Virtual Club - vânătoare rase de caini

Virtual Club - vânătoare rase de caini

vânătoare de sport cu un câine - o vacanță minunată. Deseori, oamenii dau naștere la un Dachshund sau terrier. sau setter. absolut nu ceea ce sugerează să vâneze cu ei. Dar, o dată aici a mers la sol sau la testul un alt timp, și apoi te uiți - o persoană își petrece tot week-end din oraș, emoționat spune de bursuc a luat terrier lui vulpe sau un iepure fugărit Hound imens. Vânătoare cu un câine devine un hobby interesant. Desigur, dacă luați intenționat câinele de vânătoare, acesta ar trebui să fie făcută prin vânătoare Kennel Club. cluburi de vânătoare sunt crescuți doar câinii de lucru, în care majoritatea aptitudinilor congenitale. În cazul în care strămoșii catelului vânat, să-l învețe că va fi mai greu.Virtual Club - vânătoare rase de caini

Cel mai probabil, un grup mare de câini de vânătoare - este poliția. Polițiștii numit câinele, care încă se congela înainte de mirosul de păsări, care este capabil să facă un raft. Numele „Polițiștii“ au primit pentru ce mulți dintre ei stabilesc, oprindu-se în fața păsării simțit. Cu acesti caini vâna mlastina, luncă și păsări de pădure, și, uneori, animalele mici.

Se crede că acești câini au apărut în secolul al XV-lea, în Spania, de la care sa răspândit în întreaga lume. În acele vremuri, câinii, care merg înainte de a găsi joc, au fost necesare, ca instrument de vânătoare a fost de rețea Navolochnya numit Tiras, și aruncă-l la pasărea cu câinele. Atunci când această metodă de câini de vânătoare calități de bază necesare pentru a fi: o pasiune pentru păsări de vânătoare, Nedalniy, dar adevăratul sens al cuvântului, și ascultare deplină. În Anglia, pentru o astfel de vânătoare de câini au fost crescuți cu părul lung - indicare setteri (ceea ce înseamnă „chircit“), și indicatorul cu par scurt - indicatorul (din limba engleză „pentru a face standul“). Trei tipuri de setteri - engleză, irlandeză și shottlandsky - formate în mijlocul secolului al XIX-lea, iar apoi a dezvoltat ca o rasa separata.

vânători dragoste și popularitate în întreaga lume setter a câștigat nu numai pentru calitățile lor de vânătoare, dar, de asemenea, ca animale de companie, ca acesti caini sunt extrem de frumoase, inteligent si afectuos. Barca scrie despre setter lui I. S. Shmelev:“... el este subțire și jucaus, inteligent ca orice setter irlandez, purtând coada stufoasă inteligent și iubește atunci când servește cina. Nu pentru a efectua feat, dar o medalie de aur. Deși este de origine engleza, dar nu mândru, și monitorizarea îndeaproape piesele, se deplasează nasul și ochii cerșit. Uneori trage cu nerăbdare laba față de masă și genunchii și moi reamintește zgomote obligația altora. Vecinii lor se considera, atunci. Din nou și din nou eu însumi. "

La începutul secolului al XIX-lea în Germania, polițiștii au fost îmbunătățite. A fost nevoie de un caine de vanatoare, care ar putea detecta pasăre și fler de top, iar pe traseu, și ar fi în măsură să lucreze la alte animale - iepuri de câmp, vulpi, cerbi și mistreți. Câinii au trebuit să-și alunge, prinde și zdrobi joc rănit, și a aruncat un vot pe trofeu. Acesti caini am devenit polițiști germani, langhaar. drathaar și kurtshaar. care diferă doar prin calitatea de lână. Acestea sunt caine de talie mare, puternic și curajos. Acesti caini au, de asemenea, o tendință înnăscută de a hrăni păsările ucise. În prezent, polițiștii germani - câinele versatil, care pot fi folosite pentru a vâna pentru diferite animale și păsări. În plus față de limba germană, există la alta, „Continental“ Arătând Weimaraner. myunsterlender mici. Cehă Fousek și altele.

Virtual Club - vânătoare rase de caini

Hounds - una dintre cele mai vechi grupuri de câini de vânătoare au fost folosite pentru a corral vânat sălbatic în rețea înainte de inventarea armelor de foc. În copoi dezvoltat instinct de vânătoare, și orientare: ei urmăresc agresiv fiara, la alungat sub împușcat vânător. Beagle au un „tub“ speciale într-un glas, care vânător aude de departe. Spre deosebire de polițiștii beagle de obicei dețin pachete. Prin urmare, în casă, astfel încât câinele se simte mai bine în companie. În prezent, există mai multe „specialități“ copoi. În Anglia, pentru parfosnoy vânătoare de vulpi, folosind Beagle. Pentru Investigarea joc ranit folosind caini de vanatoare pe un traseu de sânge - Bassett. Bloodhound și diverse Bracke; În plus, fiecare țară europeană are o copoi nationale de rasa - În România, este un câine de vânătoare rusesc și Hound pestrițe Rusă.

Unii caini de vanatoare aproape pierdut valoarea sa ca vânători și păstrate numai ca animale de companie. It - Beagle, Basset Hounds și Bloodhounds. Bigley - în mișcare,, câine activ fericit, care este foarte pasionat de mersul pe jos. Bloodhounds și Basset - mai silențioase, au un mare sentiment de stima de sine. Bloodhound necesită plimbări lungi, dar, de asemenea, Basset nevoie să o convingă să meargă afară. Adică, dacă ar trebui să mergem, el va merge, dar o mare plăcere să continue să doarmă pe canapea. Acesti caini sunt foarte potrivite pentru întreținerea camerei, dar necesită o educație foarte strictă.

Acasă la ogarii, probabil, a fost Orientul Mijlociu. În timpul săpăturilor culturilor asirieni și persană câini imagini au fost gasite similar cu ogarii alungare o gazelă. Conform oamenilor de știință, aceste imagini aproximativ 8000 de ani. Mai mult decât atât, unele rase Ogari schimbat de puțin. La vânătoare Greyhound se bazează în principal pe vederii dornici, și nu pe nas așa cum se dezvoltă viteză extraordinară (aproximativ 60 kilometri pe oră), care sunt mirosuri pot fi distinse. Greyhound. spre deosebire de hound vaneaza foarte repede: se prinde prada și omoară-l. Numele în sine provine de la cuvântul „galant“ - o rapid, de mare spirit. Cei ogarii au apreciat în special răutate și lăcomie fiarei, care aruncă câinele în căutarea rapidă. Antic, vânătoare nativ Rusă - cu ogarii pe lupul. Că Greyhound rus a fost diferită întotdeauna curaj disperat și răutate necontenită în prădător puternic. În România, în secolul al XVIII-lea, de vânătoare cu copoi a fost aproape de distracție obligatorie a nobilimii a aterizat. Ogarii utilizate, de obicei, împreună cu pachete de copoi. Pachet de copoi conducea animalele afară, în aer liber pentru a partaja, în cazul în care fiara este deja ogarilor decapate.

Cu berilor pas un pachet de fierbere,

Audiții către proprietar cu entuziasm legat,Puternicul piept a fost spiritul!

armonie Minunata pelerin urechi!

Codescendenți lătrau muzica

Sufletul ia în lume ideală.

Cine atât lilting, melodic si chiar si-temperat.

Ce a Rossini ta! Care este Beethoven ta!

N. A. Nekrasov. „câini de vânătoare“

Virtual Club - vânătoare rase de caini

Acum există mai multe tipuri de Ogari: „Est“ - Afganistan. Asia Centrală Salukis. "European" - un Wolfhound irlandez. Whippet. Greyhound Horta; Greyhound; și Ogarii din România - Borzoi rusă și de stepă din Rusia de Sud.

Do ogarii sunt inteligente? Se poate spune că, cu un Greyhound necesită o anumită precauție. Acesta este un caine de vanatoare, care a fost luată de vânătoare competențe, care trăiesc în cuști și, de fapt, a avut puțin contact cu oamenii. I. S. Turgheniev credea că „copoi sunt prost.“ Desigur, acum că ogarii trăiesc cu noi în case, ele dezvoltă o „absorbție a consumatorilor.“

Spaniel - un grup de câine sportive mici folosite pentru a căuta și furnizarea de joc. Acesti caini excelent simt, ei sunt inteligenți, usor de dresat. Folosind proprietățile înnăscute, vă puteți antrena un prepelicar, astfel încât acesta va înlocui setter de vânătoare. Un mic Spaniel mai ușor de păstrat într-un apartament și transporta mai ușor decât setter. Cele mai multe rase de spanieli existente originea în Anglia - un prepelicar Springer, Clumber Spaniel (cea mai mare dintre spanieli), Irish Water Spaniel, și altele. În România, spanieli de vânătoare românesc de rasa - cainele este cocker puțin mai mare brichetă. Aceasta rasa se bucură de o mare popularitate în rândul vânătorilor. Engleză și Cocker Spaniel - o piatră decorativă. Toate acestea, și de vânătoare, și decorative - minions și animalele domestice.

Virtual Club - vânătoare rase de caini

a format un grup de câini de vânătoare originale în regiunile nordice ale lumii: în România - câini husky. în Statele Unite și Canada - Husky si Malamutul de Alaska. și altele. Husky împărțit în trei grupuri de lucru: vanatoare, ciobanesti si de conducere. Toți acești câini sunt similare: au botul ascutit, urechile, coada buclat strâns, acestea diferă în mărime și culoare. În România, există patru mari rase de câini husky: Karelia, ruso-europeană. Siberiei de Vest și de Est Siberian. Husky sunt utilizate în principal pentru vânătoare animalelor cu blană (veverițe etc.), precum și cerb, mistreț, urs, tigru și chiar o pasăre. Vânătoare husky are simțul exclusiv al mirosului, auzului excelent și viziune ascuțite. Husky mai mari, de exemplu, East Siberian, folosit ca câini de sanie.

Atunci când o sanie Husky Siberian cu cautatori de aur a venit in Alaska, americanii au apreciat-o rezistenta extraordinara si modestia. În America, Laika a fost incrucisati cu alte rase de caini, si o noua rasa a devenit cunoscută sub numele de „Husky.“ Aceasta rasa a fost utilizat în principal ca sanie. Husky - un caine foarte frumos, caracteristica sa distinctivă - ochi de un albastru strălucitor ( „culoarea tinere, ghiocelul doar înflorit“). Malamutul - rasa „locale“, care a existat în Alaska, din timpuri imemoriale. Acest lucru este mai severă și un câine mare decât de obicei husky. câine Malamutskaya nu pot să latre, dar numai urlete. Malamut - nici pază, dar nu au încredere în toată lumea. Se poate speria intruși numai prin punctul său de vedere solidă.

blana groasa pufos protejează bine și răgușită de frig și de căldură, astfel încât câinele poate fi păstrat în apartament, și pe stradă. Acesti caini vărsat pe termen scurt, dar odată aruncat o mulțime de blană, restul de lână în casa este aproape acolo. Defectul principal al husky - înclinația spre vagabondajului. Fără o lesa pentru o plimbare și ei sunt practic imposibil de gestionat de dragoste pentru a afla relațiile cu vecinii. Prin urmare, pentru o persoană neohotnika-contra în Huskies mai mult conținut decât argumente pro. Husky - caine blajin, cel puțin, trebuie să fie. La urma urmei, acesti caini, si vanatoare, si de echitatie sunt proiectate să trăiască și să lucreze în strânsă cooperare cu oamenii, mai ales în condițiile dure ale Extremul Nord.

Virtual Club - vânătoare rase de caini

Pentru vulpi de vânătoare, câinele enot, bursuc și alte vizuini utilizate două rase de câini - Dachshund și terrierii. Dachshund au fost inițial folosite ca câinii de vânătoare de animale mici, și în cele din urmă „remodelate“ în vizuini câini. Teckel - inițial o rasă de câine german. Dachshund a început să cultive în mod activ în secolul al XVI-lea, când în Germania, a existat o mulțime de orașe, și de vânătoare a scăzut. Acest caine a fost foarte convenabil pentru cetățeni: mijlocii, nepretențios, legkoobuchaemaya, și de vânătoare cu ea nu mai puțin interesante și jocuri de noroc decat cu alti caini. Instinctul de vânătoare este impozite foarte puternice. Într-un vechi taxele de carte au fost descrise ca fiind „câine. cărora le place să pătrundă în vizuini subterane. " Da, pentru o vânătoare taxă - asta e viata. În cazul în care un câine nu este tratează în mod specific, gradina si chiar podeaua din casa ta sunt la risc serios - Dachshund iubește cu pasiune să sape. În plus, acest „miez“ are propriile lor opinii cu privire la toate aspectele și-l apără cu curaj. Prin urmare, taxa ar trebui să fie introdusă în austeritate și subordonare cu copilărie, în caz contrar, există pericolul să crească despot intern: nu a primit - scoarță de copac. Nu este atât de așezat - latră din nou. Nu pune pe pălăria - el începe să latre, sărituri, încercând să elimine pălăria din cap. Și chiar musca, ci ca un caine mare nu poate. Un prieten TAXI Telegrama șchiopătat permanent că unul, apoi celălalt picior. Este propriile taxe ridicate: ceea ce este greșit - musca pentru degetele de la picioare (de mai sus nu a putut ajunge).

La prima vedere, taxele de aspect pare ciudat: un corp lung si picioare scurte (în Odesa spune: „Taxele sunt vândute la noastre de metri“). Dar, de fapt, acest aspect este foarte potrivit pentru vânătoare în vizuini. Există mai multe tipuri de impozite: câini cu părul, cu părul lung și aspru-normală (standard), iepure și dimensiuni pitic. Primele dachshunds pitic au fost crescute prin încrucișarea terrierii și Pinscher cu taxiul mici și ușor.

Virtual Club - vânătoare rase de caini

În Anglia, pentru aceeași vânătoare a adus un întreg grup de diferite terrierilor. Unele Terrierii instruiți să caute animale sub pământ și ucide-le acolo, alții - să-și alunge afară. Cele mai terrierii calitati mai ales de luptă sunt apreciate - la sfârșitul secolului trecut, acestea sunt utilizate pe scară largă pentru a controla șobolani. În 1865, Tiger Bull Terrier numit Pișcătorul stabilit un record: 36 de minute și 26 de secunde, a ucis 500 de șobolani!

Cele mai multe terrier - caine mic si indesat dotat cu plin de viață dispoziție, veselă și o etică a muncii mare. În funcție de tipul de buna-strat se disting, iar terrier cu păr lung. instinctul lor de vânătoare este atât de puternic încât aproape toate dintre ele, chiar de „decorative“ pot fi folosite pentru vanatoare. Același lucru este valabil pentru calitățile lor de luptă: chiar și elegant, Terrier-ul bedlintgon potrivnic pe cineva să se lupte pentru o plimbare, și numai în ceea ce privește terrier fox. „Divage în jurul valorii de grajduri, să adune în jurul lui o bandă de câini care se bucură de notorietate, și de a le conduce de-a lungul pe tot felul de cartierele sărace să se aventurează lupte cu alti caini. -. Este opinia Montmorency, și se numește „trăiesc în prezent“ (Jerome K. Jerome. "Trei bărbați într-o barcă")

Virtual Club - vânătoare rase de caini

La întreținerea corectă, îngrijirea și hrănirea câinilor de vânătoare depinde de sănătatea lor. Un câine sănătos bine îngrijit - un ajutor de încredere la vânătoare. Cunoștințe de bază a conținutului unui câine de vânătoare trebuie să aibă fiecare vânător. Camera, care conține câinele trebuie să fie uscat și strălucitor. În cazul în care conținutul șantierului, care conține de obicei Beagle husky și toate rasele trebuie să aibă un țarc de metal dimensiune a ochiurilor de plasă împrejmuită de 2x3 m. Camera în care mersul este conținut retriever, trebuie izolate și fără curenți de aer, dar în zona cu temperaturi mai mici de 15 ° adăpost câine îngheț de frig trebuie instalate suplimentar cu cutie de izolare. Pentru minciună și de dormit câine ar trebui să aibă un loc permanent în sala desemnată pentru ea. Faceti o punte de lemn la o înălțime de până la 0,4 metri de podea, obsheyte pe marginile panourilor, astfel încât să nu-l fac obiectul unui dumping așternut. Cel mai bun așternut pentru câini conținute în camere speciale in curte, va fi paie, care trebuie să fie schimbat o dată la două săptămâni. simțit, pătură, etc. Acest material de așternut ar trebui să fie, de asemenea, în mod regulat o dată pe săptămână, se spală și curățate de murdărie și praf - materiale strânse și cald poate fi de asemenea utilizat pentru lenjerie de pat ...

Camera, care conține un câine, și un țarc trebuie curățate zilnic, o dată la fiecare două săptămâni dezinfectată, podeaua și pereții trebuie să fie spălate cu o soluție de apă caldă la rata de creolin 1/2 linguri o găleată de apă. În camera în care câinele este conținută, este necesar să se păstreze întotdeauna de apă potabilă curată în apă clocotită se spală periodic vasele. Nu lăsați mâncare pentru câini neconsumată, asa ca nu strica și nu mănâncă câine de proastă calitate.

Îmi place câini de vânătoare?