Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Dacă e frig, asta e nici un motiv pentru a ascunde aparatul de fotografiat până în primăvară, puteți găsi o mulțime de frumos și rece, în vreme de iarnă. Desigur, pentru a merge la sondajul de zăpadă, atunci când este un frig teribil, și știi că trebuie să se mute un pic și să se concentreze exclusiv pe fotografie, nu foarte de dorit. Dar totuși, merită. peisaje, puritate alb-zăpadă și în jurul valorii de modele unice de iarnă de iarnă acoperite cu zăpadă. Toate acestea se vor deschide ochii și tot ce trebuie să faceți - este de a capta toate această frumusețe posibil transferul toată splendoarea ei.
Lucrări în astfel de condiții extreme de frig este dificil, în plus, trebuie să păstreze întotdeauna un ochi pe camera ei că ea nu a avut SuperCool, dar rezultatul final va va multumi. Încrederea și perseverența vă va oferi imagini mari. Foto furnizată de mai jos a fost luată în Polonia, după ce a fost nevoie de un viscol puternic.
Văzând un copac singuratic, care iese in evidenta din toate glamour alb în jurul valorii, a fost greu să reziste tentației de a face o fotografie de ea și să treacă mai departe. În plus, atmosfera, care a fost învăluită totul, a promis bună fotografie art.
Capul a venit imediat imaginea unei fotografii alb-negru realizate de un pic antic, care prezintă o imagine în capul meu, am început imediat să pună în aplicare ideile. Prin stabilirea unui nivel scăzut de expunere, calea de lut murdar a devenit copac mai expresiv și mai clară, adăugând imagine măiestria.
In acest tutorial, vă vom arăta cum să facă un frumos teren fotografie memorabil acoperit cu zăpadă, care va fi la fel de bine în căutarea și în format digital și pe suport de hârtie. În plus, vă vom arăta cum să adăugați un chenar negru și o semnătură digitală pentru fotografiile dvs. să arate ca fotografii profesionale.


Fotografiind zăpadă. Sfaturi:

Pregătirea, răbdare și un scenariu clar de acțiune ajuta la a face fotografii minunate.

Fii pregătit pentru frig

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Acest lucru poate părea evident, dar totuși, nu uita să te îmbraci cu căldură - Ia-o eșarfă, pălărie și mănuși cu un deget. Ar trebui să fie cald și confortabil, poartă astfel de haine în care va nu numai cald, dar, de asemenea, convenabil să se miște, să se aplece și ghemuit. În ceea ce privește mănuși, apoi utilizați camera în ele nu este foarte convenabil, astfel încât nu iau mănușile cu degetele tăiate, astfel încât peria va fi cald.

Fotografierea în modul RAW

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Planificați-vă împușcat

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Nu este întotdeauna chiar posibil pentru a avansa fotograf profesionist pentru a vedea fotografia lui viitoare. Se întâmplă adesea ca vom elimina mai întâi multe imagini diferite, și apoi alegeți una le-a plăcut cel mai mult, procesul de ei și să facă aspectul artistic.

compoziție

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

În această imagine sunt foarte puține elemente. De fapt, avem doar un singur copac, iar orice altceva este absorbit fundal alb. Prin urmare, compoziția corectă și ajustarea atentă a camerei este deosebit de important. În acest caz, arborele situat în partea stângă jos a cadrului, drumul care duce la copac, ia o imagine a unei echilibrate și complete. Nivelul orizont situat la aproximativ 1/3 comparativ cu marginea inferioară a imaginii.

Compensarea expuneriiAflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Pentru a obține un ton alb bun atunci când fotografiați zăpadă trebuie să configurați în mod corespunzător compensarea expunerii de pe camera foto. ajustarea corectă compensarea expunerii, veți obține un subînțeles frumos în zăpadă, pe care o masă albă expresivă, mai degrabă decât monocromatic va face.

utilizați histograma

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Abilitatea de a folosi o histogramă - o modalitate foarte bună de a evalua tonul de culoare a imaginilor, mai ales dacă filmezi ceva de același tip, de exemplu, zăpadă. Prin urmare, nu fi surprins dacă programul va arata un pic aglomerat de pe partea dreaptă. Acest lucru este legat de zăpadă albă și de compensare a crescut de expunere.
Fotografiind de zăpadă este foarte ușor de a face o fotografie de iluminat, pierderea structurii sale și să ia o imagine lipsită de viață, astfel încât să fie atent la imaginea nepereeksponirovat în cele mai luminoase si mai colorate zone.

Editarea în Photoshop fotografiile zăpadă

Noțiuni de bază

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă


Deschideți imaginea brute capturate în modul Raw, mutați expunerea cursorul la + 0,75, nivelul de umbrire setat aproximativ +25. Asigurați-vă că adâncimea de culoare este setat la 8 biți.

Decupați imaginea

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

În bara de instrumente Photoshop, faceți clic pe instrumentul Decupaj. Apoi se taie de-a lungul marginilor imaginii într-un mod care să evite, probabil, vignetare, precum și a elimina o parte din plantarea de arbori care se încadrează în cadrul de pe partea dreaptă.

fulgi de zăpadă de copiere

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Măriți, astfel încât ceea ce ar fi un prim-plan în vedere. Fulgi de zăpadă în prim-plan sunt focalizate si arata ca o picătură. Selectați paleta instrumentul Clonare, și duplicat câmp frumos, cu fulgi de zăpadă pe locurile în care le-au dovedit neclare.

Făcându-cadru alb-negru

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Selectați Consolidarea> ConvertToBlackAndWhite. În fereastra care apare, veți vedea imaginea înainte și după conversie, și se uită la un posibil rezultat va fi capabil de a realiza cele mai frumoase rezultate și controlul maxim. Acest lucru va ajuta la a face albul zăpezii, fără pierderi de detalii esențiale.

Creșterea luminozității

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Selectați Consolidarea> AdjustLighting> Levels. Trageți cursorul la stânga un pic pentru a face o culoare gri deschis mai alb luminos, dar aveți grijă să nu exagerați, nu la lumină imaginea. Țineți apăsată tasta Ctrl fixată.

Adăugați un efect artistic

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Du-te la Layer> DuplicateLayer, apoi Filter> Blur> GaussianBlur și a pus valoarea 40. schimba modul de amestecare Soft Light. Mutați cursorul în sus pentru atâta timp cât nu-mi place. Apoi, du-te la Layer> FlattenImage.

Acum adăugați frontiera

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Pentru a adăuga un chenar, asigurați-vă că selectați culoarea neagră, folosind pictograma din partea de jos a paletei de instrumente. Acum du-te la Image> Resize Canvas>. În fereastra care apare, se adaugă 0,05 inci la dimensiunea imaginii. Faceți clic pe „OK“ și fotografiile vor fi afișate în jurul cadrului negru subțire.

cadru alb

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă


Acum este timpul pentru a decora fotografiile frontiera alb, care nu ar lăsa cadru negru obișnuit. Pentru a face acest lucru, trebuie doar pur și simplu pentru a repeta pasul anterior, dar în același timp, nu uitați să schimbați negru la alb.

Te rog, poti avea un autograf

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Pentru a adăuga o semnătură, trebuie să scrie de mână, pe hârtie și scanați-l în computer. În Photoshop, face semnătura alb-negru, oferind absența semitonuri și apoi copiați și lipiți-l pe fotografie. De asemenea, amintiți-vă că puteți schimba unghiul semnăturii, rotiți-l, și să transforme modul în care vă place.

finisa

Aflați mai multe imagini frumoase de zăpadă

Se pune semnătura în colțul din dreapta jos și schimba modul de amestecare la Multiply, pentru a elimina fundalul alb. În cele din urmă, aplatizați imaginea (Layer> FlattenImage) și salvați-l în format JPGE, sau orice alt format convenabil.