7 sfaturi birou confortabil spațiu deschis „dengodel

7 sfaturi birou confortabil spațiu deschis „dengodel
Pentru spațiu deschis birouri de tip sunt tratate în mod diferit. Cineva crede că astfel de birouri sunt ideale pentru cele mai multe companii, unul este de părere că spațiul deschis nu este potrivit pentru personalul productiv. Oricum, birourile de acest tip sunt foarte frecvente și merge în jos în istorie nu colectate.Principalul lor avantaj este faptul că acestea nu necesită costuri ridicate de organizare a acestora, precum și utilizat o cameră mare în care fiecare angajat are un loc de muncă. Angajatorii au folosit și va folosi birourile în format spațiu deschis, dar pentru a crea un personal al mediului de lucru cel mai confortabil și productiv, trebuie să urmați câteva reguli.

Cum de a face un spațiu confortabil deschis pentru

Asigurați-o varietate de spațiu de lucru

cameră mare, cu aceleași tabele, în picioare într-un rând la aceeași distanță, se potrivesc doar pentru puținii oameni care au darul de a se adapta la orice condiții și nu își pierd productivitatea la locul de muncă. Dar cei mai mulți oameni au propriile lor preferințe și nevoi. Cineva trebuie să comunice cu colegii în timpul de lucru, atât de mare despărțitură între tabele va interveni numai. Cineva poate lucra numai în tăcere, așa că are nevoie de spațiul de lucru semi-izolat.

Puteți crea, de asemenea, un spațiu de lucru personalizat, cu o masă mare în aer liber, unde angajații pot discuta detaliile proiectului comun, în timp ce continuă să lucreze și nu interferează cu colegii lor care au nevoie de liniște.

Are un drept zonă de birou separată

Cum să înțeleagă localizarea zonelor va fi cel mai bun? În primul rând, să ia sfatul bun designer. Aceasta va ajuta la crearea de aspect optim spațiu pe baza destinației lor, mărimea și numărul. În al doilea rând, vorbesc direct cu personalul lor. În cele din urmă, ei trebuie să lucreze acolo, iar ei doar spun că este ca ei vor fi mai confortabil și mai bine.

Nu utilizați partiții mari între tabele

Această teorie a fost încercat de mai multe companii mari, folosind birouri open space, și sa dovedit a fi adevărat: ziduri joase, sau absenta acestora reduce nivelul de zgomot din camera.

7 sfaturi birou confortabil spațiu deschis „dengodel


Stabilirea normelor de conduită

Pentru a comunica în principal personalul camerei poate utiliza chat-ul intern - este convenabil atât de către angajați (nu este nevoie să țipe ceva colegului său de la celălalt capăt al camerei), și managerii (puteți prinde întotdeauna cei implicați în palavrageala de mers în gol și nu funcționează).

După cum este necesar să se introducă un anumit semnal pe care fiecare angajat se poate aplica atunci când el este foarte ocupat și nu are nevoie de distragere. Cel mai simplu mod de a face acest lucru folosind căștile, dacă acestea sunt purtate pe cap, apoi un coleg mai bine să nu se atingă. Unele companii folosesc cele mai avansate metode de semnale care furnizează, de exemplu, USB-indicatori pe laptop-uri. Dacă lumina roșie - angajatul este foarte ocupat și nu vrea să vorbească cu nimeni dacă verde - este gata să vorbească.

Adăugați plante vii

Omul - aceasta este o parte a naturii, deci are o anumită influență asupra confortului și a productivității sale. Nu putem ignora acest lucru, dar dacă în cursul muncii în domeniul nostru de vizibilitate va fi plante vii, atunci decizia va fi mai ușor pentru noi, vom răspunde rapid la provocările, iar numărul de erori va scădea. Acesta este motivul pentru care multe companii mari organizează birourile lor în întreaga parcuri și grădini, alocând în acest scop un etaj separat sau acoperișul unei clădiri. Fiecare angajat poate veni în orice moment, în grădină, în cazul în care există o varietate de plante, și petrece câteva minute. Chiar și o astfel de scurtă de fuziune cu natura permite pentru a obține energie și de a ajunge la locul de muncă cu o vigoare reînnoită.

În cazul în care compania dvs. nu este încă capabil de a permite un astfel de lux, cel puțin, set de plantat mari cu plante vii în orice mediu de birou. Ferestrele din holuri, doar pe podea. Există mai multe plante care nu necesită îngrijire specială. Responsabilitati-le cu apă și freca frunzele de praf poate fi încărcat mai curat. În afară de faptul că plantele verzi vor da noile personalul forțelor să lucreze, ei decora, de asemenea, la birou, face mai proaspete și în viață.

7 sfaturi birou confortabil spațiu deschis „dengodel

Evidențiați locuri de muncă și pentru a ghida

De multe ori directori lucrează în birouri separate, la momentul respectiv, toți subalternii stau în aer liber-spacee. Dar, uneori, este în valoare și autoritățile să se deplaseze în spațiul deschis, pentru a înțelege mai bine modul în care întregul personal, să-l controleze, să fuzioneze cu echipa. Spune la revedere de la cabinetul personal pentru totdeauna, nu este necesar - doar câteva ore pe zi de lucru în spațiu deschis spațiu. Sau să aloce în acest scop o zi de lucru de câteva ori pe săptămână.

În timp ce lucrează în acest mod, capul nu va fi distinsă de echipa, și să fie capabil să înțeleagă mai bine punctele forte și punctele slabe ale procesului de lucru, care îl va ajuta să găsească modalități de a îmbunătăți.

experiment

Găsiți cel mai bun format pentru spațiu deschis pentru echipa sa la prima încercare este aproape imposibil. Fiecare echipă - specială și are propriile preferințe și nevoi. Dacă îți pasă cu adevărat angajații lor și doresc ei să lucreze nu numai bine, dar, de asemenea, să se simtă confortabil, nu este necesar să se argumenteze pentru condițiile lor de muncă o dată pentru totdeauna. Din când în când, să le schimbe și asigurați-vă că, odată cu schimbările de dispoziție ale angajaților dumneavoastră, în calitate de ridicat sau coborât nivelul lor de performanță, etc.

spațiu deschis pot fi aranjate în diferite moduri. Lucrătorii pot sta în fața celuilalt, sau pe o „locomotiva“ pentru un tabel poate fi un număr diferit de persoane, mesele pot fi plasate într-un labirint, rânduri de clare sau nu într-un mod haotic. Atâta timp cât personalul dumneavoastră nu funcționează într-o varietate de formate, el nu va înțelege ce este potrivit pentru cele mai bune lor colective.

Confortabil și eficient lucrezi!