Care caine este potrivit pentru tine rasa caini cu un caracter bun și comportament

În ciuda faptului că fiecare câine este individual, fiecare rasa are propriile sale trăsături de caracter specifice și înclinații. Unii proprietari preferă să rasa de protecție, alții doresc o distracție și companion activ. Dacă știți mai multe despre o anumită rasă, sunteți sigur de a găsi unul care este perfect pentru tine si familia ta.vesel

Dacă sunteți în căutarea pentru o rasa sociabila, uita-te pentru un Bichon Frise, Beagle, și Berner Mountain Dog. Aceste roci sunt prietenos și destul de tolerant cu copii mici.

Buna-blajin Bernese Mountain Dog a fost inițial lansat ca un caine de companie pentru agricultori și vesel Bichon Frise îi place să se joace și strânge în timpul și după jocuri. A treia rasa - Beagle - are un caracter curios, jucăuș, și este considerat unul dintre cele mai bune rase de familie.

Adepții și pază

Dacă aveți nevoie de un străjer credincios, ia în considerare un ciobănesc german sau chow. German Shepherd Dog - o alegere excelentă pentru orice familie, ei sunt inteligenți, usor de dresat si le place sa se joace. câini magnific pentru copii și adulți deopotrivă, Ciobanescul german va face orice pentru a-si proteja familia - cu încredere neînfricat ei vă vor spune mereu despre străini sau scandalagii. Extrem de loial și teritoriale Chow va apăra cu fermitate casa lui, stăpânul său și familia sa.viguros

Sportivii și fanii de funcționare, drumeții și înot sunt selectate, de regulă, rasele cele mai energice și activi. Weimaraner nelinistit, dalmată energic și aventurier Russell Terrier Parson - toate place să tren.

Dalmațienii și surprinzător de rezistente și Prepelicar de Weimar sunt mari parteneri pentru jogging. Parson Russell Terrier are un strat dur este rezistent la apă și energie practic nelimitate la dimensiunea lor mici. Acesta va fi gata pentru o alergare sau o excursie pe jos, în orice, chiar și pe vreme rea!

Blând, pașnic și liniștit

Pentru unele specii cele mai interesante aventura - este pentru a ajunge la cea mai apropiată suprafață moale. Cavalier King Charles Spaniel, Greyhound și Shih Tzu - o rasa surprinzător de blând și chiar și-temperat, care preferă un mediu liniștit acasă. În ciuda sportive caracteristici ale ogarul, aceasta rasa va găsi întotdeauna un loc confortabil pentru a plasa acolo corpul subțire și somn.

Regele Charles Spaniel iubește afecțiune și se va lipi de tine pe tot parcursul zilei. Dar, cu toate acestea, pe lângă multe ore de relaxare pe canapea, aceste lenesii încă mai au nevoie de plimbari zilnice scurte pentru a menține în formă și stare bună de sănătate.