Alice nebunie revine walkthrough plin, sfaturi cu privire la trecerea madness Alice se întoarce, după cum

După sfârșitul ieșirii rolei din camera si pe hol, copiii asuprite pot explora camera din apropiere. Vom ajunge pe scări, urca în jos și du-te afară. Aici drumul nostru înainte pe piață, în cazul în care observăm o pisică albă. O altă rută este în vederea atingerii acestor fuzzies. O dată pe alee, viziona filmul.După sfârșitul fiecărei role rula pe podul de pe partea opusă a acoperișului și a vedea noul film.

Dupa ce am vorbit cu pisica Cheshire alerga înainte de-a lungul traseului, colecta amintiri și sari peste toate obstacolele. După un timp vom ajunge la o cascadă mică, în cazul în care ne întâlnim din nou Cheshire Cat. La sfârșitul rolei este redusă, inspecta și de a înțelege în cazul în care pentru a rula. Vom trece prin peșteră înainte, urca în sus și, după alte câteva din același spațiu, ne găsim într-o cameră cu ciuperca albastră. Noi pas pe ea.

Coborârea de pe bord - o sarcină ușoară. Principalul lucru - ține evidența, astfel încât să nu piardă dinții. Acesta a aterizat în siguranță într-o baltă de sânge, la dreapta și ieși în luminiș, unde am fost din nou de așteptare pentru pisica Cheshire. Când ați terminat cu sistemul de compensare nu este necesar să scape. Dacă vom rupe cojile, dintii vor cădea din ei, și lângă o statuie plângând poate fi găsit de memorie. Acum putem trece la următoarea locație, în cazul în care va fi prima întâlnire cu monstrul. El a murit de trei sau de patru ori cu un cuțit. După curățarea zonei vom merge mai departe și să ne găsim la bucătarul. Aici vom da piper. Pepper - o armă a variat. Lăstarii daune lent cauze mici, dar altele au variat de arme de la începutul nr.

După sfârșitul ieșirii rolei spre curte, unde shurupchel Notă fantă. Acești dușmani Hustler și atunci când ajunge la eroina noastră, atunci imobiliza, astfel încât este necesar să se ocupe de ei de la o distanță. Dar, mai întâi este necesar să se distrugă cuibul din care acestea apar.

Distrugerea cuiburilor ar duce la apariția altora noi. Vor fi aproximativ șase cuiburi, apărând pe scenă. Ultimul monstru va papusa din noroi. Odată ce va fi distrus și, porcine ajutajului sosește. Am trage și a alerga înapoi la Cook.

Vom trece pe hol și ne aflăm pe o pajiște spațioasă. În primul rând, înțelegem cu prize shurupchel, atunci ne apropiem și trage bot. Eliminarea celor intrați monștri din nou căutăm botului și piper-l. Acum, modul în care este mai deschis, cu doar proprygat de piese de domino.

La celălalt capăt se va întâlni cu noul monstru - noroi vierme. Pericolul este că încetinește mișcarea Alice, deși el se mișcă încet. Am ajunge la locul unde cascadele țării, și cu ajutorul de ciuperci roșii ne deplasăm în partea opusă. Este necesară prudență atunci când sar peste curenții înroșit de suspensie, țâșnească din pământ.

O dată pe de altă parte, urmărim păpușa Runaway și să ajungi la pătrat spațioasă, intră în luptă cu monștri. Având în tratate cu coșmarurile trec prin tunelul care duce la o locație nouă, în cazul în care ne vom întâlni noi adversarii: gnomii agresiv-minte. pitic normal este ucis cu două sau de trei ori cu un cuțit. Scutul Dwarf necesită, de asemenea, o abordare atentă - noi trebuie să aștepte până când el ridică, apoi sari departe de atacul lui, apoi executați în sus și finisaj.

După bătălia de ciuperci roșu va apărea, ceea ce va ajuta să iasă din acest loc. Calea de-a lungul coridorului spre marginea prăpastiei. Pentru a depăși acestora, trebuie doar să fie reduse, iar apoi marginea acesta pentru a sări înapoi la firmamentul. Încercarea de a acoperi - nu merită, totuși, și Alice sărituri destul de departe, dar nu este așa. Acum ai doar pentru a apela sistemul și să ia căruciorul acolo.

Prins în domeniul Hatter important - să navigați. Sunt extrem de multe pasaje secrete și pur și simplu apăsați. Pentru a nu se pierde, utilizați scăderea în acest mod, Alice vede o varietate de semne secrete și săgeți care indică drumul. Primul lucru pe care am sari pe platforma de pe stânga și rotiți supapa pentru a afișa setarea de abur. calea de viitor se află de-a lungul platformelor prin așezarea mică a gnomi agresive.

După aceea, vom merge în interiorul clădirilor imense, în cazul în care ne vom întâlni cu oculist - un nou monstru. Este el ca ceainic foarte răutăcios. Singurul slab la fața locului - ochi. Lângă fierbătorul atac foarte periculos, deci este mai bine să stai departe de el sau se îngriji de off și le-au bătut până când este confuz.

După înfrângerea primul fierbătorul deci nu va fi de două mai mult. Înainte de a merge oriunde, le piper la moarte de departe. Proprygat camera de lângă asculta Cat Cheshire. La celălalt capăt al platformei, unde a stat în picioare, există un buton. Obținem pe ea și să aștepte până când platforma este coborâtă tot drumul. Acum vom trece fluxurile de ceai rapid și sari până la lift.

După ce la etaj, vom trece printr-un hol mic și de a găsi un iepure bifarea în pălărie. Nu este necesar să se teamă, dar ar trebui să ridice. E - o bombă cu ceas. Suntem selectate în sus, rupe o pereche de pereți și sfârșesc prin a vizita Pălărierul. Aici, după conversație, am rupe o pereche de pereți și a pus o bombă de timp pentru a împinge platforma, în timp ce ei înșiși se execută în direcția opusă mecanismului de presare.

O dată la partea de sus, ridica umbrela si citit despre aplicarea sa. Imediat există un nou monstru - Ruin. Complexitatea luptei împotriva ei este că cele mai mari pagube poate provoca, reflectând doar propriile sale atacuri au variat.

După ce a ocupat de luptă, vom merge spre dreapta, în cazul în care vom sta în ceașcă, și într-o călătorie. La fabrica vom face drumul spre prima camera cu lava si piper primul buton, și apoi merge mai departe. În sala mare de pe platforma va avea o luptă la o dată cu două oculist. Principalul lucru - să nu-i lasa sa-l omoare aproape și păpușilor rele înainte de a ataca.Având în tratate cu monștrii pe această platformă, am ajuns la margine și să sară în jos, în cazul în care pârghia de tragere. Acum, a apărut în creștere roti urca înapoi în sus și să sară în sus, în pasajul din partea stângă.

La ieșirea de acolo, Alice este probabil să se confrunte cu un nou grup de monștri. Primul lucru pe care îl înțelegem cu colegi oculist și păpuși, iar apoi se angajează faptul că în prezent. Odată ce camera este înclinat, aceasta cruce, rotiți robinetul și să se întoarcă înapoi. Afar distrugem soclu shurupchel, de a face cu o ruine gemând și de a urca la pasajul deschis.

Noua clădire se va ridica la provocarea noastră. Pentru a face acest lucru, cu atenție în căutarea pentru cercurile roșii, trage-le din piper și sari peste la noua platformă cu ajutorul fluxurilor de vapori în curs de dezvoltare.

Camera următoare a fost sub controlul mouse-ului nebun. Primul lucru pe care să fie Alice, sarind de la leagăn la leagăn, pentru a ajunge la peretele opus. Acest lucru ar trebui să fie făcut cu atenție, deoarece de-a lungul drum prea cald revarsă suspendat samovar. În plus, stânga va apărea uneori oculist și trage la noi. Când au ajuns la robinet, lava racita la partea de jos și de a urca pe platforma a apărut pe partea opusă. Aici vom trage maneta de la masa de piese înroșit din metal a început să fuzioneze. sari usor pe ele, vom urca la ultimul robinet și îl blochează. Odată mouse-ul fugi - ia în cabina ei, faceți clic pe pârghia și să sară în spatele mâini.

Din Hatter din nou vom alege partea de sus, dar acum rândul său, spre dreapta. La sfârșitul rolei recurge într-o cameră mare, cu un cucui. Prima linie de atacanti dezactiva, pune pe un buton de iepure-bombă. Sub al doilea trebuie doar să sari peste, iar apoi urca în sus. Pentru perete subțire din nou aici există un buton, țineți-o bombă și a alerga prin treptele de viteză răsărite. Odată ce ai ajuns sub un alt ciocan, vom găsi butonul din nou ultimul înăbușe-l și este condus spre ieșire.
În camera următoare ne așteptăm menghina orizontală. Cel mai simplu mod de a le depăși cu ajutorul Dodge, trebuie doar să-l facă în avans. După ce au la dreapta si urca, am apăsați butonul pentru a deschide ușa acolo și să sară în jos, ignorând monstru a apărut.

În camera următoare vor fi multe capcane și obstacole. Primul lucru pe care ne întoarcem dreapta și ne alunece trecut ciocanul. După aceea, vom ajunge la camera unde ne întâlnim cu un iepure nebun. Algoritmul de a învinge el este similar cu lupta cu mouse-ul. În primul rând vom merge prin benzi de avertizare sonoră, apoi într-o menghină, vom ajunge la pârghia și deschide calea spre cabina de comandă. Eliberarea picioare pălărier la libertate și du-te să-l jos.

După terminarea rolei urmați Pălărierul. În prima încăpere, în cazul în care el va încerca să spargă ușa, Alice va trebui să depășească Stalking mulțimea de adversari. La ușa următoare va trebui să găsească o soluție pentru a găsi o pârghie care se deschide ușa. În primul rând vom sări până la pervazul și Ținteș spate într-un cerc. Mai departe spiralată, Urcăm sus coborâm în tranziție, în cazul în care vom găsi pârghia solicitată. În ultima cameră trebuie să lupte din nou cu monștri. Urmăriți videoclipul.

Noi fugi de andocare pe aleile, pisica albă. Ajungem la han. Ușa principală nu este permisă, așa că mergeți mai departe și virează la stânga. Aici, vom vedea video și a alerga printr-un pic mai înainte, intrarea în clădire prin ușa din spate și de a urca la etajul al doilea. Ne-am dus la singura ușă deschisă, viziona filmul.

Odată ajuns pe spațiile deschise ale regiunii arctice, în primul rând împărțim stelele. Mergând mai departe, ne împiedicăm pe un site unde va fi primul atac de monstri. După ce sa ocupat de dușmani, în frunte, dar calea este blocat de cineva suflare de stâncă de gheață. Problema principală de a depăși acestora este că spulberă Alice.

În camera în apropiere va fi disponibil pentru o nouă armă - konyashki. Puternic, dar lent. Și atunci va fi dușmani noi - Ice snarky. Rapid, lyagushkoobraznye pește furios. Principalul lor pericol constă în faptul că se deplasează în jurul valorii de câmpul de luptă, acestea sunt extrem de rapid. Având în tratate cu dușmanii noii veniți, vom merge mai departe la peșteri. Calea spre peșteri este foarte liniar și clar, ar trebui să apară problemele.

Pe o coajă poticnit verde imens, du-te în ea. Aici ne întâlnim cu Cheshire Cat, specificând puzzle. Pentru răspunsuri corecte el dă să picteze trandafiri. Răspunsuri la primul puzzle - ultima. Răspunsul la a doua enigma: „Numele Lui.“

Următorul scop - pentru a ajunge la navă. Acest lucru se poate face în mai multe moduri diferite, dar cele mai optime - pe partea stângă peste lac cu rechini. La sfârșitul unei role, inclusiv modul tipic side-scroller. La început, rechinul va ataca doar din față, după trecerea unei treimi din distanța - și va ataca din spate, iar mai târziu vor fi crabi și minele de fotografiere.

Trezindu-se după o aterizare proasta, ceea ce duce drumul de-a lungul coridoarelor, sărind peste roșu meduze, periculoase. Astfel, vom ajunge la ușa de incendiu și de a intra în ea. Urmăriți videoclipul.

Acum urmărim coridoarele Coral în oraș de pește. Pe piața principală poate fi rulat la dreapta și merge în jos și care trece testul, pentru a primi niște vopsea pentru trandafiri. Testul este ușor de trecut doar fuga de dușmani.

După efectuarea testelor veni înapoi la pătrat și la dreapta. Provocarea noastra acum - pentru a ajunge la teatru. Mod de a avea un singur și îl rulează pe spinarea meduze alb. Procesul va trebui să îndeplinească un nou inamic - marinarul mort. Daunele fizice pentru el nu poate fi aplicat, atâta timp cât nu va fi uimit. Bash-ul poate fi detonat doar o bombă situată în mâinile sale. Odata ajuns in loc, vom comunica cu regizorul si afla urmatoarea lor loc de muncă. La ieșirea din sala de la dreapta și du-te tot drumul.

Aici, pentru prima dată pentru a satisface Pushkokrab. adversar extrem de puternic, nuclee de fotografiere. Insensibilă la daune, astfel încât să-l omoare - trebuie să-l porniți mai întâi peste. Primele două dăți se face cu reflectarea propriei sale umbrela nucleară, iar ultimul - corp la corp Konyazhkoy.

Prin trecerea deschis ajunge la Octopus. Noua sarcină - să-l găsească de 3 ori la rând. Ascunderea este îmbuteliată, astfel încât cât mai curând un pas greșit pe sticla - pentru a le sparge. Prima locație pentru a găsi caracatița va fi ușor. În al doilea - un pic mai complicat, deoarece sticla necesară nu este în masa totală, și un pic la o parte. Atingerea a treia locație cu sticle, uita-te cu atenție în jur, în căutarea unui mic pasaj pentru mini-Alice. Octopus va aștepta acolo.

După sfârșitul rolei du-te înapoi și pentru a găsi cântăreața. Bucurându-se de un film și a alerga în prima locație deschisă. Noi sari la platforma, noi înțelegem cu monștrii în curs de dezvoltare și pentru a elibera instrumentele. Se repetă în celelalte zone și de a ajuta ton cântăreț.

Următorul test va fi să se trezească midii dans. Primele două dintre ele va trezi numai după lupta cu monstrii, iar al treilea a fost treaz, și ea a trebuit să ajute a face un poster. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să găsiți cele trei piese lipsă. Primul cub este pe partea stanga, următoarea - într-o peșteră din contra, iar ultimul - în peșteră pentru un mini-Alice. Odată ce toate blocurile sunt asamblate împreună, rămâne doar să le asambleze în ordinea corectă. De fapt, - aceasta este comună tag-ul și a rezolvat toate cele patru permutări (spațiul gol este necesară pentru a pune imaginea corespunzătoare din dreapta).

Dupa aceasta vom merge la teatru, dar în mijlocul modul în care ne întrerupe și du-te la cimitir pentru a salva sufletele pierdute ale marinarilor. Acest lucru necesită curăța trei criptei. Sweep va consta în faptul că primul dintre marinarii trebuie să câștige o zonă mică. De fapt, acesta este doar un marinar fantomă, doar în jurul lui în mod constant, există diverse alte monștri. Ele încetează să apară numai după marinarul de odihnă. După aceea, vom trece prin suprapuneri întunecate la locul de înmormântare. De obicei, urmați pur și simplu cal de mare luminos. Dacă în fața ta - o prăpăstii și să sară pentru a merge, încearcă să reducă și să vedem dacă a existat o platformă secretă.

De îndată ce marinarii vor fi salvate - vom merge mai departe în porțile deschise și în curând se confruntă cu o ruină gigantică. Pentru a învinge acest monstru este extrem de dificil, dar foarte real. Principalul lucru - pentru a se eschiva atacurile sale corp la corp și să păstreze distanța, fără a uita reptila piper.

După ce a scăpat de intrare monstru în oraș și ajunge la teatru. Urmăriți videoclipul.