Boxer descriere caine din rasa, diferențele și particularități

Boxerii - rasa de caini ale căror rădăcini sunt din Germania. Acesti caini - una dintre cele mai populare prieteni cu patru picioare ale omului din lume. Care este diferența boxerii de la alti caini?Se crede că, în scopul de a ridica un boxer nu trebuie neapărat abilitățile unui crescător profesionist, este adevărat? Da, într-adevăr, rasa boxer se caracterizează prin robustețea și docil, dar în mod clar spune că este un câine pentru a te distra, nu poți. Pentru a începe, uita-te la istoria originilor rasei, probabil, acolo vom găsi informații despre cum să se comporte cu boxer.

În secolul al 17-lea în ceea ce este acum Germania, în Ducatul de Brabant numit, a fost făcut mai multe experimente pe câini de vânătoare de trecere. Strămoși din rasa Boxer a devenit bullenbeysery Brabant. Acesti caini au fost notabile pentru ferocitatea si puterea lor in timpul vanatorii, ei sunt duși în turmă ușor de reni. vieri.

Boxer descriere caine din rasa, diferențele și particularități
Câine rasa boxer.

Particularitatea acestui, acum dispărută, rasa considerată ca fiind abilitatea de a musca ghearele în gâtul animalului și țineți-l până când vânătorul nu va funcționa și nu se va realiza de producție. Deci, asta e cea mai bullenbeyseram a fost turnat-sânge rase, cum ar fi Bulldog-ul Englez si Mastiff.

Puii rezultate au fost mult mai ușor și mai compact decât strămoșii lor în statură, dar și-a păstrat calitățile necesare ... și să devină proprietarul unei fețe bulldog. De atunci, peste pietre, au început lucrările privind îmbunătățirea uniformității exterioare și să aducă în aparență. Recunoașterea oficială a acestor câini a primit numai în anul 1896.

Boxer descriere caine din rasa, diferențele și particularități
Unul dintre boxeri strămoșii erau buldogi englezi, deci botului caracteristic.

Boxerii au o dimensiune medie în înălțime, acestea cresc pana la 63 de centimetri. rase de câini de masă boxer variind de la 25 la 20 de kilograme. Ei au o constituție destul de puternic, un cap de dimensiuni moderate, ochi negri, urechi bleg, având forma unui triunghi, corp pătrat, lung gât musculos, picioare musculare. Coada de câini Bulldog nu sunt lungi, standardul actual interzice coada de andocare, deși anterior această procedură a fost realizată, iar boxerii sa dus să taie complet în afara cozile lor.Boxer descriere caine din rasa, diferențele și particularități
Boxer - asieta, câine subțire.

Acesti caini sunt cu parul scurt. Blana este strâns pentru piele. Blana este strălucitor și neted. Culori permise tigrat, cafeniu și roșu pe piept și picioare pot fi inserții albe. Potrivit botul standard boxer de rasă pură trebuie să fie o mască întunecată.

Natura acestor caini sunt energici, foarte plin de viață. Boxerii sunt perfecte pentru efectuarea de servicii de paza, deoarece acestea au o bună combinație de neîncredere față de străini cu prudență. In plus, rasa de câine boxer este bun la vânătoare: ei sunt cei mai ascultători, calm și echilibrat. Ei nu au agresiune nerezonabile, ei o arata numai pe echipa gazdă. Reprezentanții acestei rase diferite proprietarului, loialitatea, integritatea și disponibilitatea de a servi ca un ultim efort.

Boxer descriere caine din rasa, diferențele și particularități
boxer Energetic este pur și simplu uimitor.

Dacă doriți să faceți un boxer, ar trebui să știți că, chiar dacă acești câini și necesită îngrijire minimă, dar au nevoie de training-uri periodice și plimbări regulate. În plus, boxeri suferă în cazul în care proprietarul le acordă puțină atenție, pentru că au nevoie pentru a pune undeva potențial vitalitatea și vigoarea. Nu ar trebui să înceapă un boxer și persoanele cu handicap. Din nou, din cauza naturii live a acestor câini și nevoia lor constantă de mișcare.

Viitorul proprietar al boxerului în valoare de știind că blana unui scurt caine nu este adaptat la temperaturi scăzute. Prin urmare, dacă locuiți într-o casă privată, nu este necesar să se păstreze câinele pe stradă - luptători pentru rolul deținătorilor de curte nu se potrivesc, dar in casa este perfect stăpânit și va proteja.

Câine rasa boxer perfect potrivit pentru cei care au nevoie de protecție. Acesta va fi bun boxer și o familie mare, pentru ca acesti caini sunt prietenoase față de copii și foarte energic.

De asemenea, ameliorator boxer ar trebui să știe că speranța de viață a acestor caini este foarte mic, este în vârstă de numai 10 de ani.

boxer meu 11.5 ani și nu va muri ... a avut două operații serioase la un moment dat, tocmai am primit un zvon, dar persoană aparent frumos și bun la suflet.)

am Catea boxer nasegodnya-l ani 16 și jumătate .Very bun și dăruire și umneshaya sobaka.da că există un membru al familiei de a vorbi în condiții de egalitate. adevărul nu-l rula când nu mai este. un câine vechi a devenit .Dacă tot mai mult ca ea poate trăi până la 18 -20 ani. l ochun emotsionnalnaya câine din această inimă poate trazryv polochit. Energodar Losev familie