată noaptea să-și alunge după o zi grea și obositoare. Mirosul de ylang-ylang alunga din starea ta de spirit deprimat de viață, senzație de nervozitate, frica, anxietate si furie. Inspirați mirosul și te simți copleșit de euforie care te duce mental în locul în care doriți să fie cel mai mult. Dacă sunt suferă de insomnie, atunci această problemă va ajuta la rezolvarea uleiului, de asemenea. Aroma alunga insomnia și scuti de gânduri intruzive rele, nu doresc să plece capul. Vei fi în cele din urmă capabil să se relaxeze pe deplin în mod corespunzător, iar în dimineața va fi plin de energie, puterea și dorința de a cuceri noi culmi.

efectul bioenergetic al uleiului esențial este faptul că este în măsură să atragă numai energie pozitivă și poate crea o atmosferă bună în jurul tău, în orice mod favorabil pentru relaxare, odihnă și liniște sufletească.

Câteva proprietăți de ulei esential de care culori frumoase ylang-ylang:

• contribuie la normalizarea ciclului menstrual la femei si ajuta pentru a face perioada premenstruală a fost mult mai ușor și liniștit;

• reduce semnificativ tonusul muscular va ajuta la relaxarea nu numai corpul, ci și creierul;

• are capacitatea de a normaliza organismului proces de sebum;

• ajută la reducerea tensiunii arteriale este prea mare pentru a scapa de o durere de cap îngrozitoare și a vă ajuta să dormi.

Mare plus este faptul că uleiul poate fi folosit pentru copii. Mulți părinți sunt familiarizați cu problema de temeri nejustificate copiilor care urmăresc în mod constant copilul și nu-i da un somn suficient si provoca cosmaruri, care afectează în mod negativ formarea psihicului copil și comportamentul său. Dacă observați că copilul dumneavoastră a devenit mai iritabil, retras și mai puțin vorbăreț, nu ezita să recurgă la utilizarea de ulei esential de ylang-ylang.

Uleiul esential de ylang-ylang - contraindicații și posibilele daune

Vă rugăm să rețineți că această esență este adecvat numai pentru utilizare în exterior. Se poate pur și simplu respirați sau amestecat în orice fel de produse cosmetice, dar nici un fel acest ulei pentru a bea.

Dacă mirosul de ulei pur, riscați deteriorarea mucoasei nazale, deoarece însăși esența unei suficient de concentrate și are un miros înțepător. Ylang-ylang perfect combinat cu alte uleiuri esențiale, așa că e bine dacă adăugați o picătură de uleiuri preferate pentru ulei ylang-ylang.

Unii oameni suferă de intoleranță la ulei. Daca adauga in produsele cosmetice si diferite tipuri de produse pentru pielea părului începe să mâncărimi și roșeață apar, opriți imediat folosind ulei și spălați-l cu resturi ale pielii.

Uleiul nu trebuie să ajungă pe membranele mucoase. Dacă sa întâmplat ca sa intamplat, nu intra in panica. Imediat du-te și se clătește cantitate mare de apă la nivelul mucoaselor, fără săpun sau orice alte mijloace.

Articolul menționat că uleiul poate fi folosit și pentru copii. Da, e adevărat. Dar este de remarcat faptul că copiii trebuie să fie de cel puțin trei ani. În cazul în care copilul nu a ajuns la această vârstă, și vă dau să miros esențial de ulei floarea ylang-ylang, atunci acesta poate fi o alergie teribilă.

Utilizările și metode de utilizare ylang-ylang

Acest ulei esential este adesea folosit pentru inhalare rece. Dacă aveți un pandantiv aromatic, ușor de a plasa o picătură mare de ulei, și de două ori pe zi respira mirosul lui timp de cinci minute. Aceasta procedura ajuta la ameliorarea stresului, ameliorarea durerilor de cap și eliminarea congestiei nazale.

Ylang-Ylang este potrivit pentru masaje. Dacă se amestecă cu unele uleiuri de fructe, veți obține un amestec mare, care va face pielea umeda si supla, relaxează mușchii încordați, și un miros incredibil este capabil să dea emoții pozitive și de a face, cel puțin temporar, pentru a uita de plictisitoare și deja plictisitoare, gri viața de zi cu zi.

Dacă vă place luați spumă de baie după o zi grea, puteți adăuga un pic de ulei în apă. Acest lucru va ajuta să vă relaxați și a scăpa de gânduri rele. Mai mult decât atât, după adoptarea unei astfel de piele de baie parfumat devine catifelată, parfum delicat si floral va găsi că întreaga zi vă va însoți și a da buna dispozitie, nu numai tu, ci și pentru cei care locuiesc în jurul tău.

Utilizarea de ulei esential de ylang-ylang păr

Uleiul esential poate fi folosit pentru cei care viseaza la un cap de lux de păr, dar nu numai dezamăgit în vehicule scumpe, care nu au efect. Ulei întărește foliculii de păr. Parul va scădea mult mai puțin și va primi frumusețea și luciu.

Uleiul poate fi adăugat la produsele cosmetice existente, precum și posibil și pentru a face o masca sau lotiune pe baza pe ea. Iată rețeta unui mijloc bun: să ia un litru de apă și se adaugă un pic de suc proaspat de lamaie, apoi cateva picaturi de ulei esential de flori-ylang ylang. Se clătește cu o soluție preparată de păr miraculos după spălare și se va vedea în curând rezultatul, care, desigur, va fi îndeplinită.

Nu toate proprietățile acestui ulei înainte de sfârșitul studiat. Este capabil de un mod incredibil afectează drepturile și chiar înlocuiți unele medicamente. Mulți dintre cei care au folosit unt o dată a fost nimic altceva nu-l schimb. Bucurați-vă de mirosul taie răsuflarea și să fie mereu sănătos și frumos!