Valoarea rândunică Tatuaje și semnificația

Valoarea rândunică Tatuaje și semnificația

Astăzi, această pasăre poate fi văzut nu numai de zbor pe spații deschise libere, dar, de asemenea, prezentat în diferite părți ale corpului de persoane care primesc un tatuaj în formă de creaturi mici, rapide. Și „poarte“ ei atât pentru bărbați și femei, de la foarte medii diferite și cercuri culturale. Swallow poate fi singur, sau într-un ambalaj, sau combinate cu alte obiecte simbolice. Acest simbol a fost recent foarte popular și, desigur, multe umplute mă înghiți, după moda și nu gândesc la sensul său sacru. Cu toate acestea, ca orice tatuaj, randunelele tatuaj are o semnificație specială. Poate că cineva va fi interesat să-l știi înainte de a decora corpul dumneavoastră într-un astfel de model.Înțeles tatuaje în diferite țări

Inițial, această mică pasăre simbolizează tot ceea ce este asociat cu casa de mama, pământul, familia, tineret și impetuozitatea. În diferite țări ale rândunicii apropriate caracteristicile sale distinctive. În Japonia, de exemplu, simboliza confortul de acasă, dragostea mamei și de îngrijire. Chinezii au această pasăre a fost personificarea schimbării, dar pozitive, și întruchipează astfel de calități umane de risc, curaj, dar în același timp, constanța și devotamentul față de casa natală și țara. Pentru vechii greci Swallow era întruchiparea iubirii, trimis de zei pe pământ. Egiptenii, sumerienii și oamenii cretane un prototip al Marii Mame luate în considerare.Marinarii desene în mod tradițional renumite de lenjerie de corp pentru o lungă perioadă de timp. Efigia pe ele tatuajele au întotdeauna sens și transporta în jurul valorii de anumite informații despre proprietarul său. Ele sunt considerate fondatorii Swallow tatuaj, care a avut o semnificație deosebită pentru ei.

Valoarea rândunică Tatuaje și semnificația
Nu orice marinar a avut dreptul de a se pune pe corpul unei figuri. A fost un privilegiu al „lupilor“, care au iubit cu adevărat locul de muncă, a apărut de multe ori pe punctul de viață și de moarte, au fost furtuni, bancuri de nisip, recife, în general, să cunoască toate greutățile și farmecul vieții marine, dar au fost agil ca acest mic Birdie. Înghițiți întâlnite în mare, au spus, epuizat călătorie lungă de aproximare sushi și dă speranță pentru a se întâlni cu familia și teren ferm.

Valoarea rândunică Tatuaje și semnificația

tatuaj Înghițiți este de asemenea important în cercurile de prizonieri fosti si actuali. Pentru oamenii care au venit la voința, simbolizează libertatea dobandita. Servirea timp vedea rândunica un talisman pe care le va aduce eliberare condiționată.

Un alt sens tatuaj

Figura sub forma unei rândunică pot fi afișate în diferite părți ale corpului: în spatele urechii, pe glezne, antebrate, spate, încheietura mâinii, umăr, și așa mai departe. Locul de amplasare nu afectează valoarea tatuaj. Înghițiți, de asemenea, poate fi singur, într-un pachet cu o floare in cioc sau cuib. Ultima compoziție reprezintă o casă de familie, dedicare, grija de cei dragi. Înghițiți semnifică, de asemenea, noroc, succes, speranță și credință. Astăzi tatuaj rândunică, o valoare care este atât de ambiguă cu multiple fațete și, în principal, simbolizează tinerețea și rapidității inerente, viteza și impulsivitatea în gândire și faptă.

Valoarea rândunică Tatuaje și semnificația