Venectaziile pe fata - este recidive urât și periculoase,

Venectaziile pe fata - este recidive urât și periculoase,

Venectaziile pe fata - este vasodilatație, care sunt din cauza defectării capilare devin vizibile sub stratul superior al pielii. Această problemă este considerată nu numai estetic, ci și fiziologice, cum ar fi un avertizor asterisc în sistemul circulator. Să ne gândim mai detaliat modul de a elimina vene paianjen pe fata și că trebuie să facă.Mai ales apariția venelor pe față și cauzele lor

Venectaziile sau rozaceea poate fi venos, arterial sau capilar. Cele mai multe kuperozu persoanele sensibile cu pielea sensibilă, deoarece acestea sunt foarte sensibile la schimbările de temperatură, efecte cosmetice și de razele soarelui.

Este important de știut că păianjen vene pot apărea nu numai la vârstnici, dar, de asemenea, într-o vârstă destul de tânără. De multe ori sufera de astfel de probleme adolescenti care au moștenit linia genetică rozaceei.

Rozacee se manifestă sub formă de educație pe inrosirea pielii și arderea. Uneori există mâncărime. Mai târziu, pe fața lui apar varicele mici, care vor fi extinse în cazul în care nu sunt tratate.

Venectaziile pe fata apar din următoarele motive:

1. Slăbirea vaselor, motiv pentru care isi pierd elasticitatea lor. Pentru acest lucru poate provoca fumatul, consumul de alcool sau de stilul de viață nesănătoase generale.

2. predispoziție ereditară la o astfel de condiție.

3. Defectarea sistemului hormonal.

4. se confruntă cu degeraturi severe. Așa cum se întâmplă în cazul persoanelor care lucrează în aer liber sunt în mod constant în timpul iernii.

6. vizite frecvente la solar sau stând la soare la soare poate provoca, de asemenea, vene paianjen pe fata. Motivul este că, din cauza expunerii la lumină ultravioletă sau prea luminos la soare pielea sensibilă issushivaetsya facială. Acest lucru duce la o perturbare a structurii sale și de a reduce elasticitatea vaselor de sânge.

7. O lipsă acută de elemente utile în organism numit siliciu. Scopul său este de a da sarcina de a extinde vaselor cerebrale. Dacă nu este suficient de siliciu în om, „munca“ lui incepe sa se faca de calciu, dar creierul nu răspunde lui „echipa.“

Mai mult decât atât, fără siliciu navele umane devin mai fragile și greu. Ele sunt mai predispuse la rupere și formarea de microfisuri, ceea ce duce la apariția de păianjen vene.

motive suplimentare pentru aparitia acneei rozacee pe fata sunt:

1. supraalimentarea frecventă.

Tensiunea arterială 2. Hipertensiune sau picături frecvente.

3. Luând anumite preparate hormonale, mai ales în cazul în care un astfel de tratament nu este monitorizat de un medic.

4. Utilizarea frecventă de cafea sau ciocolată.

5. Admiterea excesiv de picant sau alimente fierbinți.

6. exercițiu puternic.

7. Diferite boli ale aparatului digestiv.8. Boli ale sistemului reproductiv feminin.

Ar trebui să fie, de asemenea, a spus despre stres. El a fost cel care, în cele mai multe cazuri, dă naștere la formarea de vene paianjen pe fata, pentru ca apoi o stare de persoană, presiunea crește brusc, și provoacă ruperea capilarelor mici.

Este important să se știe că nu rozacee Netratat duce în cele din urmă la îmbătrânirea prematură a pielii, deoarece nu va avea suficiente elemente nutritive. Din cauza acestui fapt, pielea poate pierde culoarea sa naturala, devin palid și gri.

Cum de a elimina vene paianjen pe fata: tratament

Înainte de a trimite soluții de bază pentru acnee rozacee, este important să spunem despre acțiunile care nu se poate face într-o astfel de stare.

• Nu face curățarea în vid a persoanei;

• imposibil să se spele în apă rece sau la cald;

• Nu folosiți unguente externe și creme care conțin alcool;

• Nu aplicați masca pentru a face față la rece sau la cald.

Pentru tratamentul acneei rozacee a fost la fel de eficient posibil, este recomandabil să se consulte un medic pentru a stabili o strategie de tratament individual, pentru că, în fiecare caz kurepoz cauzate din diferite motive, astfel încât să poată fi eliminate în diverse moduri.

Cele mai eficiente tratamente pentru vene paianjen sunt:

1. Tratamentul de coagulare cu laser. Această procedură va ajuta destul de rapid si fara durere „lipire“ zid de păianjen vene, astfel încât acestea vor opri fluxul de sânge, și nu vor fi vizibile pe piele.

După tratamentul cu laser pacientul nu lasa urme vizibile. Mai mult decât atât, sistemul circulator general, nu va provoca nici un rău.

Efectuarea de coagulare cu laser poate fi în orice moment al anului. Durata procedurii durează, de obicei, nu mai mult de patruzeci de minute. În funcție de complexitatea și neglijarea bolii, o persoană poate dura de la patru la șase astfel de proceduri. Face ei trebuie să fie cu un interval de două săptămâni.

Rezultatul final al unui impact cu laser se poate observa trei zile mai târziu. Principalul lucru cu acest lucru - nu folositi pe fata orice cosmetice.

2. Fotolechenie. Acesta funcționează în același mod și terapia cu laser. Datorită acestei proceduri, puteți, de asemenea, elimina rapid si fara durere vene paianjen pe fata. Mai mult decât atât, fotografie reintinerire se poate ocupa chiar și cele mai mici vase ale grilei.

Un alt avantaj al tratamentului foto este că, după ce pacientul primește pielea mai elastică și moale, fără pete de pigment. De asemenea, îmbunătățește ten. Durata unei astfel de procedură nu este mai mult de douăzeci de minute. Tratamentul total de găini ar trebui să includă proceduri complete 3-5.

Este important de știut. după terapia cu laser si terapie foto, pacientul poate prezenta reacții adverse, cum ar fi apariția de pete albe pe locul procedurii. Acest lucru poate fi evitat doar dacă tratamentul va fi efectuat de un cosmetician cu experiență la o clinică profesională.

3. De asemenea, este destul de eficient este medicație. care prevede utilizarea de medicamente hormonale. Deși eficientă, această terapie are o mulțime de nuanțe, așa că trebuie să prescrie doar medicul.

Independent elimina vene paianjen pe fata: sfaturi și trucuri

Pentru a face față cu acnee rozacee, trebuie să rămânem la aceste sfaturi:

1. Asigurați-vă masca imbogatite cu vitaminele B, E și C. restabilesc elasticitatea vaselor de sânge.

2. Ajustați dieta ta. Excludeți din meniul de alimente picante, conserve alimentare, băuturi alcoolice, bere, cafea și murături. De asemenea, trebuie să se limiteze consumul de alimente grase (branza, ficat, smântână). Baza de dieta ar trebui să fie carne slabă și pește, fructe, legume, nuci și ceaiuri de fructe uscate.

3. Este important să se renunțe la fumat. În acest caz, obiceiul trebuie aruncată nu pentru o lună, până la „treci inflamat“ și pentru totdeauna.

4. Dacă aveți o problemă cu presiunea scade, atunci trebuie să consulte un medic pentru a face un diagnostic și de a începe tratamentul.

5. Ar trebui să mănânce alimente bogate în siliciu. Acestea includ: fulgi de ovăz, hrișcă, fasole și mazăre.

6. Este recomandabil să se înceapă fac sport. Acest lucru va ajuta sa scapati de colesterol, și, prin urmare - va proteja împotriva dezvoltării bolilor sistemului cardiovascular.

7. Este necesar să se renunțe la cosmetice sărace care conțin alcool sau acetonă.

8. Puteți face o masca de cartof crud ras și se aplică pe față.

9. Atunci când o lungă ședere în frig, soare sau vant, este necesar să se pună pe fața de echipamente de protectie.

10. Nu luați un duș fierbinte.

11. Minimizarea expunerea la temperaturi ridicate pe piele.