Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

Motocultor - un dispozitiv care va fi util pe o suprafață mare, și într-o zonă relativ mică de teren. Cu acesta, puteți efectua lucrările agricole de obicei, în ori mai rapid decât de mână - astfel, chiar și o singură persoană poate manipula cu ușurință în cazul în care a fost necesar pentru un grup de oameni. Cu toate acestea, pentru fiecare tip de lucrare este nevoie de fixare a acesteia, care are o viață limitată de lucru, și periodic au nevoie de întreținere și înlocuire. Uneori este mai ușor să facă atașamente pentru propriile mâini motoblock decât să-l cumpere în magazin - totul depinde de abilitățile și nevoile titularului mecanism.Pentru cei care nu știu, trebuie să explice - cu ajutorul tractorului de mers pe jos se poate îndepărta zăpada, scroafa cartofi, pregătește terenul pentru plantarea în orice ei, și de a face alte tipuri de muncă. În acest scop, mecanismul principal montat add-on module, datorită cărora se poate realiza operațiile descrise mai sus. Echipament Navecnoe pentru motoblock propriile mâini va veni la îndemână, în cazul în care aveți nevoie de mai multe dintre unitățile sale - în timp ce costul de achiziție într-un magazin poate fi într-adevăr considerabile.

Punerea papuci pentru propriile mâini motoblock

Vom avea nevoie de limbile bulgară, aparatul de sudură și materialele se arată în figură. Pentru a asambla grouser pentru propriile mâini motoblock. trebuie să fie fixat pe axa lagărului. Apoi, în centrul jantei mașină atașat placa sub forma unui pătrat. Este de mărime suficientă pentru fiecare dintre colțuri pentru a ajunge la marginea discului. Atașăm încuietorile, care au efectuat pre-găuri în ea.

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

Cu cadrane partea interioară fixată axa plăcuței și apoi trece la dependent. Luați suportul de oțel (disponibil), și se taie polizor lui, astfel, și sigilate la fiecare două piese prin sudură, cu rezultatul, mici și zone accidentate. Apoi, acestea sunt sudate la roata cu o distanță de 15 cm unul de altul (mai mult în funcție de dimensiunea roților - a se vedea figura.).

Planter pentru motoblock propriile mâini

Unul dintre tipurile de atașamente, care este considerat cel mai popular, a devenit un plantator. Acest lucru se datorează faptului că, deoarece nu a fost difuzate pe site-ul, și indiferent de modul în care nu a fost făcută pic de lucru pe el, dar sunt angajate în plantarea de cartofi, aproape toate, asa ca ghiveciul pentru motoblock propriile lor mâini nu vor fi pe teren. Ea are un castron special pentru cartofi, din care cade uneori în pământ și conduce pentru instilare.

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

Producția de cartofi se realizează prin următoarea schemă. Placa de la roțile din spate este de tuberculi care se încadrează, nu primesc pe roata. Atenția principală trebuie acordată cadrului, făcându-l ușor pentru a se potrivi ansamblului. În general, structura sa seamănă cu un Ridger modificat pentru motoblock.

Harrow pentru propriile mâini motoblock

Harrow este utilizat pentru a îmbunătăți productivitatea solului. Aspectul său general, nu sa schimbat de mai mulți ani, dar unele special - inclusiv viteza sfâșietoare, desigur, sa schimbat. Pentru a face grapa pentru motoblock mâinile spre tubul cu o secțiune transversală pătrată sudate benzi metalice care formează, eventual, o structură de rețea, situată pe două nivele și la un unghi de 30 de grade unul de altul. Acest lucru ajută pentru a rupe bolovanii, să se strecoare printre dinți, care sunt în primul rând.Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

dinti din metal montate pe colțurile fiecărei celule formate prin benzi metalice. Atașarea la cultivatorilor realizată prin intermediul barei de tracțiune și comună „deget“.

Grebla pentru propriile mâini motoblock

Hay, precum și plantarea unei culturi, se numără printre lucrările pentru care tractorul mers pe jos-spate este folosit mai des. Grebla pentru motoblock mâinile proprii pot fi realizate din conducte de apă obișnuite de diferite diametre. De fapt, cel mai simplu mod este doar de a lua conductele de apă, astfel încât să nu sufere cu selectarea materialelor și detalii de fabricație grebla pe o bază diferită.

Producția lor este prezentat mai jos, care descrie, de asemenea, detalii, cum ar fi ridicarea și coborârea mecanismului de pârghie.

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

1 - pol; 2 - levier; 3 - Rod; 4 - ședere; 5 - un rack; 6 - greble; 7 - butuc; 8 - axe; 9 - roți

de ridicare și coborâre braț grebla:

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

1 - pârghia (SV, banda 30 x 4); 2 - mânerul (SV, cu diametrul de 12 bari)

De zapada pentru mersul pe jos tractor cu mâinile

Când este iarnă, și de plantare și recoltare - în urmă, vine cel mai mult timp să se pregătească pentru motoblock de zapada cu mâinile lor, și a pus-o în acțiune. Lățimea medie snowthrower până la 100 de centimetri, și este suficient pentru a face o lățime de cale decentă cu o singură trecere în zăpadă. În plus față de sfaturi pentru motoblock, există unele instrumente de zăpadă, a căror producție, în principiu, este real și în casă, dar este nevoie de mult mai mult timp.

Partea principală este un șurub care este fabricat, de preferință, cu ajutorul aparatului. Baza sa va fi o țeavă având două știfturi de pe ambele părți. Pe tubul este montat prin sudură opt jumătăți de discuri care formează structura prezentată în Fig. Pentru jumătate de discuri mai bine pentru a lua tablă de oțel de 2 mm grosime. Șurubul poate fi, de asemenea, luate de la mașini agricole vechi.

Pentru a roti lagărele cu șurub aplicate № 203.M 6 mi șuruburile sunt fixate la cupe șurub-locuințe. Zapada va curge la rotor, care se rotește într-un tambur realizat din recipiente cu un volum de aproximativ 20 litri.

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

lama Lopată pentru propriile mâini motoblock

În timpul iernii, conturile proprii ale proprietarului site-ului nu sunt doar o dată sau de două ori pentru a intra în curățarea de zăpadă. O modalitate buna de a goli utilizarea terenurilor devine snowthrower, dar în cazul în care site-ul nu este atât de mare, sau nu au nici o dorință de a se angaja în fabricarea de echipamente sofisticate, puteți face mai mult decât metode simple. Acestea includ producția de lama lopata pentru propriile mâini motoblock.

Lopata este fabricat din 3 mm tinplate. Plasat pe partea interioară a raftului se poate face din ea este, și este posibil să se utilizeze materialul de 1-2 mm. mai gros.

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

Cu zeci de șuruburi fixat la lopata picioarele suportului motorului la care deja sudate tija de 52 cm lungime - este situat la lopata-groapa de gunoi din față. Există câteva baruri - fiecare va fi atașat striatiile de rigidizare (de rack) pentru a. Marginile acestei găuri pre-perforate pentru fixarea tijelor.

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

În plus, lopata pot fi căptușite cu tablă, iar dimensiunile sale vor fi la 850 la 100 mm, 3, sau pot fi mai mici. Partea de jos a lingurii poate fi făcută cât mai scurtă, și este un fapt, un cuțit, și complet, pentru a da forma cupei.

Atașamente pentru cultivator cu motor cu mâinile lor

Motoblock cu ploskorez Fokina:

Ploskorez la motoblock propriile mâini

Pentru a recolta plante aromatice, inclusiv rămas după trecerea secțiunii celorlalte tehnici utilizate pentru a ploskorez mâinile proprii motocultivatoare realizate din mai multe benzi de otel. Desene și fotografii ale ploskorez enumerate mai jos. În general, principiul de funcționare este că se mișcă înainte, el taie în sol vegetal și literalmente taie toate iarbă și rădăcini, care se împiedică.