15 lucruri interesante despre zâmbet

15 lucruri interesante despre zâmbet

Toată lumea iubește spunând: „Rasul - cel mai bun medicament“, chiar și ei înșiși lucrătorii din domeniul medicinii au observat în mod repetat beneficiile de râs și zâmbete ale pacienților lor. De fapt, un zâmbet poate îmbunătăți starea de spirit și chiar sistemul imunitar. Acum veți afla mai multe fapte interesante despre zâmbete noastre.1. silindu-se să zâmbească, vă puteți îmbunătăți starea de spirit. Psihologii au descoperit că, chiar dacă sunteți într-o stare proasta, puteți alege imediat în sus, forțând un zâmbet.

2. Zâmbet intareste sistemul imunitar. Un zâmbet poate îmbunătăți cu adevărat sănătatea ta fizică prea. Corpul tau este mai relaxat atunci când zâmbești, care promovează o sănătate bună și un sistem imunitar puternic.

3. Un zâmbet este contagios. Și acest lucru nu este doar un cuvânt, un zâmbet este foarte contagios, astfel încât oamenii de știință spun. Într-un studiu efectuat pe această temă în Suedia, oameni cu mare dificultate au reușit să se încrunte atunci cand se uita la oamenii zâmbitori, ei înșiși mușchii lor au căutat să-și exprime un zâmbet pe fața lui.

4. Zambetul te elibereaza de stres. Corpul tau incepe imediat sa produca endorfine atunci cand zambesti, chiar și atunci când te forța să o facă. Această schimbare bruscă de starea de spirit va ajuta sa te simti mai bine si scapa de stres.5. Zambetul este mai ușor decât încruntată. Oamenii de știință au descoperit că organismul tau trebuie sa lucreze mai greu și de a folosi mai mult mușchii să se încrunte decât o face cu un zâmbet.

6. Zâmbet - este un semn universal al fericirii. În ciuda faptului că strângeri de mână, îmbrățișări și arcuri au semnificații diferite în diferite culturi, zâmbetul este cunoscut în întreaga lume și în toate culturile ca un semn de fericire și aprobare.

7. Noi zâmbet chiar și în timpul funcționării. In timp ce la locul de muncă zâmbim mai puțin la domiciliu, 30% dintre persoanele studiate au fost zambitoare de la 5 la 20 de ori pe zi, iar 28% au fost zambitoare mai mult de 20 de ori, în timp ce la locul de muncă.

8. Atunci când un zâmbet este utilizat de la 5 la 53 de mușchi faciali. Numai zâmbet poate face ca organismul dumneavoastră de a utiliza până la 53 de mușchi, în același timp, cu toate că unele tipuri de zâmbete costa 5 mișcări musculare.

9. Copiii se nasc cu abilitatea de a zâmbi imediat. Copiii invata foarte mult din comportamentul și sunetele, vizionarea oamenii din jurul lor, dar oamenii de știință cred că toți copiii se nasc cu această abilitate, deoarece chiar și copiii orbi pot zâmbi.

10. Un zambet poate ajuta pentru a obține un impuls. Un zambet face o persoana mai atractiv, sociabil și încrezător, iar oamenii care zambeste mai mult sunt mai susceptibile de a obține promovate.

11. Zambetul este cel mai recunoscut expresie. Oamenii pot recunoaște un zâmbet la o distanță de 100 de metri, ceea ce face este expresia cea mai ușor de recunoscut.

13. Un zambet este mai atractiv decât machiaj. Cercetările efectuate de Orbit complet, a arătat că 70% dintre oameni să găsească femei mai atractiv atunci când zâmbesc decât atunci când poarte machiaj.

15. Sugarii incep sa zambesti după naștere. Cei mai mulți medici cred că zâmbetele reale apar atunci când copiii dorm la vârsta de 4 până la 6 săptămâni, dar copiii încep să zâmbească în somn la scurt timp după naștere.

Zâmbet de multe ori, înconjurați-vă de bine și de a fi fericit!

Ne-ar fi recunoscător dacă vă împărtășesc acest articol: