Ce este Requiem

Requiem. Când am auzit acest cuvânt, acesta din greșeală ne-a provocat tristețe autentică, deoarece este de obicei asociat cu evenimente tragice. Compozitorul a scris multe lucrări care reprezintă momente speciale ale vieții, cuplate cu durere. serviciu memorial special, care a fost însoțit de muzica specifică a fost creată pentru evenimente tragice.De aceea, problema a ceea ce este un Requiem, există doar un singur răspuns - o înmormântare și recviem, care este dedicat memoriei morților. Acestea includ în mod tradițional astfel de lucrări muzicale ca: „Doamne, ai milă“, „Ziua Judecății“ sau „ziua mâniei“ și „Mielul lui Dumnezeu“. În Evul Mediu a fost un lucrări corale majore, care au stat la baza melodii cântului gregorian. Capela a fost în principal caracteristică a Bisericii Catolice. Lucrările au fost construite în conformitate cu reguli stricte și nu au fost folosite în viața seculară. Canonical Requiem dobândit aspectul său clasic la 1570, el a aprobat personal de către Papa Pius al V

Requiem sens diferit în diferite biserici. Luteran și catolic, înseamnă „pace eternă“ și, de fapt, este identificarea de durere de neconsolat pentru răposați pentru totdeauna, numai într-o anumită formă muzicală. În Biserica Ortodoxă, acest serviciu este limitat la vocea strict umană, fără muzică, polifonie folosit doar credincioșii adevărați sunt în templu.

Acest gen de muzica a primit grație pe scară largă a performanței în biserici catolice. Folosind acustica unice ale clădirilor vechi, sunetul de putere neobișnuit de voci umane și instrumente de organe au contribuit la crearea unor capodopere pentru toate vârstele.La începutul cuvântului Requiem exprimat în muzică tradițională, constând din mai multe părți. Textul a fost scris în limba latină.

Ce este astăzi un recviem? Ca și mai înainte, acest doliu, muzică corală. Are solo-uri care sunet cu acompaniament orchestral. natura ceremonială a lui nu mai domina, și sa transformat treptat într-un concert de muzică largă ansambluri de program. Din moment ce modernitatea a schimbat Requiem. Ceea ce înseamnă că este încă la fel, și compozitori, ca și mai înainte, dedicând memoria lui unei persoane dragi sau un număr mare de persoane care au murit în război, folosind textele non-canonice.

Ai auzit vreodată de sondare sincer din inima, unic pentru a inflama emoțiile de durere și doliu melodia lui Mozart? El, din păcate, nu am putut să-l termine până la sfârșit, după cum a murit. Dacă sunteți familiarizat cu acest lucru, nu este necesar să se explice ce parastas. Este o astfel de melodie, la primul sunet pe care le va înțelege de ce. Aici, nu sunt necesare cuvinte, pentru că muzica - durere fără sfârșit cuiva care nu va dispărea, și-a exprimat abil în muzica. Requiem-ul lui Mozart va suna la fel de vechi ca va exista omenirea.

Perioada de glorie a acestui gen de muzica a venit în secolul al XVIII-lea romantic, nu a existat nici o melodie mai importantă decât un parastas. Valoarea acestei piese muzicale în acele zile, nu poate fi supraestimat (se referă la genurile tradiționale ale muzicii sacre). Deasupra lor a lucrat Ludwig van Beethoven, Ferenc Liszt, Saint-Saëns, compozitor român Osip Kozlovsky și multe altele.

Un loc aparte este ocupat de parastase de compozitori Brahms, Verdi „War Requiem“ de Benjamin Britten, o lucrare de „masă în C-minor“ de L. Cherubini, dedicat memoriei lui Ludovic al XVI-lea, precum și „Requiem polonez“ de Penderecki.

Ce este un recviem? Această bucată de muzică, care face o persoană cred că viața este pierderea tranzitorie și totală.

Ce este Requiem