Ultrasonografie - Ecografie cuvântului în dicționar al limbii române

(Ultrasonografie) - aplicarea ultrasunetului, frecvența, care este de aproximativ 30.000 Hz, pentru a obtine imagini ale structurilor corpului profunde. Fasciculul ultrasonic este îndreptată la suprafața corpului investigat printr-un senzor, care este folosit pentru investigarea organelor abdominale (pentru comparație ultrasunet); sunet ecou reflectat este utilizat pentru a genera imagini electronice ale diferitelor structuri ale corpului. Fondat pe principiile locației subacvatice, ultrasonografia ne permite să observăm dezvoltarea fătului în uter. Este, de asemenea, utilizat pentru diagnosticarea sarcinii, determinarea vârstei de gestație, diagnosticul de sarcină multiplă, malpresentation și horionadsnomy; ultrasonografie pentru a determina localizarea placentei și pentru a identifica unele anomalii fetale.(Ultrasonografie) - aplicarea ultrasunetului, frecvența, care este de aproximativ 30.000 Hz, pentru a obtine imagini ale structurilor corpului profunde. Fasciculul ultrasonic este îndreptată la suprafața corpului investigat printr-un senzor, care este folosit pentru investigarea organelor abdominale (pentru comparație ultrasunet); sunet ecou reflectat este utilizat pentru a genera imagini electronice ale diferitelor structuri ale corpului. Fondat pe principiile locației subacvatice, ultrasonografia ne permite să observăm dezvoltarea fătului în uter. Este, de asemenea, utilizat pentru diagnosticarea sarcinii, determinarea vârstei de gestație, diagnosticul de sarcină multiplă, malpresentation și horionadsnomy; ultrasonografie pentru a determina localizarea placentei și pentru a identifica unele anomalii fetale.Cuvinte similare în dicționar:

aplicarea ultrasunetului, frecvența, care este de aproximativ 30.000 Hz, pentru a obtine imagini ale structurilor corpului profunde. Fasciculul ultrasonic este îndreptată la suprafața corpului investigat printr-un senzor, care este folosit pentru investigarea organelor abdominale (pentru comparație ultrasunet); sunet ecou reflectat este utilizat pentru a genera imagini electronice ale diferitelor structuri ale corpului. Fondat pe principiile locației subacvatice, ultrasonografia ne permite să observăm dezvoltarea fătului în uter. Este, de asemenea, utilizat pentru diagnosticarea sarcinii, determinarea vârstei de gestație, diagnosticul de sarcină multiplă, malpresentation și horionadsnomy; ultrasonografie pentru a determina localizarea placentei și pentru a identifica unele anomalii fetale.

(Ecografic transvaginal) - ultrasonografia, realizată prin utilizarea unei sonde vaginale, în loc de un senzor convențional, care este utilizat în timpul examinării cavității abdominale. Această ultrasunet cu ajutorul undelor ultrasonice de frecvență mai mare decât de obicei; Acest lucru vă permite să obțineți o rezoluție mai mare, prin care puteți la primele etape ale sarcinii și de a determina cu mare precizie diversele anomalii fetale.

(Ecografic transvaginal) - ultrasonografia. realizat printr-o sondă vaginală. în loc de un senzor convențional, care este utilizat în timpul examinării cavității abdominale. Această ultrasunet cu ajutorul undelor ultrasonice de frecvență mai mare decât de obicei; Acest lucru vă permite să obțineți o rezoluție mai mare, prin care puteți la primele etape ale sarcinii și de a determina cu mare precizie diversele anomalii fetale.

ultrasonografia, realizată prin utilizarea unei sonde vaginale, în loc de un senzor convențional, care este utilizat în timpul examinării cavității abdominale. Această ultrasunet cu ajutorul undelor ultrasonice de frecvență mai mare decât de obicei; Acest lucru vă permite să obțineți o rezoluție mai mare, prin care puteți la primele etape ale sarcinii și de a determina cu mare precizie diversele anomalii fetale.

Poti posta un link către această pagină pe blogul său: