Vtoryak - adică vtoryak în dicționar al limbii române

Cuvinte similare în dicționar:

Ei bine. a doua voce, a se vedea. a doua. | Miracle, ciudat poveste, fantastică, provocare; | prostii, prostii, ficțiune. | Cazul de probleme, atac, parabola pritka, eșecul, obstacol. În cazul în care cuvântul este de la al doilea (Echo), înseamnă ceva. care au răsunat subțire. Așa cum este utilizat. mai multe exclamații. fereastră vânt doua vtoruscha Eka distrus! Eka a adus un al doilea! Vezi tu, Kaka a devenit al doilea.A doua voce în joc de muzică.

1. Al doilea joc jucat pe unul dintre instrumentele într-un ansamblu. // A doua voce în joc de muzică. 2. Instrumente, lider al doilea lot, în ansamblu.

A doua a doua Vtorushina
Al doilea - atât de lumesc, numele laic, în cele mai vechi timpuri ungi de multe ori de-al doilea fiu. Patronimic al doilea nume omului laic (numirea copiilor în funcție de nașterea lor nu a fost mai puțin frecvente în cele mai vechi timpuri: în primul rând, Tretiak, al zecelea, etc.). Vtorusha formelor derivate din numele personală acestui om, patronimic, de asemenea, a apărut, care a devenit numele - Vtorushin. (H) al doilea - cea mai veche formă de numeralul, numele cu același înțeles. Numele ucrainean de aceeași fundație.1. Etapele procesului de znach. vb. vtorachivat.

vtorochit care a intrat în Török legat în spatele șeii joc sau unele bagaje. Xia, să fie vtorachivaemu. Vtorachivanie Miercuri mult timp. vtorochenie absolvent. vtorochka bine. vol. acțiune vb. Hare vtorachivay pentru pazanki, vulpea de gât.

1. Atașați, legat de Török șa (centuri de siguranță) (în vânători vorbire).

1. Strahd. la vb. vtorachivat.

BS, care este o a doua prioritate, în momentul înregistrării sau subordonare. A se vedea. De asemenea, constanta mai tineri (Junior ipotecare).

A se vedea. Ipoteca Ipoteca secundar.

- credit pentru proprietate deja ipotecat.

cm. Rata parabolic.

- Conceptul a introdus IP Pavlov pentru a denota sistem de orientare umană pe indicii verbale, la timp formarea de conexiuni neuronale care. Din moment ce persoana se caracterizează prin acțiunea comună a primului și al doilea semnal, apoi au fost rugați să evidențieze tipuri umane specifice de activitate nervos superior predominanței unuia sau un alt sistem. În conformitate cu această caracteristică de tip a fost identificat ca având o predominanță pervnoy sistem de semnalizare, de gândire - predominare doilea sistem, iar mediana atât echilibrată pe această bază.