Un popor competente și inteligente este un cuvânt sinonim

mai mult de un an în urmă

Alfabetizarea - cunoașterea regulilor românești (sau orice alt) limbă, dobândite în timpul antrenamentului sau intuitiv ( „alfabetizare congenitală“). Și respectarea scrupuloasă a lor în vorbire și scriere.Învățați și urmați regulile gramaticale pot fi oricine. IQ-ul lui Einstein nu este necesară;).

Alfabetizare în profesie - este mai aproape de subiect și definiția „inteligente“:

valoarea cunoștințelor dobândite pe parcursul formării în specialitate + cunoștințe practice suplimentare și abilitățile dobândite prin experiența de muncă, capabil să-l o persoană inteligent în afaceri = profesionist face.

Dar nu garantează că mintea, care este sinonim cu înțelepciune (sau mintea de zi cu zi, de zi cu zi).

Răspuns: alfabetizare și mintea nu sunt sinonime, dar pot fi sinonime, în unele cazuri.

Um - este concepte estimate, care include multe dintre criteriile de evaluare individuale perspectivele. În mintea scurt - o evaluare subiectivă, care nu este chiar aproape nu are nimic de-a face cu imaginea reală a lumii, așa cum este, de fapt ceva convențional, dar nu și esența. Linia de jos este că acesta este, spre deosebire de prima. Alfabetizare include criterii de evaluare sunt obiective mai restrânse și mai specifice. Spre deosebire de al doilea în care alfabetizarea are de a face cu forma de prezentare, iar mintea este deja componentele interne asociate cu perspectivele și potențialul pentru auto-ocuparea forței de muncă. Deci, în conformitate cu acest lucru, putem concluziona că nu este același lucru, dar cuvintele sunt diferite.Un popor competente și inteligente este un cuvânt sinonim

Irina Khorkova [7.3K]

Cred. că oamenii educați și inteligenți nu sunt sinonime. Nu orice persoană cu știință de carte - inteligent. inteligent este probabil prudent. rezonabile. explicativ. înțelept. O știință de carte este informat. calificat. educat. Iar dacă combina aceste două concepte. atunci. de exemplu, cunoștințe sau calificare nu intră întotdeauna sau în mod rezonabil prudent sau formate să nu fie întotdeauna înțelept.